Home Greek News ΔΕΙΤΕ ποσό μας στοιχίζει το ταξίδι της πολιτικής πορδής ( τι δεν κατάλαβες ναι αυτόν εννοούμε) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΔΕΙΤΕ ποσό μας στοιχίζει το ταξίδι της πολιτικής πορδής ( τι δεν κατάλαβες ναι αυτόν εννοούμε) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

by _
0 comment 119 views

OYTE η πολιτική ντίβα ο Βενιζέλος δεν τα έκανε αυτά! ΔΕΙΤΕ ποσό μας στοιχίζει το ταξίδι της πολιτικής πορδής ( τι δεν κατάλαβες ναι αυτόν εννοούμε) στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

-απο το Makeleio.gr

Ποσό με πολλά μηδενικά θα….

στοιχίσουν οι μετακινήσεις της ελληνικής αποστολής στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την 71η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Όπως δημοσιεύθηκε στη “Διαύγεια” από το υπουργείο Οικονομικών, έχει δεσμευθεί το ποσό των 33 χιλιάδων ευρώ για την ενοικίαση αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζια μέχρι τις 24 Σεπτέμβρη, όπου αναμένεται η επιστροφή τους.

Το ποσό μάλιστα είχε προϋπολογιστεί αρχικά στις 30.000, και αυξήθηκε κατά 3.000 έπειτα από σχετικό αίτημα. Ο καθένας μάλιστα μπορεί να καταλάβει την υπερβολή, αν διαιρέσει το ποσό με τις ημέρες παραμονής των δύο στη Νέα Υόρκη. Αυτό που προκύπτει είναι πως οι ημερήσιες μετακινήσεις τους, θα κοστίσουν κάτι περισσότερο από 4000 ευρώ!

Δείτε το έγγραφο:

eggrafo-esep

Source:

http://www.makeleio.gr/oyte-η-πολιτική-ντίβα-ο-βενιζέλος-δεν-τα-έκ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr