Home Greek News Εισαγγελική εντολή παράδοσης σε Alpha υλικού από κάμερες ασφαλείας από διαγωνισμό αδειών!

Εισαγγελική εντολή παράδοσης σε Alpha υλικού από κάμερες ασφαλείας από διαγωνισμό αδειών!

by _
0 comment 248 views

Εντολή να παραδοθεί το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες στους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, εξέδωσε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ροζαλία Λάλλη, κάνοντας δεκτό αίτημα του σταθμού.

Ο Alpha, με εκπρόσωπό του τον καθηγητή Πάνο Λαζαράτο, προσέφυγε στην Εισαγγελία, η οποία έκρινε ότι πρέπει «να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη ΓΓΕΕ, λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αφαιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων».

Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει, ήδη, ζητήσει το υλικό που καταγράφηκε κατά τις 66 ώρες διεξαγωγής του διαγωνισμού, με προσφυγές του στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τη ΓΓΕΕ και την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με το αιτιολογικό του, ο σταθμός ζητά τις καταγραφές των καμερών προκειμένου να στηρίξει και να θεμελιώσει τους ισχυρισμούς του «περί αντισυμβατικής συμπεριφοράς» της εταιρείας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, την οποία ο Alpha, όπως αναφέρει στις προσφυγές του, έχει, ήδη, καταγγείλει στα αρμόδια όργανα με στόχο την αποβολή της εταιρείας Σαββίδη «και εξ’ αυτού του λόγου την ακύρωση της δημοπρασίας». 07/09/2016 14:15 ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθήνα

Πηγή: Εισαγγελική εντολή παράδοσης σε Alpha υλικού από κάμερες ασφαλείας από διαγωνισμό αδειών! http://mignatiou.com/2016/09/isangeliki-entoli-paradosis-se-alpha-ilikou-apo-kameres-asfalias-apo-diagonismo-adion/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr