Home Greek News Το Netflix και «τα Λευκά Κράνη», χέρι-χέρι με την Αλ Κάιντα

Το Netflix και «τα Λευκά Κράνη», χέρι-χέρι με την Αλ Κάιντα

by _
0 comment 132 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 08.55πμ, 16 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Παρόλο που έχουν εκτεθεί ως σκέλος προπαγάνδας της Αλ Κάιντα «τα Λευκά Κράνη», η προπαγάνδα για την προώθηση αυτών των τρομοκρατών συνεχίζεται…

Τα παιδιά στο Netflix μαζεύουν όσο υλικό μπορούν για να απεικονίσουν αυτούς τρομοκράτες ως «ήρωες». Αλλά παραβλέπουν την αλήθεια. 

Απο το trailer του ντοκυμαντέρ “Netflix and the White Helmets, hand in hand with al Qaeda” (Το Netflix και «τα Λευκά Κράνη», χέρι-χέρι με την Αλ Κάιντα), μαθαίνουμε πως η συνδρομητική εταιρεία Netflix υποστηρίζει τους τρομοκράτες που λέγονται “τα Λεύκά Κράτη” που το παίζουν “ανθρωπιστές αλλά, στην πραγματικότητα, αποτελούν μια ομάδα επικουρικής και υλικοτεχνικής υποστήριξης για τους τρομοκράτηες της…ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ!

Το μόνο πράγμα που αυτή η ομάδα των τρομοκρατών που κάνει είναι να παρέχει θρησκευτική υλικοτεχνική υποστήριξη για την Αλ Κάιντα που βομβαρδίζει αθώους πολίτες, αποκεφαλίζουν μικρά αγόρια και διευκολύνουν εκτελέσεις για θρησκευτικούς παλαβούς.

Υπάρχει κι ο κ Μahmoud Reslan (Μαχμούντ Ρεσλάν) που ήταν ο φωτογράφος που ήταν πίσω απο τη ΣΤΗΜΕΝΗ φωτογραφία του πεντάχρονου αγοριού Omran απο την Αλέπο.  Μιλάμε για τον…ΙΔΙΟ ΡΕΣΛΑΝ που φωτογραφήθηκε με τους δολοφόνους του μικρού Παλαιστίνιου Αμπντουλά που δολοφονήθηκε απο με…ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ.

screen-shot-2016-09-16-at-9-19-49-am

Κι όλ’ αυτά χρηματοδοτούνται με τη βοήθεια των ΗΠΑ, καθώς και το γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών που παίζει κι αυτό ρόλο σε αυτά τα εγκλήματα.

Κι όμως, τα «Λευκή Κράνη» διατείνονται ότι αποτελούν μια ανεξάρτητη χρηματοδοτούμενη οργάνωση.

Τα «Λευκά Κράνη» δεν είναι ήρωες, αλλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!  Λειτουργούν ως επι το πλείστον στις πόλιες Αλέπο και Idlib. Προσποιούνται να είναι αμερόληπτα, αλλά αυτό είναι πρόσχημα. Είναι ένα μάτσο τρομοκράτες μεταμφιεσμένοι ως “ανθρωπιστές”.

Τώρα όσον αφορά τους Έλληνες στην Ελλάδα…

ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ του Netflix ΓΙΑΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ…ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!!!

Σώμφωνα με το CNN Greece, διαβάζουμε τα εξής όσον αφορά το γεγονός πως δραστηριοποιείται πλέον στην Ελλάδα η εν λόγω συνδρομητική εταιρεία:

Το Netflix ήρθε και στην Ελλάδα και, πλέον, παρέχεται πρόσβαση στις «πλούσιες» ψηφιακές υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Η έλευσή του σημαίνει, επί της ουσίας, και το επίσημο πέρασμα της χώρας μας στην on demand ψυχαγωγία, καθώς διαθέτει μία πλούσια βάση ταινιών και σειρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η συνδρομητική υπηρεσία είναι, πλέον διαθέσιμη σε 190 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Μέχρι τώρα, το Netflix, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς on demand όποια σειρά ή ταινία έχει, ήταν διαθέσιμο μόνο σε μερικές χώρες της Ευρώπης. Πλέον, παρέχει τις υπηρεσίες του σε άλλες 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την ίδια ώρα, η εταιρεία έφτιαξε και account στο Twitter (netflixgreece) από το οποίο παρέχει πληροφόρηση και προμοτάρει τις υπηρεσίες του.

Διαβάστε όλο το άρθρο του CNN Greece στο ακόλουθο λίνκ: http://www.cnn.gr/money/tech/story/17650/to-netflix-diathesimo-stin-ellada-ti-isxyei-me-ypotitloys

ΜΠΟΫΚΟΤΆΖ στο Netflix ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr