Home Greek News Θέλει να αναλάβει τον έλεγχο των εκλογών ο…ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Μέρος 3ο

Θέλει να αναλάβει τον έλεγχο των εκλογών ο…ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Μέρος 3ο

by _
0 comment 206 views

Screen Shot 2016-09-02 at 8.54.00 PM

Έχετε το νου σας γιατί έρχεται ο….BIG BROTHER!!

Screen Shot 2016-09-02 at 8.41.56 PM

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.47, ο2 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2016-09-02 at 8.47.06 PM

Έχει επαληθευτεί πλήρως το περιεχόμενο των δύο πρώτων μου άρθρα για το…ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι εντελώς ΦΤΙΑΧΤΕΣ μετά απο αναφορές απο όλα τα ΜΜΕ πως το Υπουργείο Εσωτερικής «Ασφάλειας» των «ΗΠΑ» σκοπεύει να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των εκλογών λόγω του ότι «υπάρχει» ο «κίνδυνος» να γίνει απάτη στις κάλπες τον Νοέμβριο. Διαβάστε τα άρθρα μου με τίτλους  «ΒΟΜΒΑ! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! – ΜΕΡΟΣ 1ο» και «Η εκλογική απάτη στις ΗΠΑ και το «χακάρισμα» της Δημοκρατίας: Πώς η Χίλαρι και οι Δημοκρατικοί κλέβουν τις εκλογές! – ΜΕΡΟΣ 2» και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Για αυτούς που δεν ξέρεουν , το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ΔΕΝ αποτελεί κρατική υπηρεσία εντός του νομικού πλαισίου της Ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ λόγω του ότι αποτελεί…ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΗΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ για την οποία έγραψα εχθές (πατήστε εδώ για περισσότερα). Η ίδρυσίς του ΔΕΝ φηψίστηκε δια νόμου με νόμο του κράτους απο το Κογκρέσο, αλλά το έκαμε νόμο μόνος του…Ο ΜΠΟΥΣ τον Νοέμ. του 2002 με μια εντελώς αυθαίρετη και χωρίς την έγκρισιν του Κογκρέσου ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ. Δημιουγήθηκε βάσει του χτηπήματος της 11ης Σεπτ. του 2001 που μας έκαμε…Η ΙΔΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ! (πατήστε εδώ και ΕΔΩ για αποδείξεις). Και σαν να μην φτάνουν όλ’ αυτά, θέλουν τώρα να αναλάβουν τον έλεγχο και των…ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!  Σας είχα προειδοποιήσει σε προηγούμενο άρθρο μου ότι αυτό το είχαν στα σκαριά οι της κυβερνήσεως Ομπάμα!

Screen Shot 2016-09-02 at 8.48.49 PM

Το γνωστό σάιτ “World Net Daily (WND.com)” μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Η Ζωή με τον Μεγάλο Αδελφό – το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αναμένει να αναλάβει την ευθύνη των εκλογών (Life with Big Brother – DHS expects to take charge of elections)» και αποκαλύπται τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ για τις προεδρικές εκλογές:

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ΥΕΑ, DHS) της κυβέρνησης Ομπάμα προτίθεται να προβεί σε μια ειδική δήλωση που θα της επιτρέψει να ελέγξει τις εκλογές της Αμερικής.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομοσπονδιακή υπηρεσία θα κηρύξει τις εκλογές μια «ζωτικής σημασίας υποδομή», ανέφερε την Τρίτη the Washington Examiner, σημειώνοντας ότι η κίνηση θα δώσει στο ΥΕΑ (DHS) «τον ίδιο είδους έλεγχο επι της ασφαλείας που ασκεί πάνω στo Wall Street (Ουαλ Στριτ) και και στο εθνικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.»

Η είδηση έρχεται μόλις δύο ημέρες αφού το FBI αποκάλυψε ότι ξένοι χάκερ παρείσφρυσαν σε συστήματα κρατικών εκλογών στο Ιλινόις και την Αριζόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «the Examiner», αυτές οι επιθέσεις αυξάνουν την πιθανότητα το εν λόγω υπουργείο να προβεί εγκαίρως στην ειδική δήλωση για τις επερχόμενες εκλογές.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά κατά πόσον το σύστημα εκλογής μας, η εκλογική διαδικασία μας, αποτελεί μια κρίσιμης σημασίας υποδομή, όπως, π.χ., ο χρηματοπιστωτικός τομέας, όπως το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Jeh Johnson.

«Υπάρχει ένα ζωτικό εθνικό συμφέρον στην εκλογική διαδικασία μας, γι ‘αυτό νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε κατά πόσον θα πρέπει να εξεταστεί από το υπουργείο μου και άλλους ως μια κρίσιμης σημασίας υποδομή», είπε σε ένα συνέδριο των μέσων μαζικής ενημέρωσης τον Αύγουστο που φιλοξενήθηκε από την εφημερίδα «the Christian Science Monitor.»

Και θα μου πει κανείς «ΓΙΑΤΙ ΟΛΆΥΤΑ???» Απάντησις: ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΧΙΤΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ!!!  Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΟΓΗΣ….ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ Κ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Και έρχεται και ο κ Τζούλιαν Άσανζ να μου επιβεβαιώσει όσα έγραψα στο πρώτο μου άρθρο για αυτές τις εκλογές, τις ΦΤΙΑΧΤΕΣ και ΓΕΛΟΙΕΣ, λέγοντας τελευταίως ότι ο κ Μπέρνι Σάντερς εδέχετο πιέσεις…ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ απο το επιτελείο της…ΧΙΤΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ για να…ΠΑΡΑΤΑΙΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΩΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ….ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr