Home Greek News Μια ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με μια…ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, την κα…ΜΑΡΙΑ ΛΑΔΑ!

Μια ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με μια…ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, την κα…ΜΑΡΙΑ ΛΑΔΑ!

by _
0 comment 218 views

Μια συνέντευξις που άφησε….ΕΠΟΧΗ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | 19.30 | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Την ακόλουθη συνέντευξη την έκανα στην καλή μου φίλη Μαρία Λαδά, η οποία υπήξε μια απο τις επιφανέστερες Ελληνίδες που έζησαν ποτέ στην Αμερική!…

Την Μαρία την εγνώρισα το Μάιο του 2014. Με είχε πάρει τηλέφωνο ζητώντας απο εμένα τις υπηρεσίες μου για ελληνικές μεταφράσεις για ένα μεγάλο έργο που αφορούσε τη σύνταξη της διαθήκης της και άλλων τινων.  Η Μαρία δεν εμπιστευόταν πια τους συγγενείς της επειδή την είχαν εξαπατήσει όλοι μόνο και μόνο…ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ τόσο εδώ στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα!!!  Ήταν μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ αυτό που της έκαναν βασανίζοντάς την ημέρα-νύχτα για το ΠΟΙΟΣ θα έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσία της!  Δυστυχώς όμως έτσι είναι οι Έλληνες και εσείς που μένετε Ελλάδα τα ξέρετε αυτά τα πράγματα καλύτερα απο εμένα.

Τελικά απηύδησε με δ’αύτους και τους…ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ απο τη διαθήκη της!

Την είχα βοηθήσει πάρα πολλά για να τακτοποιηθούν όλες οι υποθέσεις της γιατί ήταν πολύ προχωρημένη σε ηλικία και ήξερε πως δεν είχει πολύ χρόνο ακόμη να ζήσει.

Η Μαρία άφησε ένα μεγάλο όνομα στις εδώ ελληνικές κοινότητες του Λος Άντζελες, ιδιαίτερα στην μεγάλη ελληνική κοινώτητα της πόλεως Νόρθριτζ (Northridge) της Καληφόρνιας.  Είχε βοηθήσει χιλιάδες κόσμο με διάφορα θέματα διότι ήταν μέλος του Δ.Σ. της μεγάλης πόλεως αυτής!  Αυτήν την ήθελαν για ακόμη…ΔΗΜΑΡΧΟ της Northridge!  Αλλά δεν μπορούσε διότι δεν μιλούσε τόσο καλά τα Αγγλικά.

Μια φορά, ένας μεγάλος όμιλος εργολάβων ζήτησε απο την πόλη αυτή άδεια με την οποία να γκρεμίσουν τα σπίτια πολλών δημοτών αυτής της πόλης για να κτίσουν πολυκατοικίες παντού! ΔΕΝ πτοήθηκε όμως η Μαρία απο αυτό το δόλιο σχέδιο και χρησιμοποίησε την επιρροή που ήσκει τότε επι των πραγμάτων για να μπεί…ΦΡΕΝΟ σε αυτήν την προσπάθεια και…ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!

Ο άνδρας της ήταν ο ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατόριου «ΛΑΔΑΣ» που ήταν χρόνια στο κέντρο του Λος Άντζελες και εκεί εσύχναζαν μεγάλες προσωπικότητες. Αυτός ήταν επίσης ένα απο τα ιδρυτικά μέλη της γνωστής λέσχης της Ομογένειας….ΑΧΕΠΑ (AHEPA)!!!  Δεν ήθελα εγώ όμως της πω της Μαρίας πώς αυτοί οι Έλληνες ήσαν όλοι και…ΜΑΣΟΝΟΙ και ότι η ΑΧΕΠΑ παραμένει ακόμη και σήμερα κάτω απο τον έλεγχο των….ΜΑΣΟΝΩΝ.  Ήταν αθώα γυνή και καθαρή και δεν θα το καταλάμβανε αυτό.

Screen Shot 2016-09-05 at 7.44.13 PM

Στην ακόλουθη συνέντευξη θα ακούσετε μερικές ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ λεπτομέριες για τη ζωή της Μάριας πάνω σε αυτήν την γήν, την ταραγμένην και απατηλήν, και προσέξτε το μέρος όπου μιλάει για ένα νόμο την δημιουργία και το…ΠΕΡΑΣΜΑ (μέσα απο την γερουσία της Καλιφόρνιας) του οποίου τα έμπνευσε…η ίδια!  Αφορά τον νόμο του Λεμονιού, the “Lemon Law”, που περάστηκε πριν απο πολλά χρόνια και που προστατεύει τον κάθε αγοραστή ενος αυτοκινήτου απο τυχόν ελαττώματα στον διαρθρωτικό σχεδιασμό του οχήματος, κτλ., δίνοντάς του έτσι εγγύση έναντι ενος τέτοιου σενάριου. Με λίγα λόγια, αν δεν ήταν για τη Μαρία, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!

Απεδήμησεν εις τον Κύριον τον περασμένο Μάιο φέτος στην ηλικία 97 ετών!  ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Chz783Hduic

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr