Home Greek News Κάνει πως δεν ξέρει τι πάει να πει ένα διαβαθμισμένο έγγραφο η τρελή…ΧΙΛΑΡΙ!

Κάνει πως δεν ξέρει τι πάει να πει ένα διαβαθμισμένο έγγραφο η τρελή…ΧΙΛΑΡΙ!

by _
0 comment 154 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.41, 07 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Ενεφανίση εχθές εις το πρόγραμμα του κ Sean Hannity στο FOX News ο κ Τζούλιαν Ασάνζ για μιαν αποκλειστικήν συνέντευξιν και απεκάλυψε για μίαν ακόμη φοράν μίαν ακόμη τεράστιαν…«ΒΟΜΒΑΝ» όσον αφορά την εντελώς ανεύθυνην συμπεριφοράν της Χίλαρι Κλίντον ενώ διετέλει Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ…

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ισχυρίζεται ότι η οργάνωσίς του έχει κυκλοφορήσει χιλιάδες έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Χίλαρι Κλίντον είπε ψέματα στο FBI, όταν τους είπε ότι δεν αναγνωρίζει σημάνσεις διαβάθμισης σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε λάβει κατά τη διάρκεια της ως Υπουργός Εξωτερικών. Την Τρίτη ο Τζούλιαν Ασάνζ απεκάλυψε ότι το γεγονός ότι η Κλίντον επικαλούμαι άγνοια διαψεύδεται από αποδεικτικά στοιχεία που έχει ήδη δόσει στη δημοσιότητα η ομάδα WikiLeaks.

Είπε χαρακτηριστικά ο Ασάνζ:

Η Χίλαρι Κλίντον λέει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τι αντιπροσωπεύει το “C” εντός παρενθέσεων [εντός διαβαθμισμένων εγγράφων της αμερικανικής κυβερνήσεως]. Όλοι όσοι είναι εις κυβερνητικές θέσεις και στο Wikileaks ξέρουν ότι σημαίνει «με διαβάθμιση “ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ”» (CLASSIFIED δηλ.).

Και στην πραγματικότητα έχουμε ήδη κυκλοφορήσει χιλιάδες τηλεγραφήματα απο τη Χίλαρι Κλίντον. Εδώ είναι το «Κλίντον», το βλέπετε?… αυτό είναι η υπογραφή της. Με ένα «C» εντός παρενθέσεων ακριβώς εκεί. Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα όπου, η ίδια έχει χρησιμοποιήσει αυτό το “C” εντός παρενθέσεων και το υπέγραψε κιόλας. Και υπάρχουν πάνω από 22.000 φορές που έχει λάβει τα τηλεγραφήματα από άλλους με αυτό το “C” εντός παρενθέσεων. 

Εν ολίγοις, λέγει…ΨΕΜΑΤΑ ως συνήθως η παλιο-γριά που είναι κυριολεκτικά για τα…ΜΠΑΖΑ!  Έλαβε τόσο πολλά τέτοια έγγραρα χαρακτηρισμένα ως…«ΑΠΟΡΡΗΤΑ» και δεν μπορεί να «θυμηθεί» αυτό το πράγμα, ούτε ξέρει το σημαίνει «ΑΠΟΡΡΗΤΟ»??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr