Home Greek News Αυξάνονται οι …”προσφυγικές ροές” στο Αιγαίο. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ, ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ.

Αυξάνονται οι …”προσφυγικές ροές” στο Αιγαίο. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ, ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ.

by _
0 comment 622 views

Αυξάνονται οι …”προσφυγικές ροές” στο Αιγαίο. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ, ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ.

ΣΧΟΛΙΟ “ΙΣΧΥΣ”: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ… ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ …ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ” ΡΟΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΡΟΕΣ”, ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ) ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ …”ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ”. ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ …ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΟΙ “ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ”;;;

Αρχίζουν και αυξάνονται οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο και ειδικά στη Λέσβο.Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 22 Αυγούστου, μέχρι και σήμερα Δευτέρα, 29 Αυγούστου, το πρωί, στη Λέσβο αποβιβάστηκαν 358 πρόσφυγες και μετανάστες, στη Χίο πέρασαν 78, ενώ στη Σάμο μόλις επτά.

Οι εγκλωβισμένοι στη Λέσβο έχουν φτάσει τους 4.679, ενώ στη Χίο παραμένουν 3.221 άτομα και στη Σάμο 1.020. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου παραμένουν 8.920 πρόσφυγες και μετανάστες.

Τη νύχτα σε τρεις επιχειρήσεις στη Λέσβο διασώθηκαν άλλοι 175 πρόσφυγες και μετανάστες. Στην πρώτη, ανοικτά της Αγριλιάς νότια της Μυτιλήνης, περισυνελέγησαν 44 άτομα, στη δεύτερη, ανοικτά του λιμανιού της Μυτιλήνης, 57 άτομα και πριν από λίγο ανοικτά επίσης του λιμανιού της Μυτιλήνης περισυνελέγησαν 75 περίπου άτομα, τα οποία αυτή τη στιγμή μεταφέρονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, προκειμένου να οδηγηθούν στο χοτ σποτ της Μόριας και να καταγραφούν.

Επίσης σήμερα κι έως στιγμής, δύο επιχειρήσεις διάσωσης 99 ατόμων πραγματοποιήθηκαν στη Χίο από το Λιμενικό Σώμα στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στην θαλάσσια περιοχή των Νενήτων και τα ξημερώματα, κοντά στο λιμάνι της Χίου. Στην πρώτη περίπτωση διασώθηκαν 45 άτομα και στη δεύτερη 44.

Πηγή:

https://isxys.blogspot.gr/2016/08/blog-post_141.html?m=1

Αρχική πηγή:

http://www.militaire.gr/προσφυγεσ-αιγαιο/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr