Home Greek News Αποκαλύπτουμε… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που τρέμουν ΟΛΟΙ!

Αποκαλύπτουμε… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που τρέμουν ΟΛΟΙ!

by _
0 comment 150 views

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει εκφράσει την επιθυμία του για αποκατάσταση και αναβίωση των καλών σχέσεων με τη Μεγάλη Βρετανία, και όπως δείχνουν τα γεγονότα, το κλίμα είναι θετικό. Μάλιστα συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο αεροπορικής ασφάλειας!

Στο περιθώριο της σύσκεψης των G20, στην Χανγκζού της Κίνας, o Πούτιν και η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι πραγματοποίησαν κατ’ ιδίαν συνάντηση νωρίς την Κυριακή.

«Ο Πούτιν στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι εμείς [οι Ρώσοι αξιωματούχοι] ενδιαφερόμαστε για αποκατάσταση των σχέσεων μας, θέλουμε να ανανεώσουμε το διάλογο σε όλα τα φάσματα, συμπεριλαμβανομένων και των πιο ευαίσθητων θεμάτων, και είμαστε έτοιμοι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται σύμφωνα και με τη βρετανική πλευρά» τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Και πρόσθεσε: «Η βρετανική πλευρά επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί τα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και για τις δύο χώρες. Η ασφάλεια της αεροπορίας τέθηκε ως πιθανό σημείο συνεργασίας που έχει ενδιαφέρον και για τους δύο. Στο σύνολό της, η Βρετανία δεν έχει ακόμη βρει την πολιτική βούληση, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την επανάληψη του διαλόγου με την χώρα μας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.»

ΠΗΓΗ:

https://hellasforce.com/2016/09/04/αποκαλύπτουμε-αυτη-ειναι-η-πιθανη-συμ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr