ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου τους έκαναν οι απελπισμένοι κάτοικοι της περιοχής Κάστρου της «προσφυγοκρατούμενης» Χίου.

Εκεί, περιέγραψαν την καθημερινότητα που βιώνουν και αναζήτησαν τρόπους με τους οποίους θα βγουν από τα αδιέξοδα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή τους. Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Βουδούρης το «προσφυγικό» πρόβλημα έχει μεγεθυνθεί σε τέτοιο βαθμό που επηρεάζει άμεσα την ζωή των κατοίκων της συνοικίας του Κάστρου, ενώ δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα, οι δε κάτοικοι περιέγραψαν δεκάδες περιστατικά στα οποία δημιουργήθηκαν προβλήματα με «προσφυγάκια».

Αυτό που προέκυψε από τη συγκέντρωση ήταν η πρόθεση των κατοίκων να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης για την περιοχή τους, στα πρότυπα των αντίστοιχων ομάδων που έχουν γίνει στα Καμπόχωρια.

Source: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net