Home Greek News Ο Σύριζα συνεχίζει την εθνοπροδοτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας: Αναγνωρίζει και σφραγίζει τα σκοπιανικά διαβατήρια που φέρουν το όνομα της Μακεδονίας μας

Ο Σύριζα συνεχίζει την εθνοπροδοτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας: Αναγνωρίζει και σφραγίζει τα σκοπιανικά διαβατήρια που φέρουν το όνομα της Μακεδονίας μας

by _
0 comment 96 views

Ο Σύριζα συνεχίζει την εθνοπροδοτική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας: Αναγνωρίζει και σφραγίζει τα σκοπιανικά διαβατήρια που φέρουν το όνομα της Μακεδονίας μας

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία που εν τέλει επιβεβαιώθηκε περίτρανα. Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγγελία δόθηκε κατεπείγουσα διαταγή της Διεύθυνσης Προστασίας Συνόρων, η οποία λέει ότι πλέον θα τίθεται κανονικότατα η σφραγίδα των συνοριακών αρχών της χώρας στην ίδια σελίδα, δίπλα από την αντίστοιχη σφραγίδα του ψευδοκράτους των Σκοπίων.

Μέχρι τώρα, λοιπόν, οι συνοριακές αρχές σφράγιζαν σε ένα λευκό χαρτί και έτσι δημιουργήθηκε η πρόφαση της προδοσίας, αφού υπήρξαν – λένε – διαμαρτυρίες από τις εκτός Σένγκεν χώρες, αφού κανείς δεν κρατούσε το λευκό αυτό χαρτί, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν ποιος και πότε πέρασε τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Σας παραθέτουμε την καταγγελία:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Ζητώ συγνώμη αν κάνω «κατάχρηση» του χρόνου σας και του δικαιώματος να αναρτώ στη σελίδα αυτή αλλά θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας.

Μέχρι και σήμερα όλοι οι συνάδελφοι (μάλλον σχεδόν όλοι) που υπηρετούμε σε Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων της Χώρας δεν θεωρούσαμε (σφραγίζαμε) διαβατήρια τρίτων χωρών αν αυτά είχαν σε άλλη ή στην ίδια σελίδα αντίστοιχη σφραγίδα με των γειτόνων μας, με την λέξη «Μακεδονία» και η σχετική σφραγίδα ετίθετο επί ειδικού λευκού χαρτιού που επισυναπτόταν στο διαβατήριο.

Αυτό από σήμερα άλλαξε, διότι με κατεπείγουσα διαταγή της Δνσης Προστασίας Συνόρων, μας κοινοποιήθηκε η από 22/08/2016 εντολή του Υπ. Εξ. (υπογράφει η Υπουργός κα Βακάλη) σύμφωνα με την οποία πλέον θα θέτουμε την Ελληνική σφραγίδα δίπλα από αυτή της «Μακεδονίας».

Η αιτιολογία ήταν ότι είχαν δημιουργηθεί δυσχέρειες στην εφαρμογή. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές είχα διαπιστώσει τέτοια λάθη από προξενικές αρχές της χώρας μας και δυστυχώς από συνάδελφους μας που υπηρετούν σε αυτό τον σημαντικό τομέα. Αντί λοιπόν να βρούμε έναν τρόπο να επιβάλλουμε να τηρείται η αρχική Δγη , την καταργήσαμε.

Πολύ ωραία! Δηλαδή έχω διαταχθεί και δεν μπορώ να παρ-ακούσω να αναγνωρίσω (εμμέσως πλην σαφώς) την «Μακεδονία»! Πάρα πολύ ωραία. Σε λίγο για πρακτικούς λόγους θα ακολουθήσουμε την ίδια πρακτική και για το ψευδοκράτος και εγώ θα πρέπει να ξαναυπακούσω…..

Για την αντιγραφή
Δημήτριος Ντούμας
Από Ε.Μ.»

Screen Shot 2016-09-05 at 10.39.32 AM

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα newpost.gr έχει στην κατοχή της «όλα τα επίσημα έγγραφα της απόφασης με την σφραγίδα του Ελληνικού κράτους και την υπογραφή του αρμόδιου αναπληρωτή διευθυντή» και με γνώμονα το γεγονός ότι η εν λόγω ιστοσελίδα είναι επώνυμη η καταγγελία ευσταθεί και έχουμε μία… σιωπηρή έμμεση αναγνώριση των Σκοπίων από τους εθνοπροδότες του Σύριζα. Άλλωστε στην αυθεντικότητα της ειδήσεως συνηγορεί και το γεγονός ότι άξαφνα, μετά τις 22 Αυγούστου που εκδόθηκε η απόφαση γέμισαν οι τουριστικοί προορισμοί της πατρίδος μας με σκοπιανούς.

Θα πρέπει, βέβαια, σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως δεν πέφτει το σύνολο της ευθύνης για αυτή την ντροπή στους συριζαίους. Αυτοί έτσι κι αλλιώς είναι «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του Σόρος που θέλει το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί «Μακεδονία». Οι συριζαίοι απλώς συνεχίζουν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Θυμίζουμε ότι μετά τον Συμμοριτοπόλεμο, όταν το κρατίδιο πήρε αυτό το όνομα, στα πλαίσια της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο “Εθνάρχης”) που σταμάτησε τις προσπάθειες του τότε πρέσβη της Ελλάδας στο Βελιγράδι, Θρασύβουλου Τσακαλώτου, να διαμαρτυρηθεί για την μετονομασία της προπολεμικής επαρχίας των Σκοπίων σε Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, επειδή αυτό ήθελε το ΝΑΤΟ, προκειμένου να πάρει με το μέρος του την Γιουγκοσλαβία, όταν οι σχέσεις Τίτο – Στάλιν ήταν τεταμένες.

Χρόνια αργότερα ήταν η Νέα Δημοκρατία και πάλι (επί κυβερνήσεως του επόμενου Καραμανλή (του… playstation) και υπουργό εξωτερικών την Μπακογιάννη – Μητσοτάκη) όταν επέτρεψε την προσγείωση σε ελληνικό αεροδρόμιο αεροσκάφους των Σκοπίων, το οποίο στο κήτος του έγραφε «Μακεδονία».

Αυτά για να μην τολμήσουν οι νεοδημοκράτες προδότες της Μακεδονίας να το παίξουν πάλι «μακεδονομάχοι» για τα ψηφαλάκια, για να μην «δακρύζουν» αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία για τους «δυτικούς συμμάχους» τους.

Και για να μην λένε ότι δεν έχουμε προτάσεις για το ζήτημα, η λύση είναι απλή: Όποιο διαβατήριο φέρει την σφραγίδα του ψευδοκράτους δεν αναγνωρίζεται από την χώρα μας και ο κάτοχός του απλά ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στην Ελλάδα. Τόσο απλό και τόσο σίγουρο ότι θα αναγκάσει το ψευδοκράτος σε άτακτη υποχώρηση, αφού έτσι θα χάσει ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού του.

Η Χρυσή Αυγή έφερε πρώτη το ζήτημα στην βουλή με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.

Screen Shot 2016-09-05 at 10.45.08 AM

Screen Shot 2016-09-05 at 10.46.33 AM

Screen Shot 2016-09-05 at 10.47.24 AM

eggrafa_diabatiria_(2)-4

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-sunechizei-thn-ethnoprodotikh-politikh-ths-neas-dhmokratias-anagnw#ixzz4JP5r7hVm

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr