Home Greek News Ρωσική τηλεόραση: Θα δολοφονηθεί ο Ντόνλαντ Τράμπ;;;

Ρωσική τηλεόραση: Θα δολοφονηθεί ο Ντόνλαντ Τράμπ;;;

by _
0 comment 150 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com | 21.07, 13 Σεπτ. 2016

photo-on-8-23-16-at-8-39-pm-2

Σύμφωνα με μια διερμηνέα του σάιτ ειδήσεων InfoWars.com, το μεγάλο ρωσικό κρατικό κανάλι, Russian 1, έκανε σήμερα ένα ειδικό αφιέρωμα για τον κ Ντόναλντ Τράμπ ασχολούμενο με το ενδεχόμενο να…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ απο τις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να τον «βγάλουν απο τη μέση.»  ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

Τώρα όλ’ αυτά ακούγονται σαν μια αληθινή…ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ διότι η αλήθεια είναι ότι ο κ Ντόναλντ Τράμπ είναι ένας ΕΝΘΕΡΜΟΤΑΤΟΣ τόσο υποστηρικτής όσο και…ΦΙΛΟΣ της ίδιας της κας…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. Διαβάστε το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ?» και θα καταλάβετε.

Στο ακόλουθο βίντεο ακούμε τι έχει να μας πει για τον κ Τράμπ αυτό το μεγάλο ρωσικό κάναλι, αλλά ακούμε πρώτα τον κ Άλεξ Τζόους να ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ λέγοντας πως οι μεγάλες φιλελεύθερες εφημερίδες καλούν για τη «δολοφονία» του κ Τράμπ.  Να μεν, αλλά αυτά είναι… ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, διότι και τα ΜΜΕ έχουν πάρει εντολή να μιλάνε έτσι ώστε να δημιουγήσουν ένα…«επισόδειο» σε αυτή τη χώρα μεταξύ υποστηρικτών Τράμπ και Χίλαρι, μην γνωρίζωντας το γεγονός ότι κι οι δύο δουλεύουν για τον…ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΗ!  Και τελικά…ΚΑΝΕΙΣ απο αυτούς δεν θα έχει «δολοφονηθεί» και θα έχει βγεί πρόεδρος η επιλογή των…ΡΟΤΣΛΙΝΤ (πατήστε εδώ) που τυχαίνει να είναι…Η ΧΙΛΑΡΙ, εφόσον παραμένει…ΕΝ ΖΩΗ βέβαια λόγω των διαφόρων ασθενιών της.  Αν νομίζετε ότι αυτά είναι «παραμύθια», τότε θα σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο μου «Bloomberg: Πήρε πακέτο διάσωσης απο τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!» όπου μαθαίνουμε ότι κι ο κ Τράμπ είναι πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Τέλος, στο συγκεκριμένο κλίπ ακούμε έναν Ρώσο δημοσιογράφο να λέει πως ο κ Τράμπ έχει χαρακτηριστεί ως «πράκτορας» του Πούτιν. ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ που είναι «πράκτορας» της Χίλαρι, αλλά….Η ΙΔΙΑ Η ΧΙΛΑΡΙ! Διαβάστε το άρθο μου με τίτλον «“Ξεσπά” σε οργή ο Πούτιν πάνω στις “Πληρωμές Κατασκόπου” (“Spy Payments”) εκατομμυρίων δολαρίων για την… Χίλαρι Κλίντον!» και θα καταλάβετε….

Τώρα, αν θέλετε να ακούσετε μερικές…ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ, να τις…

https://www.youtube.com/watch?v=Z-uFXVyXWmI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr