Home Greek News WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η Γη της Επαγγελίας του οργανωμένου εγκλήματος;;;

WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η Γη της Επαγγελίας του οργανωμένου εγκλήματος;;;

by _
0 comment 364 views

Όσοι έχετε τα…ΚΟΤΣΙΑ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.45, 31 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2016-09-01 at 10.29.35 PM

Ένας από τους λόγους για τον οποίο καταδιώκεται ο κ. Τζούλιαν Άσανζ, ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks -κάτι που δεν θα σας πουν ποτέ τα ΜΜΕ- έχει να κάνει με μια απίστευτα συγκλονιστική διαρροή που μας μετέφερε ο ίδιος πριν 5 χρόνια, κάτι που αντηχεί μέχρι σήμερα…

Μήπως το “αγαπημένο” μας κανάλι FOX News ή το CNN ή το NBC ή ABC (ή η εφημερίδα New York Times ή οποιοδήποτε άλλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης για το θέμα αυτό) μας είπε ποτέ ότι ο κ Τζούλιαν Άσανζ και το Wikileaks διέρρευσαν στον τύπο το 2011 επίσημο διαβαθμισμένο τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Τελ Αβίβ με τον τίτλο «Το Ισραήλ: H “Γη της Επαγγελίας” του οργανωμένου εγκλήματος;;;»??? Ασφαλώς και ΟΧΙ και ο Άσανζ, ο ιδρυτής του Wikileaks, τους το πρόσφερε αυτό το σημείωμα αλλά αρνήθηκαν να το βγάλουν στον αέρα για να το δει το κοινό και να μάθει για τον μεγάλο…ΚΥΝΔΥΝΟ που εγκυμονεί σε αυτή την χώρα -και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε- η διεθνής …ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ σύμφωνα με το εν λόγω σημείωμα…!!!

Screen Shot 2016-09-01 at 5.25.31 PM

Εν ολίγοις, το τηλεγράφημα αυτό αναφέρει ξεκάθαρα ότι η Εβραϊκή Μαφία λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα δε στην Αμερική και ότι ο Αμερικανικός λαός θα πρέπει να ξυπνήσει τελικά και να αντιληφθεί αυτήν την πραγματικότητα.

Μέχρι τις αρχές του 2011, ο κ Ασάνζ είχε μια καλή συνεργασία με μεγάλες εφημερίδες από όλο τον κόσμο. Και μέχρι εκείνη την εποχή, ένα τεράστιο αρχείο απόρρητων εγγράφων διάφορων χωρών ήταν ήδη στη διάθεση της ομάδας αυτής και τα οποία πωλούσε στις μεγάλες εφημερίδες. Μέσα σε αυτόν τον όγκο εγγράφων υπήρξαν και έγγραφα για το Ισραήλ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ από τις εφημερίδες αυτές ούτε από τα μεγάλα κανάλια δεν ήθελε να τα αγγίξει! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…!!!

Σύμφωνα με τον κ Άσανζ σχετικά με αυτό το θέμα:

Υπάρχουν 3.700 αρχεία που σχετίζονται με το Ισραήλ και η πηγή των 2.700 εξ αυτών είναι το ίδιο το Ισραήλ. … Η Guardian, η El-Pais και η Le Monde έχουν δημοσιευθεί μόνο το 2% των αρχείων που σχετίζονται με το Ισραήλ, λόγω των ευαίσθητων σχέσεων μεταξύ της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ισραήλ. … Ακόμα και η εφημερίδα The New York Times δεν ήταν σε θέση να δημοσιεύσει περισσότερα λόγω της ευαισθησίας που σχετίζεται με την εβραϊκή κοινότητα στις ΗΠΑ.

Δηλαδή επιτρέπεται στον Τύπο να δημοσιεύει χιλιάδες έγγραφα για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Για το έγγραφο, πατήστε την παρακάτω εικόνα…

Screen Shot 2016-09-01 at 7.01.23 PM

Ευτυχώς που βρέθηκε όμως μια γενναία και γνωστή εφημερίδα που αποφάσισε να δημοσιεύσει κάτι για τον τεράστιο όγκο εγγράφων της WikiLeaks που αφορά το Ισραήλ. Μιλάω για την ΕΒΡΑΪΚΗ εφημερίδα «The Jewish Chronicle». Δείτε την παρακάτω εικόνα…

Screen Shot 2016-09-01 at 6.58.41 PM

Η εν λόγω έκθεση της Αμερικανικής Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Τελ Αβίβ δείχνει πως το Ισραήλ είναι το κέντρο πολλών εγκληματικών επιχειρήσεων! Διαπιστώνει συγκεκριμένα:


Το οργανωμένο έγκλημα έχει μακροχρόνιες ρίζες στο Ισραήλ. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, υπήρξε μια απότομη αύξηση της εμβέλειας και του αντίκτυπου των δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος.

Η ίδια έκθεση αναφέρει ότι το ισραηλινό οργανωμένο έγκλημα είχε φτάσει ακόμη και στα υψηλότερα επίπεδα της ισραηλινής κυβέρνησης.

Οι Εβραίοι έχουν κυριαρχήσει στο οργανωμένο έγκλημα σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο για εκατοντάδες χρόνια. Αυτό αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός και γι’ αυτό τους Εβραίους τους είχαν διώξει από πάρα πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη από τον 4ον Αιώνα μ.Χ. έως τη στροφή του τρέχοντος Αιώνος. Και σήμερα οι Εβραίοι κλαψουρίζουν ακόμη για το «γεγονός» ότι ήσαν «θύματα» όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στην πραγματικότητα συνέβαινε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ και ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΗΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Η μεγαλύτερη οργάνωση της μαφίας στην Αμερική για πολλά χρόνια ήταν η “Murder Incorporated” και μόνο «Ιταλική» ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ήταν ΕΒΡΑΙΚΗ! O μεγαλύτερος αρχηγός της μαφίας δεν ήταν ο Αλ Καπόνε -αυτά είναι παραμύθια!- αλλά ο διαβόητος Meyer Lansky…!!!

Screen Shot 2016-09-01 at 5.25.13 PM

Η αλήθεια πίσω απ΄ όλα αυτά είναι ότι η Εβραϊκή μαφία εδρεύει και στη ΡΩΣΙΑ και στο ΙΣΡΑΗΛ… Μιλάμε για την «Κόκκινη» Εβραϊκή Μαφία που πολλοί νόμιζαν για χρόνια ότι ήταν οι «Ρώσοι» που την «έτρεχαν». Ναι μεν είναι Ρώσοι, αλλά Ρώσοι με…ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ…!!!

Screen Shot 2016-09-01 at 5.29.39 PM

Υπήρξε πριν χρόνια ένας Εβραίος συγγραφέας ονόματι Ρόμπερτ Φρίντμαν, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο εκθέτει την εβραϊκή μαφία του οργανωμένου εγκλήματος, κτλ. Δυστυχώς, μετά την έκδοσιν του βιβλίου του, πέθανε ο ίδιος απο μια σπάνια ασθένεια του αίματος.  Νομίζω ότι η ύπαρκτη αίτια πίσω απο τον θάνατόν του είναι…ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. Το βιβλίο του έδειξε ότι η εβραϊκή μαφία είχε τις ρίζες της στην εβραϊκή μπολσεβικική…Ρωσική Επανάσταση που ωδήγησε εις τον θάνατον πολλών εκατομμυρίων ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και ΜΗ εκείνην την περίοδον.

Οι δύο μεγαλύτερες ρωσικές αρχηγούς της μαφίας είναι Μπόρις Μπερεζόφσκι και ο Βλαντιμίρ Gusinsky. Λέγεται ότι Μπερεζόφσκι είναι ο «νονός» του Κρεμλίνου.  Ο Gusinsky ήταν ο επικεφαλής του Εβραϊκού Συμβουλίου στη Ρωσία. Οι αμφότεροι έχουν δραπετεύσει απο τη Ρωσία για ευνόητους λόγους. Και οι δύο ήταν μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης στη Ρωσία και ήταν οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων.  Και οι δύο είχαν κατηγορηθεί για οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα.

Screen Shot 2016-09-01 at 6.56.06 PM

Όταν ο Gusinsky συνελήφθη στην Ελλάδα (πατήστε εδώ) τον Απρίλιο του 2003 για τα εγκλήματά του στη Ρωσία, εβραϊκές οργανώσεις στην Ελλάδα καυχήθηκαν ότι «το Ευρωπαϊκό Εβραϊκού Συμβουλίου οδήγησαν στην απελευθέρωση του Gusinsky από τη φυλακή μέσα σε 5 ημέρες.» Και ΠΟΙΟΣ -παρακαλώ!- ήταν ο τότε «Έλληνας» πρωθ. εκείνην την εποχήν…ο ΣΗΜΙτης!

Screen Shot 2016-09-01 at 5.43.59 PM

Τα διεθνή ΜΜΕ που ελέγχονται από τους Εβραίους εξαίρουν αυτούς τους εγκληματίες, ενώ, ταυτόχρονα, καταδικάζουν τον κ Άσανζ για την ανδρεία του στην αποκάλυψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων πολλών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

Σε ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ζούμε ρε παιδιά??? Σε ΤΙΝΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ζούμε??? Ας φροντίσουμε τουλάχιστον να είμαστε λίγοι…ΞΥΠΝΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ καθ’ όδον στην πραγμάτωση των…ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΠΟΤΙΖΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ…[ΕΒΡΑΪΗΚΣ] ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!…

Δείτε επίσης το ωραίο ντοκυμαντέρ που έφτιαξε για αυτό το θέμα ο γνωστός πρώην πολτικός, συγγραφέας, καθηγητής και…ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ, ο κ David Duke απο την Αμερική, που είναι μια απο τις πηγές μου!…

https://www.youtube.com/watch?v=wMbw5X_eeJg

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr