Home Greek News Πέφτει ΚΑΤΩ η….ΧΙΛΑΡΙ! ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ και…ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ!

Πέφτει ΚΑΤΩ η….ΧΙΛΑΡΙ! ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ και…ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ!

by _
0 comment 111 views

ΔΕΝ πέφτει λόγω “συγκινήσεως” για τα θύματα της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001! ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.52πμ, 11 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθο κλίπ για τη Χίλαρι δεν μας αφήνει με καμιά αμφιβολία ότι η υγεία της Χίλαρι Κλίντον έχει πάρει την….ΚΑΤιούσα. Να ήταν όχι μόνο η υγεία της που έχει καταρρεύσει, αλλά και η πολιτική εκστρατεία της για τη προεδρία, αλλά όταν κάποιος “ακουμπά” –όπως βλέπουμε εδώ την Χίλαρι να κρατιέται απο μια κοπέλα, μην πέσει– εις την υποστήριξιν των…ΕΒΡΑΙΩΝ, τότε δεν έχουν σημασία υγείες, δημοσκοπήσεις, κ.τλ., γιατί θα τον βγάλουν ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ οι Εβραίοι ΠΡΟΕΔΡΟ…

Δεν θυμάστε αυτά που είχε πει ο Μπέρι Σάντερς νωρίτερα το έτος???  Είπε «Όποιος δεν υποταχτεί στο Εβραϊκό λόμπυ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει πρόεδρος.»  Αυτό το πράγμα, δηλ., η υποταγή στους Εβραίους, το έχει κάνει τόσο η Χίλαρι όσο και ο Τράμπ, αλλά περισσότερο η Χίλαρι. Θα θυμάστε ότι τα έμαιλ της απο το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ήταν…ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ, λόγω της καλής δουλειάς που έκαμε ο χάκερ Guccifer χακάροντας στα εμαιλ της κας Κλίντον. Διαβάστε το άρθρο μου «O χάκερ “Guccifer”: όπου κι αν έψαξα στα εμαιλ Κλίντον, όλο…ΕΒΡΑΙΟΥΣ έβρισκα».

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ήταν ο ίδιος ο Τράμπ που είχε πει στον Νετανγιάχου «Εσείς δεν θα μου πείτε πότε θα πάω στο Ισραήλ.»

Αυτό το πράγμα το ξέρει ΚΑΛΛΙΣΤΑ ο κ Τράμπ, γιατί τον έχουν βάλει εκεί να «αντιπαρατίθεται» με μια κυρία που τυχαίνει να είναι και η…ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ! Διαβάστε το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???!!!»

Αλλά προτού ξεκινήσουμε με το σημερινό μας άρθρο ΒΟΜΒΑ, ΔΕΙΤΕ εδώ τον κ Τράμπ στο FOX News το 2012 όπου…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ…ΧΑΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ….ΠΡΟΕΔΡΙΑ! Και σύμφωνα με τον Τράμπ, μπορεί να το κάνει αυτό η κα Κλίντον, εφόσον είναι…ΥΓΙΗΣ…αχαχαχαχαχαχ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ….ΚΛΙΝΤΟΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Τώρα!  Ας τη δούμε τη ΧΙΛΑΡΙ να πέφτει κάτω μπροστά στα μάτια…ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

https://www.facebook.com/AlexanderEmerickJones/videos/10154526315368459/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr