Home Greek News Είναι οι “Ισραηλινοί” υπηρέτες των ιερών προσκυνημάτων των…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;;;

Είναι οι “Ισραηλινοί” υπηρέτες των ιερών προσκυνημάτων των…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;;;

by _
0 comment 147 views

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ αυτή η ειδική σχέσις Μουσουλμάνων και…ΕΒΡΑΙΩΝ που γράφουμε εμείς εδώ και καιρό!

Οι Σαουδάραβες βασιλείς είναι…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ παιδιά! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! (πατήστε εδώ για βίντεο)

Και όσοι προσπαθούν να τα αμφισμητήσουν αυτά, η απάντηση είναι σαφής:

Ναι μεν…ΑΛΛΆΧ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.52, 09 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Γράφουμε εμείς εδώ στα Ελληνικά Νέα Τώρα εδώ και καιρό ότι οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι έχουν μια…ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ -ας πούμε- σχέση μεταξύ τους, ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μωάμεθ είχε κι αυτός…ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΊΖΕΣ! ΝΑΙ!…το ακούσατε σωστά! Τυχαίνει να έχουν και ένα κοινόΜΕΣΣΙΑ!…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου με τίτλον «Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τον ΕΒΡΑΙΟ…. ΜΩΑΜΕΘ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ?» (πατήστε εδώ), έγραψα πως ένας Εβραίος πολιτικός αναλυτής ονόματι Joseph E. Katz είχε γράψει το 2001 ένα πάρα πολύ δηκτικό δοκίμιο με τίτλον «Ο Προφήτης Μωάμεθ, ένας Εβραίος ψευδομεσσίας» όπου λέγει τα εξής:

Η σύγχρονη έρευνα δείχνει ότι ο Μωάμεθ έλαβε αρχικά για τον εαυτό του πολλές πτυχές του Ιουδαϊσμού, όπως ο Dhu Nuwas πριν από αυτόν. Είναι γνωστό πως ο Μωάμεθ απαιτούσε απο του ακολούθους του να κρατούν τα έθιμα των kosher φαητών (δηλ., των αγνών κατά τον μωσαϊκόν νόμο) και τη νηστεία του Γιομ Κιπούρ, να περιτέμνονται και να προσεύχονται αντικρύζοντας την Ιερουσαλήμ.

Μην ξεχνάμε το ότι, όταν ο Μωάμεθ ξεκίνησε την θρησκευτική του εκστρατεία, το έκανε διακηρύσσοντας ότι του είχε δόσει τότε ο Αλάχ την τελευταίαν αποκάλυψιν τόσο για τον Χριστιανισμό όσο και για τον…ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ! Τυχαίο αυτό??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! 

Τώρα ας δούμε το ακόλουθο άρθρο του κορυφαίου σάιτ Veteran’s Today για μια ειδική συμφωνία που μόλις ανανεώθηκε μεταξύ Σαυδιακής Αραβίας και μιας…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας και κατασκοπίας για το μεγάλο….ΧΑΤΖ που είναι ήδη εν εξελίξει στη…ΜΕΚΚΑ!!! Δηλαδή, για να καταλάβουμε, οι άνθρωποι που λένε οι Μουσουλμάνοι ότι είναι ο «εχθρός» τους, συνάπτουν σύμβαση με τη κυβέρνηση της Σαυδιακής Αραβίας για μια τεράστιας σημασίας εκδήλωση για δισεκατομμύρια…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ????!!!

Αν αυτό δεν μας λέει τίποτε για αυτό που μας λέγω παραπάνω, τότε…ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!

Πάντως, αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με μια διακήρυξη ενός Ανώτατου Σαουδάραβα Ιμάμη απο τη Μέκκα που σύμφωνα με το σάιτ pentapostagma.gr στις 7 του μηνός «έκανε κάλεσμα για την “δολοφονία σιιτών μουσουλμάνων, Εβραίων και Χριστιανών σε όλο τον κόσμο πυροδοτώντας απύθμενο μίσος στους εκατοντάδες ακραίους ισλαμικούς πυρήνες στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή”».  Διαβάστε όλο αυτό το άρθρο (πατώντας εδώ) κάνοντας μια σύγκριση με το τι σας λέγω εδώ και τι λένε αυτοί οι «ιμάμηδες» και μετά νομίζω ότι θα «πιάσετε» το μήνυμα όσων σας γράφω εδώ…

_____________

-απο το GPD, 09 Σεπτ. 2016  |  μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη

Η G4S, μια διεθνική εταιρεία η οποία είναι υπό τον έλεγχο του Ισραήλ, είναι υπεύθυνη, για δεύτερη φορά, για την ασφάλεια του φετινού Χατζ.

Σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης, η εν λόγω εταιρεία έχει ανατεθεί να είναι υπεύθυνη για όλο τον εξοπλισμό, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και τη διαχείριση του μουσουλμανικού προσκυνήματος από το 2010 από τους Σαουδάραβες κυβερνώντες για να λάβουν μέρος οι μεγαλύτερες θρησκευτικές τελετουργίες του κόσμου. Τα έγγραφα αυτά ελήφθησαν υπόψιν κατά τη διάρκεια της καταστροφής του Χατζ, το 2015 σχεδόν 7.000 μουσουλμάνοι σκοτώθηκαν, με παρα πολλούς αγνοούμενους και χιλιάδες τραυματίες, και πάλι φέτος η Σαουδική Αραβία έχει ορίσει την εταιρεία G4S να παράσχει πιο εκτεταμένες υπηρεσίες ασφαλείας για το μεγάλο Χατζ.

Τι είναι η G4S;;;

screen-shot-2016-09-09-at-7-38-03-pm

Το συγκρότημα αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη διεθνώς σε ασφάλεια εταιρεία, μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία η οποία είναι συνδεδεμένη με τους σιωνιστάς και άγγλους καπιταλιστάς. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι μια από τις πιο ισχυρές οντότητες κατασκοπείας. Η εταιρεία έχει 657.000 εργαζόμενους. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ιδιωτικός εργοδότης στον κόσμο, μετά την Foxconn και την Wal-Mart. Η «G4S» ιδρύθηκε το 2004 και έχει την έδρα της στην πόλη Crawley της Μεγάλης Βρετανίας και είχε εξαπλωθεί πολύ γρήγορα στις περισσότερες χώρες, εκπροσωπώντας διαφορετικά ονόματα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι η Ashley Martin Almanza.

Η οικονομία της G4S;;;

Η οικονομία της εταιρίας έχει αναπτυχθεί από έργα και υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται σε εσωτερικές εκθέσεις της εταιρείας. Μέρος των συναλλαγών της εταιρείας στα χρηματιστήρια γίνονται στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, καθώς και της Κοπεγχάγης.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των μέσων ενημέρωσης του κόσμου ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία είναι ο πάροχος ασφάλειας, αλλά μετά από ύφεση, έχουν παράξενα αυξηθεί οι μετοχές της εταιρείας.

Το London Stock Exchange: η G4S αποτελεί μείζονα μέτοχον στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου που βελτίωσε την κερδοφορία της μετά το περιστατικό του Χατζ.

Ερώτημα – Μήμως είναι η άμεση εκπρόσωπος της G4S στη Σαουδική Αραβία η Almajal;

Η Majal G4S εκπροσωπεί την G4S, την εταιρεία στη Σαουδική Αραβία, που διευθύνεται από τον Χαλίντ αλ Μπαγκντάντι.

screen-shot-2016-09-09-at-7-42-59-pm

Είναι η ισχυρότερη εταιρεία από την άποψη των υπηρεσιών ασφαλείας στη Σαουδική Αραβία μέχρι το σημείο που είναι υπεύθυνη πολλά μεγάλα έργα στη Σαουδική Αραβία. Η G4S ξεκίνησε τις υπηρεσίες του προς την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας από το 2010 μετά από την ίδρυση μιας ειδικής εταιρείας στη χώρα, όπως η Almajal-G4S, και επέλεξε την παραλιακή πόλη της Τζέντα ως έδρα της, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από τη Μέκκα. Είναι ενδιαφέρον ότι, η εταιρεία «η G4S» έχει υποκαταστήματα στην πόλη της Khobar, καθώς και τις πόλεις Ριάντ, Μέκκα, Ta’if, Άμπχα, Jizan, Ταμπούκ, Medina, Qassim, Χαίρε, Jubail και πολλές άλλες πόλεις.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον εργασίας της Σαουδικής Αραβίας με τις μη μουσουλμανικές χώρες;;;

Παρά το γεγονός ότι οι κυβερώντες της ΣΑ αρνήθηκαν τη σχέση τους με τις ισχυρές εταιρείες κατασκοπείας όπως η G4S, αλλά οι πληροφορίες και τα έγγραφα δείχνουν ότι η Σαουδική Αραβία, λογω του κυβερνητικού της συμφέροντος, δεν είναι διατεθειμένη στο να πάρει βοήθεια από ισλαμικές χώρες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των Μουσουλμάνων και αυτό λέει πολλά. Οι σιωνιστιστές, ωστόσο, και οι εταιρείες παροχής μυστικών πληροφοριών, που παρέχουν τις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλεια για τους κυβερνώντες της ΣΑ, αμαύρωσαν την αξιοπρέπεια των μουσουλμάνων. Η λειτουργία αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην η G4S. Εταιρείες όπως η γαλλική εταιρεία «Veolia», η οποία ειδικεύεται στον τομέα των υποδομών και υπηρεσιών υποδομών στον τομέα της ύδρευσης και της ανακύκλωσης των αποβλήτων και της παραγωγής ενέργειας.

Περαιτέρω, υπέγραψαν συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας και θεωρούνται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες που συνιστά η Ευρωπαϊκή Ένωση για να σταματήσει από το να εργάζεται και να αντιμετωπίσει κυρώσεις που προτείνονται από τα μέλη της Ένωσης λόγω της υλοποίησης πολλών ισραηλινών έργων στη Δυτική Όχθη και την Παλαιστίνη.

Μερικά έγγραφα του Wikileaks δείχνουν τη σχέση της Σαουδικής κυβέρνησης με την εν λόγω εταιρεία.

screen-shot-2016-09-09-at-6-46-00-pm

screen-shot-2016-09-09-at-6-46-22-pm

Πηγή:

Are the “Israelis” servants of the holy shrines?

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr