Home ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???!!!

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???!!!

by _
0 comment 378 views

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο ΤΡΑΜΠ??? (πατήστε εδώ)

-του Ιωάν. Κούντουρη | Λος Άντζελες | 14.20, 10 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Λοιπόν, σας έχω γράψει πολλά άρθα για την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον κ Ντόναλντ Τράμπ –ο οποίος είναι ένας συμφεροντολόγος που χρησιμοποιεί τις εκλογές για τη διαφήμιση των διαλυμένων επιχειρήσεών του– αποκαλύπτωντάς τον ώς έναν πράκτορά των…ΕΒΡΑΙΩΝ που τον έχουν εκεί στην κούρσα για τη προεδρία μόνο και μόνο για να λειτουργεί ως ένας μεγάλος αντιπερισπασμός φωνακλάς για να βγεί η…ΧΙΛΑΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ακόλουθο άρθρο απο το σάιτ thedailysheeple.com δεν μας αφήνει με καμία αμφιβολία ότι…ΕΚΕΙ πάνε τα πράγματα! 

Θα ήθελα όμως, εν τάχει, να σας δείξω δύο άρθρα που έχω γράψει για τον Τράμπ για του λόγου το αληθές:

Όταν άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα για τη δυναστεία Τράμπ τη δεκ ’80, του έκανε «πακέτο» διασώσεως οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να διασωθούν οι επιχειρήσεις του!!! (πατήστε εδώ για αποδείξεις) Ήταν η μεγάλη χρηματοοικονομική εφημερίδα “Bloomberg” που το 1992 έβγαλε ένα μεγάλο  ρεπορτάζ για ακριβώς αυτό το θέμα (πατήστε εδώ για το άρθρο).

Τώρα, πάμε να δούμε τι μεγάλη αποκάλυψη μας επιφυλλάσσει το σάιτ thedailysheeple.com που αναφέρεται σε μια πρόσφτη απελευθέρωση στο κοινό φωτογραφιών απο την επίσημη προεδρική βιβλιοθήκη του Μπιλ Κλίντον που αποδειχνύει πλήρως, έστω και σε φωτογραφική μορφή, την…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ σχέση μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ!  Δεν είμαστε, ωστόσο, χωρίς και γραπτές αποδείξεις, σε έντυπη μορφή, απο μεγάλες εφημερίδες, κ.τλ., όπου ο ίδιος ο Ντόναλντ Τράμπ παραδέχεται το γεγονός ότι του τηλεφώνησε ο…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;  Ααααα!….ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΛΑΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ! 

Αλλά προτού ξεκινήσουμε με το σημερινό μας άρθρο ΒΟΜΒΑ, ΔΕΙΤΕ εδώ τον κ Τράμπ στο FOX News το 2012 όπου…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ…ΧΑΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ….ΠΡΟΕΔΡΙΑ! Και σύμφωνα με τον Τράμπ, μπορεί να το κάνει αυτό η κα Κλίντον, εφόσον είναι…ΥΓΙΗΣ…αχαχαχαχαχαχ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ….ΚΛΙΝΤΟΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

___________

-απο το thedailysheeple.com  |  μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη 

Συνεχίζεται ο σύνδεσμος μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και των…Κλίντον!

Κυκλοφοράει τώρα η βιβλιοθήκη William J. Clinton άρτι αποκαλειφθείσας φωτογραφίας που δείχνουν παλιά τον Τράμπ και τον Μπιλ Κλίντον να είναι στενά…ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!

(Υπάρχουν εδώ περισσότερα στο Politico.)

screen-shot-2016-09-10-at-3-19-38-pm

screen-shot-2016-09-10-at-3-21-48-pm

Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι πίσω απο το σύνολο της απελευθέρωσής τους, υπάρουν πολιτικά κίνητρα, αλλά, στην πραγματικότητα, αναγκάστηκε η βιβλιοθήκη να απελευθερώσει τις φωτογραφίες σε απάντηση αίτησης συμφώνως προς τον νόμον περι της ελευθερίας των πληροφοριών των ΗΠΑ. Αναμένεται οι περίπου 500 φωτογραφίες να κυκλοφορήσουν όταν θα έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός απο αυτήν την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ (αν και, λόγω του ότι οι φωτογραφίες είναι σε μορφή φύλλων επαφής, δεν περιλαμβάνει τον Τράμπ η κάθε φωτογραφία σε αυτήν την μεγάλη απελευθέρωση φώτο.). Όπως η Politico σημείωσε τον περασμένο Ιούνιο:

Η απελευθέρωση των φωτογραφιών θα μπορούσε να υπονομεύσει μερικές από τις πιο έντονες επιθέσεις του Τράμπ ενάντια στη πιθανή Δημοκρατική προεδρική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον και τον σύζυγό της, τονίζοντας πως ο Τράμπ είχε συναναστραφεί με τους ανθρώπους που απεικονίζει τώρα ως ανέντιμους και ηθικά διεφθαρμένους …

Μπορεί να συμπεριφέρονται σήμερα σαν εχθροί, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από ακόμα τους πιο αδιάλλακτος οπαδούς του Τράμπ ότι ο ίδιος έχει ένα εκτενές παρελθόν στενότητος με τους Κλίντον που πηγαίνει πολύ πίσω, ακόμη και πριν από το γάμο του.

screen-shot-2016-09-10-at-2-17-25-pm

Και συγκαλύπτονται πάντα και λησμονιούνται οι λεπτομέριες και τα στοιχεία στη πορεία, ή ένα σωρός δικαιολογίες επινοείται ως προς το γιατί “δεν έχουν σημασία” όλ΄αυτά, αλλά έχουν σημασία θεωρώντας το ότι το αμερικανικό κοινό έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο από τους ανθρώπους στην παραπάνω φωτογραφία για πρόεδρον σε περίπου δυο μήνες απο τώρα (και ένα έχει ήδη).

Θυμάστε πώς ο Τράμπ ξεκίνησε εξ αρχής την εκστρατεία του;; Ακριβώς όπως είχε «εκραγεί» η βόμβα σκάνδαλο των εμάιλ της Χίλαρι Κλίντον απο την ανώτερη σύμβουλο του Ομπάμα, κα Valerie Jarrett, που ήταν χρονομετρημένη τέλεια πριν ανακοινώσει η Χίλαρι την υποψηφιότητά της, ο Μπιλ Κλίντον τηλεφώνησε στον Τράμπ, ένα τηλεφώνημα που παραδέχονται και οι δύο άνδρες ότι είχε πραγματοποιηθεί. Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Τράμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία και στρέφεται βολικά η προσοχή του κοινού στον Τράμπ και το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, μακριά από τη Χίλαρι βέβαια. O Μπιλ Κλίντον έχει αρνηθεί δημόσια ότι ο ίδιος ζήτησε απο τον Τραμπ να βάλει υποψηφιότητα.

Αλλά μέχρι αυτό το σημείο, ο Μπίλ και ο Τράμπ ήταν στενοί φίλοι για δεκαετίες και κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει πραγματικά πίσω από τα παρασκήνια και “off the record” μεταξύ αυτών των δύο.

Βεβαίως, έχει δωρίσει στο Ίδρυμα Κλίντον ο Τράμπ και πήγαν στον γάμο του οι Κλίντον, αλλά πέραν απο αυτά, αυτό το ζήτημα πηγαίνει πιο πολύ πίσω.

screen-shot-2016-09-10-at-2-17-13-pm

Είναι γνωστόν τι καλοί φίλοι είναι ο Μπίλ και ο Ντόναλντ. Πίσω στο 2000, όταν ο Τράμπ παρακολούθησε έναν έρανο για τον εκπρόσωπο της Γερουσίας κα Ed Towns (δημοκράτη) που πραγματοποιήθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Trump Tower, ο Towns θυμάται πως ήταν απογοητευμένος με τον Τράμπ λόγω του ότι είχε «μονοπολήσει» όλο το χρόνο του με τον…ΜΠΙΛ!

«Θυμάμαι ένα πράγμα που ήταν πολύ αρνητικό για μένα: είχα υποσχεθεί στους ανθρώπους ότι θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν με τον Πρόεδρο Κλίντον, και ήρθε ο Ντόναλντ Τράμπ και μονοπώλησε όλο το χρόνο μας. Τον είχε στριμώξει [τον Μπίλ] στη γωνία και τον «έδεσε» εκεί ο Ντόναλντ και δεν θα ξεχάσω εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ο Towns.

Τι άλλο. Η αδελφή του Τράμπ, κα Maryanne Trump Barry, διορίστηκε ως Ανώτερη Δικαστίνα του Κυκλώματος του Εφετείου των ΗΠΑ για το Τρίτο Κύκλωμα από κανέναν άλλον εκτός από τον Μπιλ Κλίντον. Πριν άρχισε η εκστρατεία αυτή, είχαν περιγραφεί η Ivanka Τράμπ και η Τσέλσι Κλίντον ως οι «καλύτερες φίλες» που θα μπορούσε η καθεμία απο αυτές να ήταν η πρόεδρος του φαν κλαμπ της ετέρας.

screen-shot-2016-09-10-at-2-45-08-pm

Σε ένα μόνο παράδειγμα της προηγούμενης υποστήριξης που έδειξε ο Τράμπ στους Κλίντον στα μέσα ενημέρωσης, ο Τράμπ συζήτησε ανοιχτά τους Κλίντον κατά τις προεδρικές εκλογές του 2008 χαρακτηρίζοντάς τους ως φανταστικούς ανθρώπους και τον Μπίλ ως «καλό μου φίλο»:

Υποστήριξε, επίσης, το Hillarycare στον Τύπο … το Hillarycare που ήταν ο πρόδρομος για το…Οbamacare, αυτό το καταστροφικό για την υγεία μας ιατρικό νομοσχέδιο που επενόησε ο Ομπάμα σε συνεργασία με το εντελώς διευθαρμένο Αμερικανικό Ιατρικό Σύλλογο εις βάρος….ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ο Trump παραβρισκόταν ακόμη και σε πολλά πάρτι στο East Side αρχοντικό (στη Νέα Γιόρκη) του δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων και καλύτερου φίλου του Μπίλ Κλίντον, Jeffrey Epstein (Εβραίος), συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικά προς τιμήν του Μπιλ Κλίντον το 2003, όπου ο μάγος David Blaine «διασκέδαζε μια ομάδα ανεπαρκώς ντυμένων μοντέλων με τεχνάσματα καρτών.» Μιάς και μιλάμε για τον Τράμπ, έχει πετάξει κι ο ίδος στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Epstein βαφτισμένο ως «το εξπρές της…Λολίτας», το σύνολο των οποίων θα μπορούσε να εξηγήσε το γιατί ο Epstein είχε όχι έναν, όχι δύο, αλλά 14 ιδιωτικούς τηλεφωνικός αριθμούς για τον Τράμπ και την γυναίκα του, τη Μελανία, στο διαβόητο μικρό μαύρο βιβλίο του Epstein. Ο Τράμπ περιέγραψε τον «Τζεφ» –ο οποίος είχε πει ότι γνώριζε εδώ και 15 χρόνια– σε μια συνέντευξή του το 2002 με το περιοδικό “New York Magazine”, ως «καταπληκτικό τύπο» και συνεχίζει…

«Είναι πολύ διασκεδαστικός. Λένε ότι του αρέσουν οι όμορφες γυναίκες όσο και εγώ, και πολλές από αυτές είναι πολύ νεώτερες. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό–ο Τζέφρυ απολαμβάνει την κοινωνική του ζωή.»

Και όλοι έχουμε ακούσει πόσες φορές ο Μπιλ Κλίντον πέταξε στο αεροπλάνο του Epstein με προορισμό το ιδιωτικό νησί οργιών του … Αν όλες οι συνδέσεις με τον Epstein, απο πλευράς του Τράμπ, ήταν τόσο ακίνδυνες, γιατί δεν κράζει τον Μπιλ Κλίντον στον τύπο για τις διασυνδέσεις του με τον Epstein;;; Είναι επειδή ξέρει ότι, αν το κάνει αυτό, θα του γυρίσει αμέσως μια παλίρροια…συνεπειών;;;

screen-shot-2016-09-10-at-2-52-00-pm

Τα χρόνια διασυνδέσεων Τράμπ με τους Κλίντον υπάρχουν αν για αυτούς που τολμούν να τα ψάξουν! Αυτές οι φωτογραφίες πιθανότατα δεν είναι οι μόνες που τεκμηριώνουν την μακροχρόνια σχέση μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και Μπίλ Κλίντον.

Και για άλλη μια φορά, είναι ο αμερικανικός λαός που κοροϊδεύεται εδώ!

Το σλόγκαν «Ας ξανακάνουμε μεγάλη την Αμερική» (“Make American great again”) που χρησιμοποιεί αυτές τις ημέρες κατα κόρον ο Τράμπ, το δανείστηκε ο ίδιος απο τον…ΜΠΙΛ, που το επενόησε το 1991 και το χρησιμοποίησε εκ νέου το 2008!

Θυμηθείτε ότι η προεδρική εκστρατεία του Τράμπ ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα … στον Μπιλ Κλίντον.

Και ίσως ήταν…ΤΟΤΕ όταν ο Μπίλ έδωσε το σλόγκαν του στον….ΤΡΑΜΠ για τη δική του…ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ…

Δείτε και τη σχετική εκπομπή που έκανα για το ίδιο θέμα!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/568413530031373/

–––––––––––

Δημοσιεύθηκε από το The Daily Sheeple

Συνεργάτρια αυτού του άρθρου η κα Melissa Dykes απο το The Daily Sheeple.

Melissa Dykes is a writer, researcher, and analyst for The Daily Sheeple and a co-creator of Truthstream Media with Aaron Dykes, a site that offers teleprompter-free, unscripted analysis of The Matrix we find ourselves living in. Melissa and Aaron also recently launched Revolution of the Method and Informed Dissent. Wake the flock up!

Source link:

http://www.thedailysheeple.com/trumpclinton-connection-continues-clinton-presidential-library-just-released-a-bunch-of-photos-of-bill-hanging-out-with-donald-trump_092016

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr