Home Greek News Επανεξελέγησαν Ζαγοραίος – Ντογιάκος

Επανεξελέγησαν Ζαγοραίος – Ντογιάκος

by _
0 comment 103 views

ΝτΝέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας επανεξελέγη ο εισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για ακόμη δύο χρόνια.

Ειδικότερα, ο κ. Ντογιάκος κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων στις εισαγγελίες και τα Πρωτοδικεία, έλαβε 39 σταυρούς. Ακολουθούν οι συνάδελφοί του επίσης εισαγγελείς Εφετών κ. Αντώνης Λιόγας με 30 σταυρούς και η κυρία Γεωργία Τσατάνη με 7 σταυρούς.

Ο κ. Ντογιάκος ήταν υποψήφιος για τη θέση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών αν και του επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα πειθαρχική ποινή στέρησης αποδοχών 40 ημερών από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Η σχετική απόφαση ωστόσο δεν καθαρογράφτηκε και δεν επιδόθηκε στον κ. Ντογιάκο, όπως ορίζει ο νόμος και στην εισαγγελία Εφετών χορηγήθηκε τελικά από τον Άρειο Πάγο, βεβαίωση ότι ο νυν προϊστάμενος του Εφετείου δεν έχει κώλυμα να κατέβει στις εκλογές.

Ο Ηλίας Ζαγοραίος επανεξελέγη νέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Πρωτοδικών

Με 81 ψήφους επανεξελέγη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ηλίας Ζαγοραίος, νέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Πρωτοδικών. Δεύτερη ήρθε με 45 ψήφους η εισαγγελέας Πρωτοδικών κυρία Ολυμπία Κλειτσάκη.

Επανεκλογή του τριμελούς συμβουλίου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας επανεξελέγη το νυν Τριμελές Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα εκλογών:

Πρόεδρος: Δημήτριος Νικολόπουλος Ψήφοι 146
Μέλη : Κωνσταντίνος Ζουρνατζής Ψήφοι 152, Ευαγγελία Ζωγραφάκη Ψήφοι 116

Τέλος, από τις σημερινές εκλογές νέος προϊστάμενος στο Εφετείο της Αθήνας εξελέγη ο πρόεδρος Εφετών κ. Θεόδωρος Κανελλόπουλος και νέος προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο της Αθήνας εξελέγη ο κ. ο πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ελευθέριος Γεωργίλης.

Πήγη:

http://www.protothema.gr/greece/article/611546/epanexelegi-o-isidoros-dogiakos-proistamenos-tis-eisaggelias-efeton/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr