Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Συζητιέται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της…ΧΙΛΑΡΙ απο το Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συζητιέται η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της…ΧΙΛΑΡΙ απο το Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο!!!

by _
0 comment 200 views

Το βίντεο όπου λυποθυμάει η Χίλαρι αντιπροσωπεύει “ανεξερεύνητο πολιτικό έδαφος,” λέει πηγή των Δημοκρατικών στον κ David Shuster

-του Paul Joseph Watson – 12 Σεπτ, 2016

-μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

Η Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση κατά την οποία θα εξετάσει το ενδεχόμενο αντικατάστασης της Χίλαρι Κλίντον ως προεδρικής υποψήφιας, μετά πτώση της στη Νέα Υόρκη χθες…

Σύμφωνα με τον βραβευμένο με Emmy εκφωνητή David Shuster, χειριστές του Δημοκρατικού Κόμματος θα οργανώσουν μια σύνοδο κορυφής κρίσης κατά την οποία θα ξεκινήσει η αναζήτηση για μια εναλλακτική λύση υπό το πρίσμα των προβλημάτων υγείας της κας Κλίντον, καθώς υπάρχει μια προφανής προσπάθεια από την εκστρατεία της για να τα συγκαλύψει.

Μια πηγή είπε στον Shuster ότι ο συνδυασμός της εκστρατείας της που κρύβει το γεγονός ότι η Χίλαρι υπέφερε από την πνευμονία για τις τελευταίες τρεις ημέρες, επιπλέον του σοκαριστικού βίντεο της πτώσης της στη Νέα Υόρκη, αντιπροσωπεύει «αχαρτογράφητο πολιτικό έδαφος.»

screen-shot-2016-09-12-at-9-44-08-am

«Μπορούμε να φροντίσουμε για τα απρόβλεπτα, να φιλονικούμε με, και να την παρακαλάμε την Χίλαρι Κλίντον, αλλά το καταστατικό του Δημοκρατικού Εθνικού Συνέδριου είναι σαφές, και το καθεστώς υποψηφιότητάς της εξαρτάται πλέον εντελώς από την ίδια,» είπε μια κορυφαία πηγή Δημοκρατών στον Shuster.

Σύμφωνα με άλλη πηγή απο τη Περιφέρεια της Κολούμπια, ισχυροί δωρητές «προετοιμάζεται για τα χειρότερα σενάρια» στην περίπτωση που η Χίλαρι δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία της.

Επιπλέον, κορυφαίοι σύμβουλοι της Χίλαρι εξέφρασαν ανησυχίες για τα πλάνα σοκ της Χίλαρι όπου εμφανίζεται να λιποθυμάει και ήταν για αυτούς κάτι που σημαντικό που μπορεί να αλλάξει τις συνθήκες του παιχνιδιού–ένα μεγάλο game changer!

«Οι Κλίντον έχουν αυτή την αντίληψη ότι μπορούν να πάνε τόσο μακριά αυτήν την κατάσταση όσο χρειάζεται» από την άποψη της αποκάλυψης, είπε ένας σύμμαχος κοντά στο πρώην πρόεδρο στο Politico.

«Πρόκειται να είναι κάτι για οποίο οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν σταματήσουν να μιλάνε, οπότε θα δούμε», πρόσθεσε ο κ James Carville, ένας μακροχρόνιος έμπιστος της Χίλαρι Κλίντον.

Μια άλλη ανώνυμη πηγή κοντά στους Κλίντον είπε ότι το βίντεο της λιποθυμίας της Χίλαρι «προσθέτει ένα νέο, ανεπιθύμητο στοιχείο» για την προεδρική κούρσα.

Όπως αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα, ακόμη και πριν από την πτώση της, είχαν πανικοβληθεί κορυφαίοι Δημοκρατικοί στρατηγοί ότι η υγεία της Χίλαρι είχε γίνει ένα σημαντικό θέμα που θα μπορούσε να της κοστίσει τις εκλογές.

Δείτε τώρα το σχετικό ρεπορτάζ που μόλις έφτιαξω για αυτό το θέμα!…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/569062003299859/

 

Δείτε και το βίντεο απο τo Infowars.com

Εδώ είναι η ανακοίνωση που έκανε σήμερα για αυτό το θέμα ο κ Alex Jones:

https://www.facebook.com/AlexanderEmerickJones/videos/vb.6499393458/10154529092548459/?type=2&theater&notif_t=live_video&notif_id=1473647428028985

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr