Home Greek News Θα φύγει τελικά ο Ομπάμα τον Ιανουάριο του 2017 ή μήπως….ΟΧΙ???

Θα φύγει τελικά ο Ομπάμα τον Ιανουάριο του 2017 ή μήπως….ΟΧΙ???

by _
0 comment 148 views

Μέσα στους επόμενους 2 μήνες, αυτή η χώρα πρόκειται να κλειδωθεί. Η παγκόσμια χρεοκοπία θα σταματήσει τις Αμερικάνικες εκλογές.

Ο Ομπάμα δεν θα φύγει τον Ιανουάριο του 2017.

Οπως παρακολουθήσαμε στο βίντεο του You Tuber-Mark Connors, από το κανάλι ειδήσεων
The Connors Report News Channel, μέσα στους επόμενους 2 μήνες αυτή η χώρα θα συγκλονιστεί από γεγονότα, που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ πριν.

Οι παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμοι,λόγω της υγείας της Χίλαρυ Κλίντον,να σταματήσουν τις Αμερικάνικες εκλογές,και θα ολοκληρώσουν την ολική καταστροφή της Αμερικής.

Το τμήμα ασφάλειας της πατρίδας ετοιμάζεται να «αναλάβει» τις εκλογές με ειδική δήλωση,λόγω του παράγοντα της υγείας της Χίλαρυ Κλίντον,ενώ θα κάνει αποκαλύψεις για υποψήφιο θάνατο ,υποψηφίου προέδρου,που θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να σταματήσει την προεκλογική διαδικασία και τις εκλογές…

Screen Shot 2016-09-01 at 8.27.03 AM

Το βίντεο μας δίνει αποδείξεις ότι ο σημερινός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα δεν θα φύγει τον ιανουάριο του 2017,αν επιδεινωθεί η υγεία της Χίλαρυ. Ο Steve Quayle λέει ότι το κακό με τους παγκοσμιοποιητές είναι ότι θα δείξουν την αγάπη τους στους λύκους.,για να διατηρήσουν τον έλεγχο μέχρι την πλήρη κατάρρευση.

Screen Shot 2016-09-01 at 8.28.03 AM

Οπως θα δείτε στο 3ο βίντεο από το Infowars, ο επικεφαλής του FBI προειδοποιεί ότι οι εκλογές μπορεί να χακαριστούν,ενδεχομένως από ξένους χάκερς,και θα είναι ο τέλειος τρόπος ώστε οι παγκοσμιοποιητές να είναι σίγουροι μέχρι το Νοέμβριο.ότι η Χίλαρυ,θα μπορεί να κερδίσει τις εκλογές.

Screen Shot 2016-09-01 at 8.29.13 AM

Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση ζητά σήμερα από τους πολίτες τα όπλα τους,αφού γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες 100 μέρες στις ΗΠΑ,ακόμα κι αν έχουμε εκλογές στις ΗΠΑ σε 2 μήνες περίπου.Οι Αμερικανοί πολίτες είναι έτοιμοι να εκραγούν.

Screen Shot 2016-09-01 at 8.30.03 AM

https://www.youtube.com/watch?v=Zz17SBE29qY

https://www.youtube.com/watch?v=fDpiYfdYb-w

https://www.youtube.com/watch?v=z-IPOzT1yFg

Language warning on the video below.

https://www.youtube.com/watch?v=NOew_AQnIGE

Πηγές:

http://allnewspipeline.com/Globalists_Prepping_Election_Steal.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

και απο το….

Μέσα στους επόμενους 2 μήνες, αυτή η χώρα πρόκειται να κλειδωθεί.Η παγκόσμια χρεοκοπία θα σταματήσει τις Αμερικάνικες εκλογές.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr