Home Greek News Μετετράπη το σπίτι της Τσέλσι Κλίντον σε γηροκομείο για τη…ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!

Μετετράπη το σπίτι της Τσέλσι Κλίντον σε γηροκομείο για τη…ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!

by _
0 comment 117 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.26, 14 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ πήγε η κα Χίλαρι Κλίντον μετά τη πτώση της την περασμένη Κυριακή???  Θα μου πείτε «Μα στο σπίτι της…ΤΣΕΛΣΙ βέβαιως, βεβαίως!» Ναι αυτό είναι σωστό, αλλά αυτό που παρέλειψαν να μας πούν τα περισσότερα ΜΜΕ είναι το γεγονός ότι το σπίτι της κόρης της κας Κλίντον έχει μετατραπεί τελευταίως σε ένα…ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης της τρίτης ηλικίας!…

Σύμφωνα με το σάιτ usdefensewatch.com, το διαμέρισμα της κας Τσέλσι Κλίντον έχει μετατραπεί σε ένα…κέντρο φροντίδας τρίτης ηλικίας.  ΟΥΑΟΥ BABY.  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Η διεύθυνση του διαμερίσματος της κας Τσέλσι Κλίντον είναι ακριβώς η ίδια εκείνης ενος ιδρύματος…για τα γεροντάκια. Περιέργως, το διαμέρισμα 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων της Chelsea Κλίντον μοιράζεται μια διεύθυνση με μια εταιρεία γνωστή ως METROCARE HOME SERVICES, Α.Ε.. 21 East 26th Street, 4ος Όροφος, Νέα Γιόρκη της Νέας Γιόρκης 10010.  Χμμμ….

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα….

screen-shot-2016-09-14-at-11-36-31-pm

screen-shot-2016-09-14-at-11-37-11-pm

 

Δείτε τώρα ένα στιγμιότυπο απο ένα άρθρο της New York Post για τη διεύθυνση του σπιτιού της κας Τσέλσι Κλίντον και κάτω απο αυτό, βλέπουμε ένα στιγμιότυπο απο την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρεία γνωστή ως METROCARE HOME SERVICES, Α.Ε…

screen-shot-2016-09-14-at-10-39-17-pm

Από ό, τι φαίνεται, έχει αδειοδοτηθεί η κα Τσέλσι Κλίντον για να φροντίζει για τους ανθρώπους της…ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΚΙΑΣ.  ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΗ!  Πρέπει συνεπώς να θεωρηθεί ότι, ανάμεσα σε αυτά τα γεροντάκια που λαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες απο την κα Τσέλσι, συγκαταλέγεται κι η….ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΤΙ ΚΑΛΑ!

Σύμφωνα με το σάιτ usdefensewatch.com, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα:

Στην πραγματικότητα, η Μυστική Υπηρεσία επρόκειτο να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να φέρει την κα Κλίντον στο νοσοκομείο Bellevue, αλλά διάφοροι βοηθοί της εκστρατείας της Κλίντον απαίτησαν να την πάνε στο σπίτι της κόρης της.

Το ίδιο σάιτ συνεχίζει:

Το σπίτι της Τσέλσι και το εν λόγω ίδρυμα έχουν την ίδια διεύθυνση, του ίδιου κτιρίου, στον ίδιο όροφο και υπάρχει μόνο ένα διαμέρισμα…ΑΝΑ ΟΡΟΦΟ στο κτίριο (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

Σύμφωνα με την γνωστή εφημερίδα ‘The New York Post”, η ομάδα Κλίντον απέφυγε την εντατική εκείνη την ημέρα για να κρύψει τις λεπτομέρειες της ιατρικής θεραπείας που λάμβανε η κα Κλίντον. (πατήστε εδώ)  Γι’ αυτό μετά την πτώση της, την Χίλαρι την πήγαν στην…«ΕΝΤΑΤΙΚΗ» εκεί μέσ’ στο ίδιο το σπίτι της…ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!

screen-shot-2016-09-14-at-11-33-33-pm

Και μη με αρχίζετε τώρα για τους…ΚΛΩΝΟΥΣ ή / και…ΣΩΣΙΕΣ της Χίλαρι γιατί, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν παρα πολλά εκατομμύρια άνθρωποι που ψάχνουν για την αλήθεια για αυτό το θέμα!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου βλέπουμε την Χίλαρι κατα την πτώση της και μετά την ξαναβλέπουν μετά απο μισή ώρα και…

  1. Τα μαλλιά της είναι…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Είναι..ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ απ’,ό,τι ήταν πριν!  Τι…πήγε και για…ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ στο σπίτι της Τσέλσι??? Δηλ., για να καταλάβω,…το σπίτι της Τσέλσι λειτουργεί ως…σαλόνι ομορφιάς???  Και ΕΜΕΝΑ με λέτε…«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ»???
  2. Τα αυτιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
  3. Τα ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
  4. Η μύτη της Κλιντον…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ…ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ…
  5. Η «δεύτερη Κλίντον» που, μετά απο 30 λεπτά, βγήκε απο το σπίτι της Τσέλσι, είναι….ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ απο τη…«ΠΡΩΤΗ» ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ! …
  6. κ.ο.κ.

screen-shot-2016-09-14-at-11-03-15-pm

Δείτε τώρα το βίντεο!

https://www.youtube.com/watch?v=ZKo3UD6xM3Y

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr