Home Greek News ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η κόρη του Μπίλ Κλίντον….Η ΤΣΕΛΣΙ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!! ΣΤΕΙΡΟΣ Ο….ΜΠΙΛ!!!

ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η κόρη του Μπίλ Κλίντον….Η ΤΣΕΛΣΙ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!! ΣΤΕΙΡΟΣ Ο….ΜΠΙΛ!!!

by _
0 comment 242 views

ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η κόρη του Μπίλ Κλίντον….Η ΤΣΕΛΣΙ ΚΛΙΝΤΟΝ !!!! ΣΤΕΙΡΟΣ Ο….ΜΠΙΛ!!!


-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.47, 15 Σεπτ 2016 | JohnKountouris.com

ΝΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΩΣΤΑ! Η Τσέλσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η κόρη του Μπίλ, αλλά η κόρη της Χίλαρι και του κ…WEB HUBBELL, του πρώην Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας Αρκάνσας…

Σύμφωνα με το σάιτ thepoliticalinsider.com, διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά:

Ένας άλλος σκελετός στην ντουλάπα Χίλαρι έρχεται πίσω για να την στοιχειώνσει … Φαίνεται ότι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι Κλίντον είναι ο κ Webster Hubbell, ο πρώην δήμαρχος του Λιτλ Ροκ της Αρκάνσας. Ο Hubbell ήταν συνεργάτης της Χίλαρι στα δικηγορικά γραφεία Rose, και έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς μυημένους των Κίντον.

Ο τότε Διοικητής Κλίντον διόρισε τον Hubbell ως Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Αρκάνσας, αλλά 10 χρόνια αργότερα παραιτήθηκε πριν ομολογήσει την ενοχή του για ομοσπονδιακή απάτη εις βάρος του ταχυδρομείου και για φοροδιαφυγή εις τον να υπερχρεώνει πελάτες. Ο Hubbell εκτίησε μια ποινή 15 μηνών στη φυλακή.

Η εφημερίδα “The New Yorker” αναφέρθηκε στις φήμες ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε έναν ερωτικό δεσμό και ότι παρατηρήθηκε για πρώτη το 1984 στο Μέγαρο του Διοικητή κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Μπιλ, αλλά είχε αρχίσει πολύ πριν.

Προφανώς, ο Μπιλ Κλίντον είναι στείρος. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το χαρακτήρα Χίλαρι Κλίντον … Αν εκλεγεί πρόεδρος, τέτοιου είδους σεξουαλικό σκάνδαλο θα μπορούσε να την εκθέσει σε εκβιασμούς.

Πηγή: http://www.thepoliticalinsider.com/huge-scandal-chelsea-isnt-bill-clintons-daughter/

Συγγραφέας και Ρεμπουμπλικάνος πολτικός κ Robert Morrow πλησίασε την Τσέλσι Κλίντον πριν 10 μήνες περίπου σε ένα συνέδριο και την ερώτησε ευθέως:

«Σου είπε ποτέ η μητέρα του ότι είσαι η θυγατέρα του κ Web Hubbell και όχι του κ Μπίλ Κλίντον???»

Αντι η Τσέλσι να του απαντήσει με έναν τρόπο απορριπτικό λέγοντάς του, ας πούμε, «Τι είν’ αυτά τα πράγματα που μου λέτε κύριε?!  Αντε ρε σείς από’δώ!», του αποκρίνεται ευγενέστατα λέγουσα:

«Είμαι πολύ περίφανη να είμαι η κόρη των γονέων μου.» 

Νομίζω η αντίδρασις της Τσέλσι τα λέει…ΟΛΑ!  Ούτε θυμός…ούτε μια επιτίμιση δεν εκτόξευσε σε αυτόν τον άνθρωπο…ΤΙΠΟΤΕ!

Δείτε το ακόλουθο άρθρο όπου βλέπουμε το βίντεο όπου ο κ ρωτάει ευθέως την Τσέλσι για αυτό το πράγμα:

http://www.marieclaire.com/politics/news/a16373/chelsea-clinton-asked-if-her-dad-targets-young-girls/

Ισχυρίζεται απο πολλούς ότι η κα Τσέλσι έχει υποβληθεί πολλές φορές για…ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ για λόγους…ευνόητους. Διαβάστε το άρθρο με τίτλο «Chelsea Clinton Plastic Surgery Rumours – Did She Undergo Cosmetic Surgery?».

Αλλά, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ!…γιατί ήταν ό ίδιος ο κ Larry Nicols, ο μεγάλος και γνωστός μυημένος για θέματα που αφορούν τα πολιτικά σκάνδαλα των Κλίντον, που είπε στο πρόγραμμα Alex Jones ότι, η Τσέλσι Κλίντον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

Δείτε τώρα την σχετικά εκπομπή!

Σε αυτήν την εκπομπή ο κ Nicols είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ λέγοντας τα εξής σοκαριστικά:

«Αν πάτε στο άρθρο της “The Enquirer”  απο τις 15 Ιουλίου 2015, θα δείτε μόλις διεξήχη μια εξέτασις DNA και τα αποτελέσματα είναι σαφή: Η Τσέλσι Κλίντον ΔΕΝ είναι η κόρη του Μπίλ Κλίντον, αλλά του…HUBBELL.»

Δείτε τώρα το πρωτοσέλιδο της “The Enquirer”:

Και όλως…«περιέργως», αφού δημοσιεύθηκε το εν λόγω δημοσίευμα, δέχθηκαν μια επίθεσιν…ΑΝΘΡΑΚΟΣ τα γραφεία της “The Enquirer”!!!

Δείτε τώρα την δική μου εκπομπή όπου τα αναλύω όλα!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/570275066511886/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr