Home Greek News Έπαθε καρδιακή προσβολή ο κ Texe Marrs (Τέξ Μάρς) απο το Τέξας!

Έπαθε καρδιακή προσβολή ο κ Texe Marrs (Τέξ Μάρς) απο το Τέξας!

by _
0 comment 239 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13:38, 31 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει πάθει έμφραγμα ο αγαπημένος μας Texe Marrs (Τεξ Μαρς) απο τη πόλη Όστιν του Τέξας!  

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ του επιτελείου του κ Μαρς, powerofprophecy.com, διαβάζουμε τα εξής:

Έμφραγμα υπέστη ο κ Texe (Τεξ) και αναρρώνει στο σπίτι του. Αυτός στέλνει την αγάπη του στον καθένα από εσάς, και σκέφτεται συνεχώς για τη διακονία και για εσάς. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές και την αγάπη σας. Ελπίζουμε να κάνει μια ταχεία ανάρρωση ο Τέξ. Ο Θεός να σας ευλογεί για την πίστη σας σε αυτήν την Χριστιανή διακονία, Power of Prophecy (H Δύναμη των Προφητειών). Με την αγάπη σας, και μέσα από το Θεό, τα πάντα είναι δυνατά.

Να προσευχηθούμε όλοι για τον κ Μαρς γιατί κάνει έναν φορβερό αγώνα για την αλήθεια περι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και υποστηρίζει και αγαπάει παρα πολύ την Ελλάδα!

Για αυτούς που δεν τον ξέρουν, ο κ Τεξ είναι ένας απο τους μεγαλύτερους συγγραφείς, ερευνητές και λογίους πάνω σε θέματα που αφορούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.  Είναι Βαπτιστής ποιμένας, λόγιος, καθηγητής και ένας παγκοσμίου φήμης συγγραφεύς. Τον είχα φέρει πρώτα σε επαφή με τον Ερευνητικό Οργανισιμού Ελλήνων στις αρχές Ιουνίου φέτος να δόσει μια αποκλειστική συνέντευξη στον ΕΟΕ και στο μεγάλο εν Αμερική ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM.

Δείτε αυτήν την πρώτη συνέντευξη στον κ Τεξ:

Αποστολή…ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ με τον κ. … Texe Marrs!!!

Επίσης, είχα ταξιδέψει μόνος μου στο Τέξας ως ειδικός ανταποκριτής για την εκπομπή Κώδικα Μυστηρίων του κ Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV για να κάμω μία αποκλειστική και ΠΡΟΤΩΦΑΝΗ (για την ελληνική τηλεόραση) συνέντευξη στον κ. Μάρς εκεί στα γραφεία του στο Όστιν του Τέξας.  Την εκπομπή αυτή (πατήστε εδώ) μεταδόθηκε στις 18 Ιουν. (πατήστε εδώ) του 2016.

Δείτε αυτήν την εκπομπή!

Αποστολή…ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ με τον κ. … Texe Marrs!!!

Δείτε επίσης μερικές σκηνές απο το εσωτερικό του επιτελείου του κ Μάρς στο ακόλουθο άρθρο μου:

Αποστολή…ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ με τον κ. … Texe Marrs!!!

Για την όλη περιπέτειά μου στο Τέξας να δω προσωπικά τον κ Τεξ, δείτε το ακόλουθο άρθρο μου στις 16 Ιουν. 2016. Περιέχει επίσης το άρθρο που δημοσιεύσαμε για αυτόν στην Ελεύθερη Ώρα!

Αποστολή…ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ με τον κ. … Texe Marrs!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr