Home Greek News Ένας Εβραίος διαλύει το μύθο ότι οι Ναζί έκαναν τους Εβραίους σαπούνια!

Ένας Εβραίος διαλύει το μύθο ότι οι Ναζί έκαναν τους Εβραίους σαπούνια!

by _
0 comment 329 views

Δικά μας σχόλια: ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….και κάποιος πρέπει να το στείλει αυτό στον εβραϊκής καταγωγής…ΠΟΥΤΙΝ, που απο το 2014 έχει ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΉΣΕΙ (πατήστε εδώ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ….ΚΩΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ εντος της…ΡΩΣΙΑΣ ξυπνώντας έτσι μνήμες του ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΕ’ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΆ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ….ΘΑΝΑΤΟΥ!!! Δηλ., εκείνη την εποχή, όποιος ήταν «αντισημίτης», επυροβολείτο….ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!! Αλλά ΣΗΜΕΡΑ, όποιος πει δημόσια στη Ρωσία το «Ολοκαύτωμα» ΔΕΝ ισχύει, ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!….

Άρθρο από την ‘The Global Jewish News Source’ / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ένας Ισραηλινός κινηματογραφιστής που έχει ομολογήσει ότι έχει«εμμονή» με το Ολοκαύτωμα, «αποτελειώνει» οριστικά τον αστικό μύθο ότι οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τα απομεινάρια από τα πτώματα των Εβραίων για να δημιουργήσουν σαπούνια…

“Soaps”, (“Σαπούνια”) λέγεται η νέα ταινία του σκηνοθέτη Εγιάλ Μπάλλας (Eyal Ballas), 43 ετών, ο οποίος διαπιστώνει ότι ο μύθοςτου σαπουνιού προέρχεται από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν υπήρχε η φήμη ότι οι Γερμανοί μετέτρεπαν τα πτώματα σε σαπούνι. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οιφρουροί SS παρενοχλούσαν τους κρατούμενους στα στρατόπεδασυγκέντρωσης, απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσουν και θα τους μετατρέψουν σε σαπούνι.

screen-shot-2016-09-08-at-10-53-26-am

Η ιστορικός του Ολοκαυτώματος Deborah Lipstadt είπε στην‘Jewish Week’ ότι «δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι Ναζί έκαναν τους Εβραίους σαπούνι μαζικά … Υπήρξαν προσπάθειες, αλλά ποτέ δεν ήταν πρακτικό».

screen-shot-2016-09-08-at-10-54-30-am

screen-shot-2016-09-08-at-10-55-03-am

screen-shot-2016-09-08-at-10-54-51-am

Ορισμένα γερμανικά σαπούνια είχαν αποτυπωμένη πάνω τους την επιγραφή “RIF”, (Reichsindustrie Fett, λίπος από την βιομηχανία του Ράιχ), η οποία κάποιοι είπαν ότι ήταν “RJF” και εννοούσε«Reichs Juden Fett», το οποίο μεταφράζεται σε «κρατικό εβραϊκό λίπος». Το μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Bat Yam εμφανίζει μια μπάρα σαπουνιού με την επιγραφή ‘RIF’ που δόθηκε από ένανεπιζώντα του Ολοκαυτώματος , αλλά η σημασία της επιγραφής δενείναι προφανώς αυτό που νομίζουμε.

Αν και αυτή η φήμη έχει γενικά διαλυθεί από τους ιστορικούς, η ιστοσελίδα του Yad Vashem περιέχει τρεις φωτογραφίες τάφουσαπουνιών, με μια λεζάντα, “Σε αυτό τον τάφο είναι θαμμένο σαπούνι φτιαγμένο από καθαρό εβραϊκό λίπος … Μια σιωπηλή μαρτυρία για το Ολοκαύτωμα και τη βαρβαρότητα των Γερμανών.”

screen-shot-2016-09-08-at-10-56-48-am

Σύμφωνα με ένα άρθρο της Haaretz για τη νέα ταινία, ένας εκπρόσωπος του Γιαντ Βασέμ λέει ότι αυτό είναι προφανώς ένας«τεχνικός και προσωρινός τρόπος» (“technical and temporary manner”). Προφανώς τα σχόλια ήταν μια ανακρίβεια και το Γιαντ Βασέμ άλλαξε τις λεζάντες των εικόνων στην έκθεση τουμουσείου. Προς το παρόν εργάζονται για να κάνουν τις ίδιες αλλαγές και στην ιστοσελίδα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9899.html

Διαβάστε επίσης!

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα σαν ΦΑΡΣΑ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr