Home Greek News ΒΟΜΒΑ από την New York Times τινάζει τους Νταβατζήδες καναλάρχες! «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

ΒΟΜΒΑ από την New York Times τινάζει τους Νταβατζήδες καναλάρχες! «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

by _
0 comment 123 views

ΒΟΜΒΑ από την New York Times τινάζει τους Νταβατζήδες καναλάρχες! «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» #ΜΜΕ_διαπλοκη

Ηχηρό χαστούκι για τους τελειωμένους νταβατζήδες αποτελεί το παρακάτω δημοσίευμα-ύμνος στην αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης να τσακίσει την τριγωνική διαπλοκή στη χώρα.

-του Θοδωρή Ζώτου

Οπως γράφει η εφημερίδα…

«Απο τοτε που ξεκίνησαν να υπαρχουν τα ιδιωτικά καναλια η αγορά παραμένει χωρίς κανονιστικό πλαίσιο και επικρατεί χάος με τους βαρωνους των μίντια να δινονται εκατομμύρια με αντίστοιχες οφειλές προς τις τράπεζες»

και συνεχίζει…

«Πλεον με την αριστερα κυβέρνηση Σύριζα με πρωθυπουργό τον Α.Τσίπρα θέλει να σταματήσει το τρίγωνο της διαφθοράς και δημοπρατεί εναν περιορισμένο αριθμο καναλιών την Τρίτη»

Επίσης η εφημερίδα είναι κόλαφος για την αντιπολίτευση…

«Η συντηρητική Νεα Δημοκρατία μιλάει για τον απόλυτο ελεγχο των μεσων , και το Πασοκ τους κατηγορεί για περιορισμό της ελευθερίας του λόγου»

Υ.Γ Το γράφουν οι …λίγοι NEW YORK TIMES και όχι το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και το «ΒΗΜΑ» ώστε να παίξει στα κανάλια των νταβατζήδων!!!

Πηγή:

ΒΟΜΒΑ από την New York Times τινάζει τους Νταβατζήδες καναλάρχες! «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» #ΜΜΕ_διαπλοκη

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr