Home Greek News Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

by _
0 comment 123 views

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
www.apostoloupanos.gr

Ζούμε στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία;
Εδώ όπου η διαφωνία ήταν η πεμπτουσία της Δημοκρατίας;
Ή ζούμε σε καθεστώς που προσομοιάζει με του Ερντογάν, όπου η…

διαφορετική άποψη ποινικοποιείται και θεωρείται ρατσισμός ή προσπάθεια υποκίνησης σε τρομοκρατία και όποιος τολμά να την εκφέρει μπαγλαρώνεται στο πι και φι;
Ε λοιπόν, αυτή είναι η “Δημοκρατία” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!
Δεν ορρωδούν (δεν τρομάζουν, δεν υποχωρούν) προ ουδενός. Ούτε μπροστά σε ιερείς και δη Μητροπολίτες;

Κατηγορούμενος ο Μητροπολίτης Χίου γιατί είναι Έλληνας Πατριώτης.

Έτσι ακριβώς έγινε με τον Μητροπολίτη Χίου ο οποίος μηνύθηκε επειδή είχε το “θράσος” να αποκαλέσει “λαθρομετανάστες” τους παρανόμως εισβάλλοντες στα νησιά μας (Αφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς, Μαροκινούς κ.α.). Όλοι αυτοί που μπαίνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας βάσει σχεδίου, όλοι αυτοί που χρησιμοποιούνται από τον Ερντογάν ως απειλή για να στείλει ακόμη περισσότερους, δεν πρέπει να ονομάζονται “λαθρομετανάστες”, γιατί τότε σε καθίζουν στο σκαμνί και σε στέλνουν φυλακή!! Να πάρει θέση ο Αρχιεπίσκοπος.

Με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε η κυβέρνηση διά της γ. γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε βάρος του Μητροπολίτη Χίου, με την κατηγορία του ρατσισμού και της υποκίνησης μίσους σε βάρος των μεταναστών (μόνο και μόνο επειδή ο Μητροπολίτης τους αποκάλεσε “λαθρομετανάστες”), ο Παγκρήτιος Σύλλογος Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών (Οδός Ταϋγέτου 1, Τ.Κ. 71 303, Ηράκλειο Κρήτης.), έστειλε ανοιχτή επιστολή – καταπέλτη προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο!

Με την επιστολή αυτή, ο συγκεκριμένος Σύλλογος καθιστά υπεύθυνο τόσο τον Μακαριότατο όσο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, διότι, όπως λέει, τυχόν αδιαφορία ή αμέλεια από μέρους τους για το φλέγον αυτό θέμα, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για συνεχείς διώξεις σε βάρος του συνόλου των Χριστιανών και Πατριωτών Ελλήνων.

Καταχωρούμε ολόκληρη την από 23 Αυγούστου 2016 επιστολή για να βρεθούν κι άλλους μιμητές.

«Με μεγάλη λύπη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για την προσφάτως και άδικα ασκηθείσα ποινική δίωξη κατά του Μητροπολίτη Χίου, για δηλώσεις του που θεωρήθηκαν δήθεν ρατσιστικές από αυτούς που φοβούνται την υγιή δύναμη της Εκκλησίας και του λαού και προσπαθούν να τις φιμώσουν.
Ο Σύλλογός μας ως εκφραστής των παραδοσιακών Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών των Ελλήνων Πολιτών που τον στηρίζουν, είναι άκρως σύμφωνος με τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Χίου. Ο Μητροπολίτης μίλησε ως γνήσιος Έλληνας και Πατριώτης στα πλαίσια του ισχύοντος Συντάγματος και αναφέρθηκε σε μια πραγματική κατάσταση, είπε την αλήθεια και είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος από κάθε άποψη. Δεν είναι πρόσφυγες οι χιλιάδες ξένοι που μας φέρνουν συνεχώς. Πρόσφυγας, στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου, είναι αυτός που λόγω δύσκολων συνθηκών μεταβαίνει σε ένα γειτονικό του Κράτους και όχι να περνάει 4-5 κράτη για να έρθει στην Ελλάδα. Δεν είναι καν μετανάστες διότι δεν εισέρχονται με τη νόμιμη διαδικασία που εισέρχονται οι νόμιμοί μετανάστες από άλλα κράτη. Είναι λοιπόν, πολύ σωστά, λαθρομετανάστες.

Δεν είναι ρατσιστής ένας γνήσιος Πατριώτης που αναφέρει απλά την ωμή πραγματικότητα. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός που υφίστανται καθημερινά οι Έλληνες Πολίτες και πατριώτες, τον οποίο ο Σύλλογος μας εξετάζει και θα εξετάζει σε διάφορα θέματα. Η πλειοψηφία των Κυβερνώντων, δυστυχώς έχει βαπτίσει το μαύρο άσπρο, τον υγιή πατριωτισμό “ρατσισμό”, τον στρατό λαθρομεταναστών “καημένους πρόσφυγες” και την, σε λίγο χωρίς όπλα κατάληψη της χώρας μας, “φιλοξενία” και “αδιανόητη ευκαιρία για αύξηση του πληθυσμού”.
Για τους λόγους αυτούς εφιστούμε την ιδιαίτερη Προσοχή Σας Μακαριότατε Αρχιεπίσκοπε κ.κ. Ιερώνυμε και Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας και Σας θεωρούμε συνυπεύθυνους του εγκλήματος της ποινικής δίωξης ενός αθώου Πατριώτη αν δεν αντιδράσετε άμεσα και δυναμικά υπερασπίζοντας τον Μητροπολίτη Χίου.

Τυχόν από μέρους Σας αμέλεια και περιφρόνηση της κρισιμότητας αυτής της ποινικής δίωξης θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για πολλές στην συνέχεια διώξεις Χριστιανών και Πατριωτών Ελλήνων Πολιτών από μέρους μιας Κυβέρνησης που στην πλειοψηφία της δεν έχει σχέση με τις Ελληνικές και Χριστιανικές Αρχές που αποτελούν θεμέλιο της ύπαρξης της Πατρίδας μας επί αιώνες τώρα.
Περιμένουμε εναγωνίως την άμεση απάντηση Σας στην παρούσα».

“Κατάληψη” της Κρήτης από “μετανάστες”.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κανονισμού “Δουβλίνο 3” , σύμφωνα με το οποίο κάθε κράτος της ΕΕ έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της ΕΕ, όσους “πρόσφυγες” θεωρεί ως υπεράριθμους για τη χώρα του, η Γερμανία αποφάσισε να μας στείλει στην Κρήτη πεσκέσι 3 χιλιάδες “μετανάστες”.
Για τον λόγο αυτό έχει ξεσπάσει αναταραχή και έχει ξεχειλίσει η οργή των Κρητικών, οι οποίοι αντιδρούν σ΄ αυτήν την απόφαση της Γερμανίας για τον προσεχή Δεκέμβριο, αλλά και κατά της ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία αποδέχεται πλήρως τον εξισλαμισμό της Πατρίδος μας.
Εκεί θεωρώ, θα έπρεπε να υπάρξει πρωταρχική στόχευση των Κρητικών και όχι στο γεγονός που οι ίδιοι επικαλούνται, ότι το Νησί θα μετατραπεί σε νέα Λέσβο…

Μάζωξη κακοποιών – εγκληματικών στοιχείων.

Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, μέσα στις 3000 “μετανάστες” που θέλει να στείλει ο Μουζάλας του Σόρος στην Κρήτη είναι κάποιοι τζιχαντιστές αντάρτες, έχοντας ως σκοπό να αναλάβουν δράση ενεργειών κατά των εκεί βάσεων της Σούδας αλλά και να υποκινήσουν το αυτονομιστικό κίνημα που εξυφαίνεται από ξένα κέντρα αποφάσεων και μυστικές υπηρεσίες…

Η ελληνική Αστυνομία “θύμα” της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Προ ημερών ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αναρχο-άπλυτους στην εξέλιξη της πορείας αριστερών οργανώσεων και αντι-εξουσιαστών υπέρ των “προσφύγων”.
Εκείνων δηλαδή που θωπεύονται από το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αποτελούν αίμα από το αίμα τους.
Εκείνων των Διεθνιστών που δεν έχουν Ιερό και Όσιο.

Εκείνων των απατρίδων, που είδαν φως και μπήκαν για να ρημάξουν την Πατρίδα μας.
Εκείνων, που λένε: “Οι μουσουλμάνοι είναι αδέλφια ταξικά, τζιχαντιστές τους λένε τα αφεντικά”…

Screen Shot 2016-09-05 at 1.50.56 PM

Συνοδοιπόροι με τον Μπουτάρη.

Πέραν όμως της πολιτικής ασυλίας που απολαμβάνουν αυτοί οι αναρχο-άπλυτοι από την σημερινή κυβέρνηση, βρίσκουν δυστυχώς υποστηριχτές και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως επί παραδείγματι, από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ήταν και είναι υπέρμαχος υποστηριχτής ότι λαθραίου στην Πατρίδα μας. Του οποίου ο ρατσισμός του και η απέχθεια για τον Έλληνα εκδηλώνεται σε κάθε του λόγο και ενέργεια.

Όπως, προ ημερών που αποκάλεσε τα Σκόπια, “Μακεδονία” και δεν βρέθηκε κάποιος να τον μαζέψει…

Επί του πιεστηρίου.

Μετά τις νέες ανθελληνικές δηλώσεις Μπουτάρη, ο κύβος ερρίφθη. Ο υιός Ιβάν Σαββίδη θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Οψόμεθα…

Πηγή:

http://indobserver.blogspot.gr/2016/09/blog-post_89.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr