Home Greek News Χάκαραν σημείωμα της κας Νάνσι Πελόζι που λέει ότι βοήθησε να δημιουργηθεί ο ISIS ο…ΟΜΠΑΜΑ!

Χάκαραν σημείωμα της κας Νάνσι Πελόζι που λέει ότι βοήθησε να δημιουργηθεί ο ISIS ο…ΟΜΠΑΜΑ!

by _
0 comment 208 views

Χάκαραν σημείωμα της κας Νάνσι Πελόζι που λέει ότι βοήθησε να δημιουργηθεί ISIS ο…ΟΜΠΑΜΑ!

Είχε επιδεινώσει τις προσλήψεις του ISIS η απόσυρση δυνάμεων του Ομπάμα από το Ιράκ!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…ΜΠΟΥΜ! ??…ΜΠΟΥΜ! ??…ΜΠΟΥΜ!??

ΚΑΛΥΦΤΕΙΤΕ!!!

-του κ Adan Salazar – 1 Σεπτεμβρίου 2016
-μετάφρασις του κ Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12.47μμ, 1 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Σημειώματα που ελήφθησαν από τον χάκερ Guccifer 2.0 από τον υπολογιστή της πρώην ηγέτιδος της μειονότητος της αμερικανικής Βουλής Νάνσι Πελόζι φαίνονται να προτείνουν ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης Ομπάμα ήσαν αυτές που οδήγησαν πράγματι στην άνοδο της ISIS, όπως επεσήμανε ο Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ).

«Με λίγα λόγια: Η [απο το 2003] εισβολή μας δημιούργησε την ατμόσφαιρα για έναν Ιορδάνο να ξεκινήσει έναν μουσουλμανικό θρησκευτικό πόλεμο, που δημιούργησε τελικά τον ISIS», λέει το σημείωμα με ημερομηνία Οκτώβριο του 2014 απο τον διευθυντή πολιτικής της επιτροπής της εκστρατείας του Κογκρέσου των Δημοκρατικών, κ Mike Ryan.

Το υπόμνημα που διέρρευσε αποκαλύπτει ότι η κατάσταση των πραγμάτων «επιδεινώθηκε μετά την αποχώρηση απο το Ιράκ των αμερικανικών στρατευμάτων, βοηθώντας γρήγορα στην περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης» και δημιουργώντας τρόπο για την άνοδο του ISIS.

Ενώ τα γεγονότα που συζητήθηκαν στο υπόμνημα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της διοίκησης του George W. Bush, οι πολιτικές του Ομπάμα στην απόσυρση των δυνάμεων των ΗΠΑ επιδείνωσαν τις συνθήκες υπό τις οποίες εδημιουργείτο αναπαραγόμενος με «μεταστάσεις» ο ISIS.

«Αυτό όμως που δεν αναφέρθηκε είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της απόσυρσης των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ πραγματοποιήθηκε υπό την κυβέρνηση Ομπάμα και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2011», γράφει ο αρθρογράφος του γνωστού σάιτ Breitbart Aaron Klein.

Παρά ταύτα, το σημείωμα επιχειρεί να κατηγορήσει τις ενέργειες του προέδρου Μπους για την ίδρυσή του ISIS, παρόλο που η τρομοκρατική οργάνωση δεν είχε έρθει στο προσκήνιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Screen Shot 2016-09-01 at 2.16.05 PM

«Όταν οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003, προξενήσαμε μια μαζική εξέγερση ενάντια παρουσία μας», λέει το υπόμνημα. «Εκείνη την εποχή περίπου, ένας Ιορδανός και πρώην κατάδικος ονάμτι Ζαρκάουι (Zarqawi) ταξίδεψε στο Ιράκ με ένα στόχο κατα νούν: να καθιερώσει ένα θρησκευτικό κράτος μόνο και μόνο για τους σουνίτες μουσουλμάνους».

«Ο Ζαρκάουι σκοτώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις το 2006» αναφέρει το σημείωμα. «Οι διάδοχοί του οδηγούν πλέον το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία.»

Το υπόμνημα αναγνωρίζει επίσης ότι οι του ISIS μαχητές έχουν λάβει «εκατοντάδες εξελιγμένα όπλα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων και εξοπλισμένων με GPS όπλων. Πολλά από αυτά είναι αμερικανικής κατασκευής και κατασχέθηκαν από ιρακινά στρατεύματα».

Ενώ ο ISIS απεικονίζεται στο υπόμνημα ως «η πιο ακραία και ισχυρή σουνιτική ομάδα τζιχάντ σε όλο τον κόσμο» – που αποτελείται από “20,000 έως 31,500 μαχητές, και μέχρι 15.000 εξ αυτών πιστεύεται ότι είναι ξένοι νεοσύλλεκτοι» – ο Ομπάμα προχώρησε εις το να χαρακτηρίσει την οργάνωση ως η «ομάδα jayvee» σε συνέντευξή του στο The New Yorker.

Ο Δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος κ Ντόναλντ Τράμπ έφαγε πολύ λάψη για τη δήλωσή του νωρίτερα φέτος ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα ήταν «ο δημιουργός του ISIS».

«Ήταν απολύτως ο ιδρυτής της ISIS με τον τρόπο που απομάκρυνε τα στρατεύματά μας», δήλωσε ο Trump σε μια συνέντευξη με την εκπομπή “Squawk Box” του καναλιού CNBC τον περασμένο μήνα.

Ο Τράμπ λέει ότι άσκησε αρχικά πιέσεις εναντίον της εισβολής στο Ιράκ, και έχει δηλώσει ότι οι πολιτικές του Ομπάμα βοήθησαν “απόλυτα” την ομάδα τρόμου:

«Ήμουν κατά του πολέμου στο Ιράκ. Ήμουν εντελώς εναντίον του – ακόμα κι αν ήμουν πολίτης, και έτσι, κανείς δεν έδινε σημασία – αλλά εμείς δεν έπρεπε να ήμασταν στο Ιράκ. Δεν θα ήμουν στο Ιράκ, αν ήμουν τότε πρόεδρος, αλλά ὃ γέγονε, γέγονε–μιλάμε για ένα από τα χειρότερα λάθη στην ιστορία της χώρας μας.»

«Εμείς αποσταθεροποιήσαμεν την Μέσην Ανατολήν. Και ήδη πληρώνουμε το τίμημα γι ‘αυτό χρόνια τώρα. Αλλά ήταν απολύτως [ο Ομπάμα] που υπήρξε ο ιδρυτής».

Για για δείτε το εν λόγω σημείωμα, πατήστε το παρακάτω λινκ ή/και εικόνα….

Screen Shot 2016-09-01 at 2.07.50 PM

https://www.scribd.com/document/322747990/ISIS-Backgrounder-Leaked-Memo-from-Nancy-Pelosi-PC-Guccifer-2-0-hack#from_embed

Πηγή:

http://www.infowars.com/hacked-pelosi-memo-obama-helped-create-isis/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr