Home Greek News Έκθεσις: Μεγάλη πιθανότης να αποσυρθεί απο την κούρσα για τη προεδρία την προσεχή εβδομάδα η Χίλαρι!

Έκθεσις: Μεγάλη πιθανότης να αποσυρθεί απο την κούρσα για τη προεδρία την προσεχή εβδομάδα η Χίλαρι!

by _
0 comment 310 views

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (παστήστε εδώ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ….ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ!!!

Οι αναφορές για ένα το ενδεχόμενο της απόσυρσης της κας Κλίντον είναι πλέον βαριά αισθητές! Το σάιτ InfoWars.com έχει αποκλειστικές πληροφορίες για όλ’ αυτά…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.41, 13 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Μπορεί να αναβληθούν ή / και ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στην περίπτωση του θανάτου ενος απο τους…υποψήφιους για τη προεδρία!…

Συγκλονιστικά ήταν τελευταίως τα πρωτοσέλιδα των μεγάλων εφηφερίδων στις ΗΠΑ  όταν αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο ένας απο τους προεδρικούς υποψήφιους είτε να παραιτηθεί της κούρσας είτε να…ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Απο το US News διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά για το τι θα γινόταν σε μια τέτοια περίπτωση και ποιές θα ήταν και οι επιπτώσεις–τι σημαίνει αυτό, δηλ., για τους φηφοφόρους και την υπόλοιπη χώρα:

Οι προεδρικές εκλογές μπορεί να να αναβληθούν ή να καταργηθούν εντελώς, αν επαληθευτούν οι θεωρίες συνωμοσίας και ένας υποψήφιος πεθαίνει ή αποσυρθεί πριν τις 8 Νοέμβριου. Η ίσως εξίσου δραματική εναλλακτική λύση, αν υπάρχει αρκετός χρόνος: αν αρχίσουν, δηλ., μικρές ομάδες ανθρώπων να επιλέγουν «με το χέρι» μια αντικαταστάτη σύμφωνα με τους σκοτεινούς κανόνες του κόμματος… 

Αλλά έχουν μελετήσει τις συνέπειες και τους πιθανούς τρόπους για την αντιμετώπιση μιας μεταγενέστερης κενής θέσεως εξέχοντες καθηγητές της νομικής.

screen-shot-2016-09-13-at-12-36-47-pm

«Δεν υπάρχει τίποτα στο Σύνταγμα που απαιτεί λαϊκές εκλογές για τους εκλογείς που υπηρετούν στο Κολλέγιο Εκλεκτόρων», λέει ο John Nagle, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ, που σημαίνει ότι το σώμα που εκλέγει επίσημα τους Προέδρους θα μπορούσε να συγκαλέσει συνεδρίαση χωρίς την ψήφο του ευρέος κοινού.

“Είναι στο χέρι του κάθε κρατικού νομοθετικού σώματος για να αποφασίσει πώς θέλει να επιλέξει τους εκλογείς του κράτους», λέει ο Nagle. “Μπορεί να είναι μια κατάσταση όπου το γεγονός ότι έχουμε ένα Κολλέγιο Εκλεκτόρων, παρά μια άμεση ψηφοφορία για τους προεδρικούς υποψηφίους, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.”

Και τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν κανόνες για τις προεδρικές αντικαταστάσεις, όμως, και το Κογκρέσο έχει τη εξουσία να αλλάξει τις ημερομηνίες των εκλογών σύμφωνα με το άρθρο Β του Συντάγματος, το οποίο επιτρέπει σε ομοσπονδιακούς νομοθέτες να ορίσουν ημερομηνίες για την επιλογή των προεδρικών εκλογέων και πότε αυτοί οι εκλογείς θα ψηφίσουν (ΜΟΝΟΙ τους, δηλ.)

Άρα τι σημαίνει αυτό;;; Σημαίνει αυτό που λέγω εδώ και μήνες τόσο μέσα απο τούτο το ιστολόγιον όσο και μέσω της ελληνικής τηλεοράσεως (Ελεύθερη Γνώμη) και ελληνικών ραδιόφωνων (π.χ., Hellas FM απο τη Νέα Γιόρκη) ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο οι προεδρικές εκλογές να περαστούν κάτω απο τον έλεγχο είτε του Υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας είτε του ίδιου του…ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ, όπως μόλις διαβάσαμε απο έναν κορυφαίο καθηγητή νομικής. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΌΠΟΥ «ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ» ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Άρα τι σημαίνουν όλ΄αυτά;;; ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.  Σημαίνουν ότι, στο κάτω κάτω της γραφής, η ψήφος του μέσου Αμερικανού πολίτου…ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ…ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ!!!  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΣΟΟΥ;;;  Ξέρετε πολλά σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει διαχρονικά εδώ στην Αμερική για αυτό το θέμα;;;….ΠΟΛΛΑ!

Και…ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που λένε στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ να ψηφίσει για να βγάλει έναν καινούριο Πρόεδρο των ΗΠΑ;;; Αν νομίζετε ότι είναι το Κογκρέσο, ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ. 

Λοιπόν, η Χίλαρι είναι μια τελειωμένη υπόθεσις όσον αφορά την υγεία της, αλλ’ απ,ό,τι φαίνεται, προσπαθούν να την κρατήσουν εν ζωή όσο μπορούν οι σκοτεινές δυνάμεις όπισθεν αυτής.

Πάντως, εφημερίδες όπως η Politico και η Washington Post αναγκάζονται πλέον να παραδεχτούν ότι μπορεί να αντικατασταθεί η Χίλαρι.  Υπάρχουν επίσης στενοί κύκλοι γύρω απο την επιλογή της Χίλαρι για Αντιπρόεδρο, κα Tim Kaine, που λένε τώρα ότι είναι έτοιμοι να δεχτούν τον κ Kaine ως τον…ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!

screen-shot-2016-09-13-at-11-08-34-am

Δεν είμαι απολύτως σίγουρoς ότι θα φύγει, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, ή Χίλαρι απο τη κούρσα, αλλά διαβάστε το χθεσινό μου άρθρο με τίτλον «ΕΚΤΑΚΤΟ: Συζητιέται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της…ΧΙΛΑΡΙ απο το Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο!!!» και τα καταλάβετε εδώ τι εννοώ.

Σήμερα το κορυφαίο σάιτ ειδήσεων InfoWars.com έγραψα για ακριβώς αυτό το σενάριο με τίτλον άρθου «Θα μπορούσαν να αναβληθούν οι εκλογές αν αποσυρθεί η Χίλαρι;;;» λέγοντας ότι η πιθανότης το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων να αναλάβει τις εκλογές είναι πάρα πολύ υψηλή. Για το πώς ακριβώς λειτουργεί το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων δείτε τις εκπομπές του κ Clint Richardson (εδώ)

Δείτε σημερινό μου ρεπορτάζ για αυτό το θέμα:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/569456933260366/

Δείτε και το σημερινό ρεπορτάζ του Infowars.com:

https://www.youtube.com/watch?v=u4sQ2gIhJm4

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr