Home Greek News ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 250 εκ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΝΕΙ 750 εκ. ΕΥΡΩ!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ…

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 250 εκ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΝΕΙ 750 εκ. ΕΥΡΩ!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ…

by _
0 comment 106 views

-γράφει ο Γιώργος Αδάλης

Πανηγυρίζουν οι Κυβερνητικοί και οι Τσιριζαίοι ότι έφεραν 250 εκ ευρώ έσοδα στα ταμεία του κράτους! Και θα τα δώσουν λέει σε ευπαθείς ομάδες! ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΆ…

ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας ήταν ΟΚΤΩ! Επειδή ο Τσίπρας και η παρέα του ήθελαν να ελέγξουν ολόκληρο το τοπίο, αποφάσισαν να τα μειώσουν σε ΤΕΣΣΕΡΑ! Πράξη που θα την ζήλευε ακόμα κι ο Τσαουσέσκου! Αρκεί να φανταστείτε ότι η μικρή μας Κύπρος έχει επτά!

Προσέξτε τώρα!

Τα οκτώ κανάλια αυτά, για να μπορούν να παίρνουν κρατική διαφήμιση, ήταν φορολογικά ενημερωμένα που σημαίνει ότι πλήρωναν ή διακανόνιζαν τις οφειλές τους προς τις εφορίες! Κάθε ένα από τα οκτώ κανάλια αυτά πλήρωνε από 15 ως και 45 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σε φόρους! Και τα λεφτά αυτά τα πλήρωναν όπως σας είπα!

Με δεδομένο λοιπόν ότι το δημόσιο έχασε 4 καλούς “πελάτες” του, αν υπολογίσουμε το κάθε ένα από αυτά , ότι πλήρωνε -μέσο όρο- 25 εκατομύρια ευρώ ετησίως σε φόρους, το δημόσιο χάνει περίπου 100.000.000 ευρώ ετησίως σε φόρους!

Επί 10 χρόνια που διαρκεί η κάθε άδεια που έδωσαν, το δημόσιο χάνει μέσα στην επόμενη δεκαετία, ένα ποσό που πλησιάζει ή και ξεπερνά το 1.000.000.000 ευρώ !!!

Και οι βλάκες του τσύριζα πανηγυρίζουν γιατί θα πάρουν σε δυο χρόνια 250 εκατομμύρια!

Ενώ στη ουσία ζημιώνουν το Δημόσιο κατά 750.000.000 σε μια δεκαετία!!!

Επίσης, όταν ο Βαρουφάκης έλεγε ότι θα πάρει 400 εκ. ευρώ από τις άδειες καναλιών τον έλεγαν άσχετο!!! Αυτό θα είχε συμβεί αν δεν έβαζαν όριο στις άδειες και απλά έβαζαν ένα κατώτατο όριο στην αγορά της άδειας, στα 40.000.000 ευρώ για παράδειγμα!

Αλλά αν συνέβαινε αυτό, ΔΕΝ θα μπορούσαν να ελέγξουν το τηλεοπτικό πεδίο ! Ενα τοπίο στο οποίο ήδη ελέγχουν τα τέσσερα δημόσια κανάλια και άλλα τρία από τα ιδιωτικά!

Φυσικά μένει να δούμε αν δικαστικά θα αποφασιστεί ότι ο νόμος αυτός και η διαδικασία -σούργελο- είναι συνταγματικός! Γιατί αλλιώς, όλη η διαδικασία αυτή θα κηρυχτεί άκυρη !!!

Επίσης, δεν μιλά κανείς για την περίπτωση που το Mega λόγου χάρη, αποφασίσει να συνεχίσει να λειτουργεί σε κάποια συνδρομητική πλατφόρμα !!!

Οσο για τα θαλασσοδάνεια και την διαπλοκή , αυτή πλέον θα συνεχίσει κανονικά την … ευμάρειά της στη χώρα μας, απλά τώρα η διαπλοκή θα είναι μόνο … αριστερή !!!

Κι όπως αριστερό ήταν το πάρτι των δημοσίων έργων, έτσι αριστερό θα βγει από την … κολυμβήθρα στου Σιλωάμ-Τσίπρα και το πάρτι στα τηλεοπτικά κανάλια!!!

Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ τώρα, αναμένεται σύμφωνα με τις διαταγές της Μέρκελ, να περιλάβει αμέσως μετά, τους Εφοπλιστές!!

ΥΓ:

Μένει τώρα να περάσει κανα εξάμηνο να μάθουμε και ποιος είναι αυτός που πραγματικά έβαλε τα λεφτά για τις άδειες των καναλιών! Wing … και σταματώ εδώ … προς το παρόν !!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1118683048169691&id=253983294639675

-το πήραμε απο το…

http://indobserver.blogspot.gr/2016/09/250-750.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr