Home Greek News ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΣ: «Σας βοηθήσαμε, πάρτε τώρα πίσω πρόσφυγες»!

ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΣ: «Σας βοηθήσαμε, πάρτε τώρα πίσω πρόσφυγες»!

by _
0 comment 128 views

Η Ελλάδα έχει ήδη γίνει ένα απέραντο hotspot και ο Γερμανός ΥΠΕΣ προανήγγειλε την… αποστολή κι άλλων λαθρο-προσφύγων στη χώρα μας την οποία κατηγόρησε κιόλας! Ας όψονται τα τσιράκια της Μέρκελ που κυβερνούν και δεν είναι ικανοί να απαντήσουν καταλλήλως…

«Κάναμε πολλά στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες και να οδηγήσει στο να μπορούν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου», είπε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας Ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Welt.

Πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να επιτευχθεί τώρα μια κοινή ευρωπαϊκή στάση. «Εάν επιταχύνουμε μόνοι μας υπάρχει ο κίνδυνος τα (γερμανικά) διοικητικά δικαστήρια να απαγορεύσουν εντός ολίγου χρόνου την επαναπροώθηση».

Ο Ντε Μεζιέρ κατηγόρησε επίσης την Ελλάδα για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων τα περασμένα χρόνια: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη», όπως είπε στη γερμανική εφημερίδα.

Πηγή:

https://hellasforce.com/2016/09/04/εμετικοσ-γερμανοσ-υπεσ-σας-βοηθήσαμε/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr