Home Greek News Ένα δώρο «δάκρυ» απο τους Ρώσους για τους Αμερικανούς που ρέει απο τον…ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΛΑΜΟ!!!

Ένα δώρο «δάκρυ» απο τους Ρώσους για τους Αμερικανούς που ρέει απο τον…ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΛΑΜΟ!!!

by _
0 comment 93 views

Απο τη Ρωσία με….«ΑΓΑΠΗ»!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | 13.07, 11 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι όλες οι χώρες του κόσμου ανήκουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, στην οποία ανήκει κι η σημερινή κυβέρνησις της… Ρωσίας!  Ο κορυφαίος συγγραφέας για θέματα που αφορούν την μυστική Λέσχη Μπίλντερμπέργκ, κ Daniel Estulin, έγραψε στο κορυφαίο βιβλίο του «Η Λέση Μπίλντερμπέργκ» ότι κι η….ΡΩΣΙΑ ανήκει σε αυτήν την μεγάλη και μυστική οργάνωση που ελέγχει το παγκόσμιο πολιτικό προσκήνιο….ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!!

Διαβάστε το άρθρο μου «Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;» για να καταλάβετε.

Το μνημείο βρίσκεται σε ένα λιμάνι στο New Jersey. Το σχεδίασαν μερικοί Ρώσοι τεχνίτες. Ήλθαν εδώ μερικοί απο αυτούς για να επιβλέψουν την καρασκευή του.

ΓΙΑΤΙ όμως στο….New Jersey???  Πληκτρολογήσετε στη μηχανή αναζητήσεως Google «The Five Dancing Israelis» (δηλ, οι πέντε χωρευτές Ισραηλινοί) και θα το καταλάβετε.  Για περισσότερα πάνω σε αυτό, διαβάστε το άρθρο μου «Αφιερωμα των Ελληνικών Νέων Τώρα: Η αλήθεια περί της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Ποιοι ήταν οι υπαρκτοί υπαίτιοι;;;»

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ…ΜΑΤΙ ΠΟΥ «ΚΛΑΙΕΙ» ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗΝ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr