Home Greek News Όλο…ΒΗΧΕΣ έκανε σήμερα η….ΧΙΛΑΡΙ…!!!…

Όλο…ΒΗΧΕΣ έκανε σήμερα η….ΧΙΛΑΡΙ…!!!…

by _
0 comment 143 views

To όνομα «Hillary» (Χίλαρι) στα Αγγλικά προέρχεται απο την ελληνικήν λέξιν «Ίλαρος» που σημαίνει «χαρούμενος, φαιδρός, χαρωπός» που μόνο..ΔΕΝ ΗΤΑΝ σήμερα η…χΊαρι…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.46, 05 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Αληθεύουν τελικά τα όσα έχουν ειπωθεί για την υγεία μιας «γυναίκας» που έχει πολύ…ΑΙΜΑ στα χέρια της για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει διαχρονικά μαζί με τον άνδρα της Μπίλ Κλίντον.  ΔΕΝ μπορούσε σήμερα να τους συγκρατήσει τους…ΒΗΧΕΣ, σε μια πολιτική συγκέντρωση, που έρχονταν ο ένας αμέσως μετά τον άλλο, επιβεβαιώνοντας, ΜΟΝΗ ΤΗΣ, όλες τις «φήμες» για την υγεία της….

Με το που μπήκε στη σκηνή η Χίλαρι για να εκφωνήσει μια ομιλία για την Ημέρα της Εργασίας εδώ στις ΗΠΑ, άρχισαν ΑΜΕΣΩΣ οι…ΒΗΧΕΣ!  Χμ….χμ….χμ…..καταλαβαίνετε όμως ότι όλοι όσοι έχουν πει το παραμικρό για την καταρρεύσασα υγεία της είτε έχουν χάσει τις δουλειές τους είτε έχουν…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ όλως….«ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ»….

Ακούστε τα επόμενα κλιπ και διακρίνετέ το αυτό το πράγμα μόνοι σας!  Στο δεύτερο κλιπ ακούμε την Χίλαρι να λέει «Κάθε φορά που σκέφτομαι τον Ντόναλντ Τράμπ, με πιάνουν οι βήχες!»….αχαχαχαχα!  ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

Στο…ΤΡΙΤΟ βίντεο, θα δείτε πως την παρακολουθεί συνέχεια -και στον κατόπιν μάλιστα!- την Χίλαρι ένα ειδικό βαν που δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα ειδικής μορφής…ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ μόνο και μόνο…ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=xOgR_F82Gck

https://www.youtube.com/watch?v=2B1SUE76iDc

https://www.youtube.com/watch?v=fDpiYfdYb-w

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr