Home Greek News ΣΟΚ! ΑΠΟΚΛΙΣΗ 17,7 ΔΙΣ € ΜΕΤΑΞΥ ESM, EFSF και του ΟΔΔΗΧ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

ΣΟΚ! ΑΠΟΚΛΙΣΗ 17,7 ΔΙΣ € ΜΕΤΑΞΥ ESM, EFSF και του ΟΔΔΗΧ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

by _
0 comment 354 views

RED ALERT!!!  ΑΠΟΚΛΙΣΗ 17,7 ΔΙΣ € ΜΕΤΑΞΥ ESM, EFSF και του ΟΔΔΗΧ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;  

ΜΗΠΩΣ ΤΑ «ΧΑΜΕΝΑ»ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ…ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΠΟΥ;;; ΙΔΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΘΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;; 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 26 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2016-08-30 at 9.13.08 PM

Η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου τα λεφτά όντως υπάρχουν, αλλά δεν μας λένε ΠΟΤΕ ΠΟΥ τα κρύβουν, να διατεθούν για τις ανάγκες της χώρας και του κάθε Έλληνα πολίτη, ιδιαίτερα την ώρα που τα έχουμε τόσο ανάγκη. Π.χ., η αδελφή μου μαζί με όλη την οικογενειά της (τον άνδρα της και τα παιδιά τους) αναγκάστηκαν να…ΦΥΓΟΥΝ επ’αόριστον απο την Ελλάδα λόγω του ότι ο κλάδος οικοδομών, στον οποίο δούλευε χρόνια ο άνδρας της ως εργολάβος, είχε ισοπεδωθεί τελείως λόγω των μνημονίων και έχει μείνει χωρίς δουλειά εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον. Τους είχαν επίσης κόψει τα πάντα όσον αφορά τις κοινωνικές παροχές κ.τλ. Δεν του έμεινε σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ!

Με όλο τέτοια ασχολούμαι τελευταίως: με χρήματα που πάνε «χαμένα», αλλά είμαστε πλέον εις θέσιν να ακολουθήσουμε τα «χνάρια» τους. Και απο’ κει και πέρα, είναι η Δικαιοσύνη που είναι υπεύθυνη να ερευνήσει τέτοια θέματα.

Μιλάμε για την ίδια ελληνική Δικαιοσύνη…ναι…«Δικαιοσύνη»…που δεν έχει ερευνήσει ακόμη την υπόθεσιν των χαμένων 89 δις. απο το πρόγραμμα…ELA! Ναιιιιιι…το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ! Έθιξε αυτό το θέμα μέσα απο την Ελληνική βουλή πέρσι η κα Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στα έγγραφα που είχε στη κατοχή της που τα επιβεβαιώνουν όλα. Έγγραφα, π.χ., που λένε σαφώς πως 25 δις. ευρώ (εκ του συνόλου των 89 δις.) απο το πρόγραμμα ELA είχαν, μυστηριωδώς, μεταφερεί στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ! ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Και η ελληνική τράπεζα υπεύθυνη γι ‘ολα αυτά είναι η…Eurobank, που τυχαίνει να διατηρεί τουλάχιστον δύο εταιρείες ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ (όφσορ) τόσο στο Πουέρτο Ρίκο όσο και στα νησιά…ΚΑΪΜΑΝ! Μια απο αυτές τις εταιρείες λέγεται EFG HELLAS (CAYMAN ISLANDS) LIMITED και είναι η ίδια εταιρεία που περιέχεται στα ντοκουμέντα που «επέσειε» η κα Μακρή, ενός της ελληνικής βουλής, πριν απο περίπου ένα χρόνο—και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Δείτε τώρα μια εικόνα του καταστατικού της EFG HELLAS:

Screen Shot 2016-08-30 at 7.54.37 PM

Όλ΄αυτά τα κατέγραψα σε ένα άρθρο που έγραψα στις 8 του Μάιου φέτος με τίτλο «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!» [1], εν συνεργασία με τον κ Μανώλη Χατζησάββα, τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ που έχει πληρώσει ένα μεγάλο τίμημα για το…ΤΙΜΙΟ ΕΡΓΟ που έκανε πριν μερικά χρόνια αποκαλύπτοντας τη μεγάλη απάτη των πλαστών θεωρήσεων που εξεδίδοντο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μέσα απο την ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας της Τουρκίας. Και με το που ανέφερε αυτό στους ανωτέρους του, κάτι…ΛΑΜΟΓΙΑ απο σκοτεινούς κύκλους της ανθελληνικής κυβερνήσεως αντι τον Χατζησάββα να τον ευχαριστήσουν για τη ωραία δουλειά που έκανε για τη…ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, τον…ΠΡΟΔΟΣΑΝ εκθέτοντας δημοσίως το όνομά του και όχι μόνον! Διαβάστε το άρθρο [2] του «ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ;;; ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ;;;» όπου τα έχει περιγράψει όλα. Οι Έλληνες πολιτικοί (π.χ., Πάνος Καμμένος, Νίκος Τόσκας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος) που καλούνται να δόσουν εξηγήσεις γι’όλα αυτά, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.

Λοιπόν, η δεύτερη υπεράκτια εταιρεία της Eurobank λέγεται “Eurobank” και εδρεύει στο Πουέρτο Ρίκο απο το τουλάχιστον 2002 και εξής. Δείτε τώρα το καταστατικό της:

Screen Shot 2016-08-30 at 7.54.52 PM

Αυτό θέμα το έχω ήδη βγάλει στη δημοσιότητα τρεις φορές: στο μεγάλο ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM απο τη Νέα Γιόρκη, στην εκπομπή «Κώδικα Μυστηρίων» με τον κ. Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV, και στην εκπομπή «Greek Voice» (Ελεύθερη Γνώμη) με τον κ. Άγγελο Αγγελάτο που έχει το μεγαλύτερο ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι σε όλη την Βορεια-Αμερική.

Διαβάστε το άρθρο που έγραψα για αυτό το θέμα στο ιστολόγιο εδήσεών μου GreekNewsOnDemand.com με τίτλο «ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ» και εκεί θα τα μάθατε όλα. Μας έχω παράσχει και όλα τα σχετικά έγγραφα, κτ.λ. Μην στεναχωριέστε, γιατί είναι ΟΛΑ εκεί!

Σας τα προλόγισα όλα τα παραπάνω για να σας πω, ότι, απ’ό,τι φαίνεται έχουμε μερικά χαμένα λεφτά και απο τα προγράμμα…EFSF και το ESM! Διαβάστε το παρακάτω άρθρο [3] απο το σάιτ bankstersae.blogspot.gr για να καταλάβετε:

____________

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ESM ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 17/6/2016 ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΟΔΔΗΧ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΣΟΥ ΥΨΟΥΣ 7,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ EFSF ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ESM ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 170,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ:

Screen Shot 2016-08-30 at 7.55.05 PM

ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΟΔΔΗΧ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/6/2016 ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 545 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΤΩ ΕΙΚΟΝΑ:

Screen Shot 2016-08-30 at 7.55.20 PM

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ESM ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 170,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΟΜΩΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΔΔΗΧ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ EFSF KAI TOY ESM ΥΨΟΥΣ 152,335 ΔΙΣ €. ΗΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΥΨΟΥΣ 17,765 ΔΙΣ €. ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ.

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

Screen Shot 2016-08-30 at 7.55.36 PM

ΤΑ 545 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΩΣ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤE ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑ, ΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ EFSF KAI TON ESM ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ 545 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 17,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ESM, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…

____________

Εν κατακλείδι, πού πήγαν αυτά τα…«ΧΑΜΕΝΑ» λεφτά της τάξης των 17,7 δις.;;; Μήπως τα έφαγαν ή/και…ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ κι αυτά στο…ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;….με προορισμό καμιά…ΟΦΣΟΡ;;; Λέμε τώρα! Είναι όντως χαμένα;;; Μήμως πρόκειται για μια λογιστική «απόκλιση»;;; ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

‘Oλα αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να διατεθούν για τις ανάγκες των…ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ –όπως η δική μου οικογένεια!- και έχουν και την τόλμη κιόλας να καταδιώκουν τον μέσο μικρό επιχειρηματία γιατί δεν έκοψε μερικές αποδείξεις, έχουν τη τόλμη να λένε στους Έλληνες «ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΑ ΣΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ!», και έχουν και τη τόλμη να λένε ότι «Λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» και πρέπει πολλοί Έλληνες να συνεχίζουν να υφίστανται περικοπές μισθών και συντάξεων ενώ, στην πραγματικότητα, λεφτά…ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τα οποία…ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΠΟΥ, τουλάχιστον στην περίπτωση της τραπέζης Eurobank εν σχέσει με το πρόγραμμα ELA! Μήπως το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του EFSF και ESM;;;

Πού πήγαν τα λεφτά;;;….αυτό είναι ζητούμενο εδώ. Θα το αναλάβει αυτό η Δικαιοσύνη;;; Μένει να δούμε, αλλά δεν θέλω να τρέφουμε εδώ…ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ για ευνόητους λόγους…

–––––––––––

Πηγές:

1 – «Η ξεχωριστή, ιδιωτική εταιρεία της EUROBANK στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!» | 8 Μαιου 2016 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/05/08/η-ξεχωριστή-ιδιωτική-εταιρεία-της-eurobank-σ/

2 – «ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ;;; ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ;;;» | 26 Αυγ. 2016 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/08/26/ποιοι-προδωσαν-τον-μανωλη-χατζησαββα/

«KAΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Ο ESM, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ;» | απο το
bankstersae.blogspot.gr | 26 Αυγ. 2016 | Λίνκ: https://bankstersae.blogspot.gr/2016/08/ka-esm.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr