Home Greek News Η.Π.Α: Τα ρέστα τους παίζουν πλέον οι Εβραίοι να μην βγει ο Τραμπ. Ο Γούλφοβιτς θα ψηφίσει Χίλαρι!

Η.Π.Α: Τα ρέστα τους παίζουν πλέον οι Εβραίοι να μην βγει ο Τραμπ. Ο Γούλφοβιτς θα ψηφίσει Χίλαρι!

by _
0 comment 226 views

Η.Π.Α: Τα ρέστα τους παίζουν πλέον οι Εβραίοι να μην βγει ο Τραμπ. Ο Γούλφοβιτς θα ψηφίσει Χίλαρι!

-απο το ιστολόγιο isxys.blogspot.gr

Μεγάλες είναι οι ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό των Ηνωμένων Πολιτειών με τον μεγάλο διχασμό που έχει σπείρει στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων η υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα ακόμα και πορισμένα από τα πιο «σκληρά» συντηρητικά στελέχη που έχουν γράψει τη δική τους Ιστορία (…) να δηλώνουν ανοιχτά ότι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να ψηφίσουν τη Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια των Δημοκρατικών. Ποιος θα το πίστευε για παράδειγμα, ότι ο Πολ Γούλφοβιτς, ο σκληρός νεοσυντηρητικός, δεξί χέρι του Ντόναλντ Ράμσφελντ στο Πεντάγωνο επί ημερών Τζορτζ Μπους του νεότερου, ως αναπληρωτής του, να δηλώνει ακριβώς αυτό, ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον, παρότι διατηρεί ισχυρές επιφυλάξεις για την υποψηφιότητά της…

http://www.defence-point.gr/news/?p=159241

ΣΧΟΛΙΟ “ΙΣΧΥΣ”: ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ “ΚΑΙΝΕ” ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ. ΒΓΕΙ ΔΕ ΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…

ΠΑΓΙΟ ΛΕΧΘΕΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΑΟ. ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟ …ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.

Η ΠΙΚΡΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΚΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΣ ΜΠΗΓΟΥΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ/ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ-ΘΥΜΑ.

ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ. ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Πηγή:

https://isxys.blogspot.gr/2016/08/blog-post_714.html?m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr