Home Greek News Η φανερή – και κρυφή – ιστορία της ελληνικής μασονίας

Η φανερή – και κρυφή – ιστορία της ελληνικής μασονίας

by _
0 comment 243 views

Δικά μας σχόλια: Όσοι δεν ξέρουν ότι η Μασονία δεν είναι τίποτε άλλο παρα μόνο ένα μέσο με το οποίο να γίνονται οι μη-Εβραίοι…ΕΒΡΑΙΟΙ, τότε θα πρέπει να ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ (όπως το σάιτ NewsBeast.gr) και να κάνει μια…ΣΩΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ/ΕΡΕΥΝΑ επι του θέματος, μη τυχόν αποδειχθεί κι αυτός ως…ΚΡΥΠΤΟ-ΜΑΣΟΝΟΣ που προσπαθεί να μας «ωραιο-ποιήσει» την εικόνα του ίδιου του Ελευθεροτεκτονισμού.

Λοιπον, διαβάστε το ακόλουθο άρθρο για να πάρετε μια ιδέα για το τι σκέφτονται τα άλλα μεγάλα σάιτ στην Ελλάδα για την….ΜΑΣΟΝΙΑ….

~~~

-απο NewsBeast.gr

Η αναφορά και μόνο της λέξης «μασονία» προκαλεί σε πολλούς ρίγη ανατριχίλας, καθώς το παραδοσιακό μυστικιστικό τάγμα έχει συνδεθεί στην αποκαλυπτική και συνωμοσιολογική βιβλιογραφία με όλων των λογιών τις σκοτεινές διαβουλεύσεις για παγκόσμια κυριαρχία και νέα τάξη πραγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2353772

~~~

Επίσης, αν θέλετε να δείτε μερικά εξαιρετικά ντοκιμαντέρ για αυτό το θέμα, μην κοιτάζουμε μακρύτερα απο τον μεγάλο ερευνητή/λόγιο/καθηγητή/συγραφέα/Χριστιανό ποιμένα ΤΕΞ ΜΑΡΣ απο το Τέξας! Στο κ Μάρς έκανα μια αποκλειστική συνέντευξη πριν 2 μήνες για την ελληνική τηλεόραση (πατήστε εδώ).  Υπάρχουν ΛΙΓΟΙ στον κόσμο που είναι κατάλληλοι να μιλήσουν για τη Μασονία, και ο κ Τεξ είναι ένας εξ αυτών!

Δείτε τα!…

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZCtAnvCO0Zg

 

https://www.youtube.com/watch?v=_uLCJpuz-xk

 

https://www.youtube.com/watch?v=injj5rklgVI

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr