Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ιδού οι ατράνταχτες αποδείξεις για την…ερωτική σχέση μεταξύ Τουρκίας και ISIS…!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ιδού οι ατράνταχτες αποδείξεις για την…ερωτική σχέση μεταξύ Τουρκίας και ISIS…!!!

by _
0 comment 202 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.16, 31 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2016-08-30 at 9.13.08 PM

Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη της σχέσης Τουρκίας και ISIS (Daesh, IS, ISIL, κ.ο.κ.) σας έρχεται αποκλειστικά μέσω του ειδησεογραφικού μας ιστότοπου, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!

Στις 7 Δεκ. του 2015, σας είχαμε εκθέσει την πρώτη μας αποκάλυψη για το ίδιο θέμα με τον τίτλο «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ISIS – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» (πατήστε εδώ). Είχε να κάνει με μία έκθεση του κ. David L. Phillips, διευθυντή του προγράμματος για την οικοδόμηση της ειρήνης και δικαιωμάτων στο Ινστιτούτο Μελέτης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Υπηρέτησε ως Ανώτερος Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. Η εργασία αυτή είναι γεμάτη αναφορές από …ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ καθώς και δημοσιεύματα πολλών γνωστών εφημερίδων από όλο τον κόσμο που έχουν επαληθεύσει τον σύνδεσμο μεταξύ της κυβερνήσεως του «Χαλίφη» Ερντογάν με τον ISIS!

Είχαμε αποκαλύψει τα εξής:

Η Τουρκία παρέχει στρατιωτικό εξοπλισμὀ στoν ISIS

• Ένας διοικητής του ISIS είπε στην εφημερίδα The Washington Post στις 12 Αυγούστου του 2014: «Οι περισσότεροι από τους μαχητές που ενώθηκαν μαζί μας στην αρχή του πολέμου ήρθαν μέσω της Τουρκίας, όπως ο εξοπλισμός και οι προμήθειές μας.»

Αλλά…ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!…

Τώρα υπάρχει μια ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το ίδιο θέμα που προέρχεται απευθείας από τη κυβέρνηση της Rojava (Ρογιάβα), δηλ. του Δυτικού Κουρδιστάν, και αυτή τη φορά έχουμε και ΟΝΟΜΑΤΑ… και ΠΡΟΣΩΠΑ… και ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ – ΜΑΧΗΤΩΝ του ISIS που συνεργάζονται με την Τουρκία…!!! Βλέπουμε επίσης Τούρκους πολίτες που συνεργάζονταν με τον ISIS…!!!

Screen Shot 2016-08-31 at 4.35.31 PM

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΝ ΑΜΒΙΣΒΗΤΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΓΙΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΙΣ. ΟΠΟΤΕ …ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ…!!!

Το ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΙΤ να σας το βγάλει Έλληνες είναι τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!!!  GreekNewsOnDemand.com

Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιληπτική μετάφραση του ντοκουμέντου της κυβέρνησης του Δυτικού Κουρδιστάν.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα μπορούσε να είναι στις τσέπες των νεκρών ή συλληφθέντων μαχητών του ISIS;;; Δεν χρειάζεται να μαντέψετε άλλο, γιατί το YPG έχει ένα άλμπουμ για σας.”  -#Kani Xulam of #American Kurdish Information Network

~~~

Η Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση της Rojava (Δυτικού Κουρδιστάν δηλ.)
Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων
Ο φάκελος ISIS και Τουρκίας

29/08/2016

Screen Shot 2016-08-31 at 6.26.35 PM

Δεν αποτελεί μυστικό για οποιοδήποτε παρατηρητή η σχέση μεταξύ του κυβερνώντος Κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (ΑΚΡ) με όλες τις ένοπλες ομάδες στη βόρεια Συρία. Ξεκίνησε στο Ras Alain και δεν θα τελειώσει στο Afrin. Τα επιχειρήματα του ΑΚΡ περιστρέφονται γύρω από την αλλαγή του συριακού καθεστώτος, φέρνοντας τη δημοκρατία στη Συρία, προστατεύοντας τους χριστιανούς και τους σουνίτες και ενοποιώντας τη χώρα. Τα επιχειρήματα αυτά έχουν αποδειχθεί ότι είναι απλώς προσχήματα που χρησιμοποιούνται από το AKP για να παρέμβει στη Συρία. Ο μοναδικός σκοπός του ΑΚΡ είναι να αγωνιστεί ενάντια σε κάθε δημοκρατικό σχέδιο για το μέλλον της Συρίας. Για να επιτευχθεί αυτό, το AKP έχει συνεργαστεί με το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (Ντάες, ISIS δηλ.) μέσω της παροχής εκπαίδευσης, της προμήθειας όπλων και της διευκόλυνσης της διέλευσης των μαχητών του Daesh στη Συρία μέσω των συνόρων της.

Screen Shot 2016-08-31 at 4.36.36 PM

Εδώ είναι μερικά αδιάσειστα στοιχεία για αυτή τη συνεργασία μέσα από έγγραφα και ομολογίες που ελήφθησαν από τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) σε όλες τις ενέργειές τους στη Rojava (βόρεια Συρία δηλ.)

Τώρα, δείτε όλο το αρχείο πατώντας εδώ.

Προσέξτε τώρα αυτό που θα ακολουθήσει γιατί πρόκειται για τις ταυτότητες ΝΕΚΡΩΝ ή / και συλληφθέντων ΤΟΥΡΚΩΝ που εμάχοντο δίπλα στον ISIS εντός της Συρίας…!!! Αυτά τα ντοκουμέντα τα έχουν βρει μαχητές του YPG.

Παρατίθεται ακολούθως μια αναδρομή της όλης κατάστασης…

  •  Βλέπουμε τουρκικές ταυτότητες και πιστωτικές κάρτες ενος άτομου που ονομάζεται Αχμέτ Furat από την Ceylanpinar στην Τουρκία. (σελ. 4)
  • Υπάρχει μαι τουρκική άδεια οδήγησης ενός άνδρα που ονομάζεται Hamdi Shimshek στο Ικόνιο. (σελ. 5)
  • Τουρκικές ταυτότητες για αλλοδαπούς. (σελ. 6)
  • Κάρτες και έγγραφα που ανήκουν σε έναν Khoiruddin Ritonga από την Ινδονησία. (σελ. 8)
  • Μια ηλεκτρονική κράτηση απο την Turkish Airlines για ένα άτομο που ονομάζεται Khoiruddin Ritonga από την Ινδονησία. (σελ. 11)
  • Αναφέρονται άτομα απο τη Σερβία και άλλες χώρες!
  • Βλέπουμε έγγραφα δικαιωμάτων διέλευσης για να περάσουν ορισμένοι στην Τουρκία και τους αριθμούς τηλεφώνου για να συντονιστεί το πέρασμα προς την Τουρκία μέσω της [Τελ Αμπιάντ-Urfa] και [Gaziantep -Jarabulus] σημείο διασταύρωσης. (σελ. 44)
  •  Απο τις σελίδες 44 έως 49, γίνεται λόγος για  έγγραφα που αποδεικνύουν τη διοχέτευση λιπασμάτων και εκρηκτικών υλών μέσω τουρκικών συνόρων σε περιοχές υπο τον έλεγχο του ISIS, είτε μέσω θαλάσσης είτε απο ξηράς.

Screen Shot 2016-08-31 at 4.34.42 PM

Δείτε όλο το έγγραφο στο παρακάτω σύνδεσμο!…

https://www.docdroid.net/iNcGakq/isis-and-turkey-.pdf.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr