Home Greek News Λαοθάλασσα για τον Αρτέμη Σώρρα – Υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων [βίντεο]

Λαοθάλασσα για τον Αρτέμη Σώρρα – Υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων [βίντεο]

by _
0 comment 186 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8:13 μπ, 28 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Σχόλια δικά μου:

Προτού διαβάσουμε το ακόλουθο άρθρο απο το σάιτ iefimerida.gr, θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής…

Μην μας εκπλήττουν τα λόγια αυτού του δημόσιου μπουρδολόγου διότι είναι όργανο…ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ• γι’ αυτό τον αφήνουν ακόμη ελεύθερο για να «τρέχει» αυτήν την απάτη παραπλανώντας αυποψίαστους και απελπισμένους Έλληνες πολίτες που δεν πρόκειται ποτέ να δούν ούτε μια δεκάρα απο τον Σώρρα (Soras), του οποίου το επώνυμο τυχαίνει να ομοιοκαταλκτεί με εκείνο ενός άλλου ΑΠΑΤΕΩΝΩΣ, του Τζόρτζ του….ΣΟΡΟΣ (Soros) που τυχαίνει να λειτουργεί κι αυτός υπούλως εντός της Αγ-Ελάδος (μιλάμε εδώ για ένα έθνος κοπαδιών πολτικών). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές αφήνουν κι τους δύο να ξεγελάνε και να εκμεταλλεύονται ακόμη την Ελληνικό λαό χωρίς να λογοδοτούν σε…ΚΑΝΕΝΑΝ. Λέω τώρα.

Screen Shot 2016-08-28 at 9.11.23 AM

Σε άρθρο που έγραψα τον περασμένο Μάιο μαζι με τον κ Ιωάν. Παπαζήση απο τη Θεσ/νίκη στην Ελεύθεηρ Ώρα με τίτλο «ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ KAREN HUDES ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!» (πατήστε εδώ) έγραψα τα εξής για τον έναν κύριο του οποίου το επώνυμο όμοικαταλξτεί με τον…ΣΟΡΟΣ:

Αυτο που πρεπει να πουμε εδω ειναι οτι εμεις δεν είμαστε σαν ορισμένους που τα τελευταία χρόνια, περιφέρονται εντος της Ελλάδος πλασάροντας ένα μάτσο ψεύτικα ομόλογα που μόνο ομόλογα…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά συναλλαγματικές με τις οποίες γίνονται οι περισσότερες χρηματοοικονομικές ΑΠΑΤΕΣ.

Το άρθρο αυτό είχει να κάμει το με Παγκόσιμιο Καταπίστευμα (ΠΚ), για το εάν αληθεύει ή όχι. Για αυτό ζήτησα εγώ συνέντευξη απο το ΜΟΝΟ πρόσωπο εκεί έξω που έχει να προσόντα να μιλήσει για αυτό το θέμα, την κα. Κάρες Χιούντης (Karen Hudes), την πρώην Νομική Σύμβουλο της Παγκοσμίου Τραπέζης.  Διαβάστε αυτό το άθρο για όλες τις λεπτομέριες. Όταν ερώτησα την κα. Χιούντης για τη γνώμη της για τον Α. Σώρρα, μου είπε ότι αυτός προσπάθησε να κάνει συνεργασία μαζί της πριν μερικά χρόνια γιατί κι αυτός ερευνάει την υπόθεση του ΠΚ (ή Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΙΣ, THE GLOBAL DEBT FACILITY).  Και το έκανε αυτό ο Σώρρας λόγω του ότι η ύπαρξις του ΠΚ θα μπορούσε να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του για τα «600» δις.–καμία σχέση όμως!  Όταν η Κάρεν αντελήφθη τις βλέψεις του Σώρρα, έκοψε αμέσως ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ μαζί του μου είπε.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Π.Κ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΩΣ «ΟΜΟΛΟΓΑ», ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!  ΆΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΕΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ…«ΥΠΑΡΧΟΥΝ»???

Screen Shot 2016-08-28 at 9.12.41 AM

Μην είσαι ΚΟΤΑ που να ψάχνει να φάει…ΜΠΙΣΚΟΤΑ Έλληνα!!!….

???

Screen Shot 2016-08-28 at 9.46.45 AM

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ερευνάω αυτήν την υπόθεση του κ Αρτέμη Σώρρα περι των δήθεν «600ιων δις.» του σε «ομόλογα» εν συνεργασία με ανθρώπους που έχουν τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ να μιλήσουν για αυτό το θέμα. Έχω δει όλα τα εμαιλ που αντηλλάγησαν μεταξύ Σώρρα και ανθρώπων που εκθέτουν δημοσίως τον Σώρρα και βλέπουμε μια εντελώς…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ εικόνα του Σωρρα που δεν είναι και τόσο ωραία. Άρα, ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.

Επίσης, είναι ο κ Γιώργος Γιαλτουρίδης που έχει βγεί πολλές φορές στην Ελληνική τηλεόραση τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα να μιλήσει για αυτό το θέμα αποκαλύπτοντας, με ΣΤΟΙΧΕΙΑ, την ΑΛΘΗΘΕΙΑ τόσο για τα «ομόλογα» του Σώρρα όσο για τον ίδιο τον Σώρρα.

Έχω μιλήσει προσωπικά με κορυφαίους δημοσιογράφους που μου είπαν πως ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ απο τον Σώρρα αφού τόλμησαν να τον εκθέσουν δημόσια!

ΕΠΙΣΗΣ!!!  ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.  ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΔΩ.  ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Κ.Ι.Σ.) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ…..ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! 

Ακούστε επίσης  την συνέντευξη που παραχώησε η κα Άννα Δαβίτη για το ίδιο θέμα…

Screen Shot 2016-08-28 at 10.26.32 AM

Τέλος, στο ακόλουθο άρθρο του σάιτ online-pressblog.blogspot.gr με τίλτο «Ο Σώρρας, η Χρυσή Αυγή και τα …τρις!», διαβάζουμε τα εξής:

Τα χρεόγραφα (ΙΒΟΕ) που έχει στα χέρια του ο Σώρρας ΔΕΝ είναι γνήσια. Είναι κατασκευάσματα ενός Αμερικανού απατεώνα ονόματι Stephen Louis Wonzy. Ο κύριος αυτός αναζητείται από τις αμερικανικές Αρχές και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με τα πλαστά ΙΒΟΕ, αναφέροντας ότι όλα τα ΙΒΟΕ που άρχισαν να κυκλοφορούν το 2001 είναι πλαστά. Αρα και του Σώρρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://online-pressblog.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7330.html

~~~

Γράφει το σάιτ iefimerida.gr…

Αφού… έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας τώρα υπόσχεται να πληρώσει και την Εφορία όλων Ελλήνων!

Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσης του «Ελλήνων Συνέλευσις, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μεταξύ άλλων ο κ.Σώρρας υποστήριξε:

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

Δείτε στο 7:45 λεπτό, όταν ο Σώρρας τελειώνει την ομιλία του όλοι σηκώνονται όρθιοι για τον Εθνικό Υμνο!

Δείτε τώρα το βίντεο και…ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!

 

Πηγή: Λαοθάλασσα για τον Αρτέμη Σώρρα – Υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/285171/laothalassa-gia-ton-artemi-sorra-yposhetai-na-plirosei-tin-eforia-olon-ton-ellinon#ixzz4Idk7uZ6n

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr