Home Greek News Βόμβα από Ρωσία: Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την 4η άδεια απο το ΣΚΑΙ! Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες ο Γιάννης Αλαφούζος!

Βόμβα από Ρωσία: Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την 4η άδεια απο το ΣΚΑΙ! Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες ο Γιάννης Αλαφούζος!

by _
0 comment 106 views

Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες ο Γιάννης Αλαφούζος <<βάσει σεναρίων>> Δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα 43,6 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για να αποκτήσει την τηλεοπτική άδεια!

Περίεργα σενάρια απο Ρωσία,και Οχι απο κάποια επιβεβαιωμένη πηγή, διαδίδουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι εκείνος όπου τελικά θα πάρει την τέταρτη τηλεοπτική άδεια μέσα απο τα χέρια του ΣΚΑΙ, παρόλο που το ΣΚΑΙ κατάφερε να πάρει την πρώτη άδεια!

Αναλυτικά!

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε και κατάφερε να πάρει την πρώτη άδεια στην πρωτοφανή διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, με τίμημα 43,6 εκατομμύρια ευρώ .

Η χαρά του Γιάννη Αλαφούζου που το κανάλι κατάφερε να είναι ένα από τα 4, αλλά και που το έπραξε με το μικρότερο οικονομικό τίμημα ηταν τόσο μεγάλη, ωστε να παρήγγειλε 600 κομμάτια σε γνωστό κέτερινγκ και κέρασε τους εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού.

Η χαρά αυτή όμως αναμένεται να του βγεί ξινή σύμφωνα με τα σενάρια που προέρχονται απο την Ρωσία,διότι τα επόμενα βήματα που ακολουθούν, θα είναι να ελεγχθεί εξονυχιστικά το «πόθεν έσχες» των νικητών, διαδικασία που θα πάρει πέντε ημέρες.

Στην διαδικασία αυτή ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος πρόκειται να κοπεί, και να του αφαιρεθεί η άδεια, λόγο δέσμευσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του που προέκυψε απο παλαιότερη έρευνα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Η εντολή εστάλη ήδη στα τραπεζικά ιδρύματα, αιτία του μέτρου ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει καταρχάς ποσά πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ για τις χρήσεις από το 2000 ως το 2012.
Συγκεκριμένα μετά από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, το ΚΕΦΟΜΕΠ δεσμεύει την κινητή και ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Η δέσμευση προέκυψε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που αφορά τα 65 CD με στοιχεία για πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες φορολογούμενους οι οποίοι πραγματοποίησαν συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ.

Το ΚΕΦΟΜΕΠ έστειλε εντολή δέσμευσης σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα.

Σε περίπτωση που κάποια οικονομική προσφορά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από κάποιον πλειοδότη, τη θέση του παίρνει ο αμέσως επόμενος πλειοδότης, που είναι το σχήμα DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED – Ιβάν Σαββίδης: 61,5 εκατ. ευρώ, και γίνεται και πάλι έλεγχος πόθεν έσχες!

Αυτό φαίνεται οτι το γνωρίζει εξαρχής πολυ καλά η Κυβέρνηση του Σύριζα, και παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι,οτι ορίστε, πήρε άδεια ενας τηλεοπτικός σταθμός σαν το ΣΚΑΙ, που πολεμάει με λύσσα την Κυβέρνηση,με διαφανούς και νόμιμους τρόπους……..Αλλα στο τέλος θα το κόψουν,δείχνοντας οτι η Κυβέρνηση του Σύριζα,δεν ανέχεται ύποπτους επιχειρηματίες που φοροδιαφέυγουν,και ξεπλένουν μαυρο χρήμα!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: [email protected]

Βόμβα από Ρωσία: Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την 4η άδεια απο το ΣΚΑΙ! Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες ο Γιάννης Αλαφούζος!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr