Home Greek News Υπήρξε συναυτουργία του Αρτέμη Σώρρα στο ΕΓΚΛΗΜΑ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ της…ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;

Υπήρξε συναυτουργία του Αρτέμη Σώρρα στο ΕΓΚΛΗΜΑ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ της…ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;

by _
0 comment 751 views

Screen Shot 2016-08-28 at 3.06.27 PM

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.47 μμ, 28 Αυγ. 2016

Στο σημερινό μας άρθρο «Λαοθάλασσα για τον Αρτέμη Σώρρα – Υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων [βίντεο]» τα είπα ΟΛΑ σχετικά με τα 600….όχι «δις» αλλά…ΔΥΣ του Αρτέμη του ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σώρρα. Διαβάστε επίσης τα σχόλια που είχα βάλει εκεί μαζι με το σχετικό βίντεο!

Εδώ είναι τα σχόλια μου και εδώ έχουμε ΟΛΟΥΣ τους συνηθισμένους….ΥΠΟΠΤΟΥΣ!…ΤΙ ΚΑΛΑ!…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΔΩ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Κ.Ι.Σ.) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ…..ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

Το βίντεο!…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (Ronald S. Lauder), Αντώνης ΣΑΧΛΑμαράς και η Χρυσή Αυγή» για να καταλάβετε τη…ΒΑΡΥΤΗΤΑ αυτού του εγκλήματος που διεπράχθη εις βάρος ενός κόμματος…

Ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (Ronald S. Lauder), Αντώνης ΣΑΧΛΑμαράς και η Χρυσή Αυγή

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr