Home Greek News Μέλη της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ οι γονείς της βοηθού της Χ. Κλίντον, Huma Abedin!!!

Μέλη της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ οι γονείς της βοηθού της Χ. Κλίντον, Huma Abedin!!!

by _
0 comment 166 views

Υπάρχει επίσης μια αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ αυτής της κορυφαίας εργαζόμενης  της Χιλαρι Κλίντον, κας Huma Abedin, με την ίδια την Χίλαρι και ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ…ΓΙΑΤΙ!… ;)

Πάρτε τα ποπ κορν σας και κρατηθείτε…..ΓΕΡΑ!!!… ?

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.52, 06 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

H κα Huma Abedin είναι η πιο κοντινή βοηθός της κας Χίλαρι Κλίντον. Είναι στο πλευρό της Κλίντον εδώ πολλά χρόνια. Λέγεται ότι αυτές οι δύο γυναίκες έχουν μια μακροχρόνια… σεξουαλική σχέση.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον εμπρόκειτο για μια εικονικά εκληματική και πορνογραφική επιχείρηση. Ο ερευνητής και καταγγέλων τας δυσλειρουργίας κυβερνητικών εγκλημάτων ονόματι Larry Nichols (ο οποίος έχει εκθέσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα εγκλήματα του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον) έχει αναφέρει στα μαζικά μέσα ενημέρωσης ότι οι σεξουαλικές περιπέτειες Χίλαρι Κλίντον έχουν ξεπεράσει εκείνες του Μπίλ. Έχει επίσης δηλώσει ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε πολλές ερωτικές σχέσεις με άλλες…γυναίκες.

Είναι το αντίπαλο δέος των Κλιντον ο Nichols και έχει δηλώσει ανοικτά πολλές φορές ο Μπίλ ότι τον…ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ NICHOLS.  Άρα, αυτό σημαίνει ότι όταν ανοιγεί αυτός ο άνθρωπος το στόμα του για τους Κλίντον, έχει κάτι πολύ σημαντικό να μας πει για αυτούς!

Screen Shot 2016-09-06 at 9.59.01 PM

Η Huma Abedin είναι μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, μαζί με την οικογένειά της. Ο αδελφός της, Χασάν, είναι υπότροφος του κέντρου της Οξφόρδης για τις ισλαμικές σπουδές. Ο πρόεδρός του διοικητικού συμβουλίου του δεν είναι άλλος από τον περίφημο νονό της τρομοκρατικής οργάνωσης…Αλ Κάιντα, τον κ Abdullah Omar Naseef!!!

Η μητέρα της Huma Abedin ήταν μέλος μιας παραφυάδας της οργάνωσης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που λέγεται η Αδελφότητα των Καλόγριων.

Οι γονείς της Huma, που έχουν πεθάνει κι οι δύο, ίδρυσαν το Ινστιτούτο για τις υποθέσεις των μουσουλμανικών μειονοτήτων (Institute for Muslim Minority Affairs). Έλαβαν βοήθεια για να ιδρυθεί αυτό το Ινστιτούτο από κανένα άλλο απο τον προαναφερθέντα νονό της Αλ Κάιντα.

Δείτε το παρακάτω άρθρο σαν ένα παράδειγμα του το σας λέγω εδώ…

On September 11, Huma Abedin Worked For Hillary Clinton and Saudi Charity Suspected of Terror Funding

http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/06/28/bombshell-911-huma-worked-hillary-saudi-charity-suspected-terror-funding/

Η Χίλαρι έχει παραδεχτεί το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι η Αλ Κάιντα ήταν δημιούργημα της ίδιας της αμερικανικής κυβερνήσεως! (πατήστε εδώ

Στα 33.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον που έχουν κυκλοφορήσει στο κοινό, η κα Αμπεντίν εμφανίζεται σε περίπου τα μισά από αυτά που λέει πολλά για αυτήν την ειδική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών αυτών.

Screen Shot 2016-09-06 at 7.57.17 PM

Οι Κλίντον σήμαινε Huma πίσω στο 1996, όταν ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο George Washington. Έλαβε μια πρακτική άσκηση για να δουλέψει στο Λευκό Οίκο του Μπιλ Κλίντον. Ήταν τότε όταν άρχισε να εργάζεται για την Χίλαρι Κλίντον. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι τόσο κοντά στην Χίλαρι Κλίντον, όπως αυτή η γυναίκα.

Η πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, η ΓΝΩΣΤΗ κα Gennifer Flowers, έχει δηλώσει δημόσια ότι η σύζυγός του Μπιλ, η Χίλαρι, έχει «φάει» περισσότερι μ**ν* απ’ ό, τι ο ίδιος. Δεν αστιεύομαι εδώ.  Αυτή λέει ότι της τα είπε αυτά ο ίδιος ο…ΜΠΙΛ! (πατήστε εδώ)

Screen Shot 2016-09-06 at 8.26.35 PM

Η Χίλαρι Κλίντον υπήρξε πράκτορας της CIA από τότε που ήταν νέα. Καμία έκπληξις.  Αυτό είναι σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA.

Οι Κλίντον ήταν μέλη του Ιδρύματος Carnagie και του Ιδρύματος Ford, που είναι οργανισμοί που προωθούν μια νέα παγκόσμια τάξη.  Το Ίδρυμα Ford άνηκε βέβαια εις τον διάσημο κατασκευαστή αυτοκινήτων Χένρι Φόρντ, αλλά το έκλεψαν οι δυνατοί Εβραίοι μετα το θάνατο αυτού του…ΓΝΩΣΤΟΥ «αντισημίτη» και αληθινού…ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr