Home Greek News Στήνουν νέα “hot spot” σε Λέσβο και Χίο – Σε πλήρη μυστικότητα οι κινήσεις των ανθελλήνων

Στήνουν νέα “hot spot” σε Λέσβο και Χίο – Σε πλήρη μυστικότητα οι κινήσεις των ανθελλήνων

by _
0 comment 99 views

Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων, το πρωτοφανές αίσχος που επικρατεί στα νησιά, αλλά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, φαίνεται πως ετοιμάζονται με γοργό ρυθμό, σε πλήρη μυστικότητα – υπο το φόβο της… τομάτας – νέα “hot spot” σε Λέσβο και Χίο.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη Χίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης αποκάλυψε μιλώντας στο ΑΠΕ ότι σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντως πριν έρθει ο χειμώνας, να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία ενός οργανωμένου camp.

Στη Λέσβο φωτογραφίες από εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στη Μυτιλήνη που ήρθαν στο φως προκαλούν ερωτήματα για το αν στο νησί η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα ακόμα “hot spot” για τη φιλοξενία λαθρομεταναστών.

Το LesvosNews.gr δίνει στη δημοσιότητα βίντεο και εικόνες από το εγκαταλελειμμένο φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ, μέσα στο οποίο βρίσκονται συνεργεία του Ελληνικού Στρατού, τα οποία εργάζονται πυρετωδώς.

Το θέμα, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους του νησιού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthnoun-nea-hot-spot-se-lesbo-kai-chio-se-plhrh-mustikothta-oi-kinhseis-twn#ixzz4KRxVmtwN

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr