Home Greek News Φωτογραφίες από το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς Πειραιά

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς Πειραιά

by _
0 comment 652 views

Εικόνες από το άβατο για τα μη μέλη του Τεκτονικού Μεγάρου Πειραιά έδωσε στη δημοσιότητα -για πρώτη φορά- η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Η αρχή για να πάρουν μια γεύση και οι μη μυημένοι από τους χώρους όπου συνεδριάζουν οι τέκτονες έγινε πριν από μερικούς μήνες, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό του Τεκτονικού Μεγάρου Αθηνών. Ετσι, τώρα, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος δίνει εικόνες από το εσωτερικό και του Τεκτονικού Μεγάρου Πειραιά, ενός χώρου που για τους μη μυημένους αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ: http://www.iefimerida.gr/news/288669/gia-proti-fora-fotografies-apo-esoteriko-tis-masonikis-stoas-peiraia-eikones

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΝ-ΚΑΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΕΦΙΡΩΘ ΤΟΥΣ… “Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΣΑ ΟΝΝΟΥ”.

Πηγή:

https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_436.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr