Home Greek News Η Κλίντον προς Δωρητή: Στο επόμενο πόλεμο, θα αφήσω το Ισραήλ να σκοτώσει όχι μόνο 2.000, αλλά 200.000 κατοίκους της Γάζας

Η Κλίντον προς Δωρητή: Στο επόμενο πόλεμο, θα αφήσω το Ισραήλ να σκοτώσει όχι μόνο 2.000, αλλά 200.000 κατοίκους της Γάζας

by _
0 comment 117 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.45, 25 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Το ακόλουθον άρθρον είναι απο τον ενημερωτικόν ιστότοπον ειδήσεων βόμβων beforeitsnews.com που εγράφη ταις 23 Ιουλ. 2016 και τα λέγει όλα όσον αφορά τας δολοφονικάς τάσεις αυτής της παλιο-“γυναικός” που είναι, κυριολεκτικώς, ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ και δικάζεται απο μόνη της δια τα εγκλήματά της λόγω της καταρρεύσεώς της υγείας της!   Αυτή είναι με τους ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ (παρά τοις Εβραίοις) που ρημάζουσι τον πλανήτην, και τούτο μετά απο τα ακόλουθα αποκαλυφθέντα περι αυτής:

1 ) – μετά δηλαδή τας φοβεράς αποκαλύψεις της ομάδος WikiLeaks όπου εμάθαμε ότι έχει η Χίλαρι βαθείας σχέσεις μετά της οικογενείας…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! (πατήστε εδώ)…

2) τας αποκαλύψεις του χάκερ Guccifer που είπε «Όπου κι αν έψαξα στα εμαιλ Κλίντον, όλο…ΕΒΡΑΙΟΥΣ έβρισκα…» (πατήστε εδώ)…

3) – και την μεγάλην αποκάλυψιν ότι υπάρχουσιν εβραικαί ρίζαι εν τη οικογενεία της (πατήστε εδώ) Χίλαρι! (πατήστε εδώ

Οπότε, μην εκπλησσόμεθα όταν διαβάζωμεν τοιαύτα πράγματα περι αυτής, όπως τα ακόλουθα…

________

-απο το BeforeItsNews.com | 23 Ioυλ. 2016 | μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη

Η Δημοκρατική προεδρική πρωτοπόρος Χίλαρι Κλίντον έχει γράψει μια αμφιλεγόμενη επιστολή σε έναν μεγάλο Εβραίο δωρητήν υποσχόμενη να προσφέρει στο Ισραήλ “απόλυτη” υποστήριξη στην επόμενη αναμέτρησή του με τους ισλαμιστές κυβερνήτες της Λωρίδας της Γάζας.

Η διαρρεύσασα επιστολή που εστάλη την περασμένη εβδομάδα στο ισραηλινο-Αμερικανό μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Haim Saban, υπόσχεται να επιτρέψει στο Ισραήλ εν λευκώ σε οποιοδήποτε μελλοντικό πόλεμο με τη Χαμάς, συμπεριλαμβανομένού ενος προεδρικού πράσινου φωτός για το σκοτωμό σχεδόν 10% του πληθυσμού του θύλακός της.

«Ειλικρινώς, το Ισραήλ δεν εδίδσκε πέρυσι τη Χαμάς ένα αρκετά σκληρό μάθημα. Ως συνήθως, ο Ομπάμα ήταν πάρα πολύ σκληρός προς τον δημοκρατικόν σύμμαχόν μας, και πάρα πολύ μαλακός προς τον Ισλαμαφασιστήν εχθρόν μας», αναφέρει η επιστολή, που απέκτησε η εφημερίς Guardian. «Ως πρόεδρος, θα δώσω εις το εβραϊκό κράτος όλήν την απαραίτητη στρατιωτική, διπλωματική, οικονομική και ηθική υποστήριξη που χρειάζεται για να νικήσει πραγματικά τη Χαμάς – και αν αυτό σημαίνει να σκοτωθούν 200.000 κάτοικοι της Γάζας, τότε έστω (ας είναι).»

Screen Shot 2016-08-25 at 8.00.37 PM

«Εμείς οι Δημοκράτες ρεαλιστές καταλαβαίνουμε ότι οι παράπλευρες απώλειες είναι ένα αναπόφευκτο υποπροϊόν του πολέμου κατά της τρομοκρατίας», γράφει η Κλίντον «και εγώ σαν μητέρα, γιαγιά και μια ακούραστη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των παιδιών δεν σημαίνει ότι δεν θα δειλιάσω ούτε κατ΄ελάχιστον, επιτρέποντας στο Ισραήλ να εξαλείψει κάθε τελευταίο σχολικό εφαλτήριο πυραύλων στη Γάζα. Εκείνοι που επιτρέπουν στα παιδιά τους για να χρησιμοποιηθούν ως ανθρώπινες ασπίδες για τρομοκράτες αξίζουν να τα δουν να θαφτούν κάτω από τις βόμβες ένος τόνου.»

Σύμφωνα με την Guardian, η επιστολή στάλθηκε μαζί με μια άλλη επιστολή – η οποία, σε αντίθεση, την κυκλοφόρησαν πρόθυμα στον Τύπο – ζητώντας συμβουλές απο τον δισεκατομμυριούχο Saban για τον καλύτερο τρόπο για την καταπολέμηση του παγκόσμιου κινήματος του αντι-Ισραηλινού μποϊκοτάζ.

Μετά την κυκλοφορία της δεύτερης επιστολής, σε απάντηση στην οργή μεταξύ των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και των ομάδων ανθρώπινων δικαιωμάτων, η εκστρατεία Κλίντον κατηγόρησε ένα τυπογραφικό λάθος: «Η Χίλαρι εννούσε να γράψει 20.000, όχι 200.000.»

Σύνδεσμος του άρθρου:

http://beforeitsnews.com/alternative/2015/07/clinton-to-donor-in-next-war-i-will-let-israel-kill-200000-not-just-2000-gazans-3183892.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr