Home Greek News Τώρα OHE και Λευκός Οίκος καλούν τον Άσαντ ν΄απολογηθεί για χημικά …στο Ιντλίμπ…

Τώρα OHE και Λευκός Οίκος καλούν τον Άσαντ ν΄απολογηθεί για χημικά …στο Ιντλίμπ…

by _
0 comment 173 views

…για να ισοσκελίσουν τη συνδρομή τους στην τουρκική εισβολή, κατοχή στη Συρία

Ο Λευκός Οίκος την Τετάρτη δήλωσε πλέον είναι αδύνατο ν΄αρνηθεί ότι η Δαμασκός έκανε χρήση χημικών μετά από μια έκθεση του ΟΗΕ που στοχοποιεί το συριακό κράτος και αφού η αμερικανική εκτελεστική εξουσία ζήτησε από τον Bachar el-Assad ν΄απολογηθεί. Αμερικανοί και ο Διεθνής Οργανισμός που εδρεύει στη Ν Υόρκη στοχοποιούν τώρα τη Συρία για την υποτιθέμενη χημική επίθεση για να ισοσκελίσουν την βάρβαρη κατοχή συριακού εδάφους από τους Τούρκους στη Β Συρία με συνδρομή αμερικανικών δυνάμεων. «Είναι πλέον αδύνατο ν΄αρνηθούμε ότι το συριακό καθεστώς έκανε χρήση κατά εξακολούθηση του αερίου του χλορίου ως ένα όπλο κατά λαού του» , δήλωσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, Ned Price.

«Θα εργαστούμε με τους διεθνείς εταίρους μας για ν΄απολογηθεί κυρίως ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. »Μια έρευνα του ΟΗΕ κατηγορεί το συριακό στρατό ότι πραγματοποίησε τουλάχιστον 2 επιθέσεις χημικές στη Συρία και ότι το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε αέριο μουστάρδας σύμφωνα με έκθεση που το AFP εξασφάλισε την Τετάρτη.

Οι ερευνητές συμπέραναν ότι στρατιωτικά συριακά ελικόπτερα εκτόξευσαν αέριο χλορίου σε 2 τοποθεσίες της επαρχίας του Idleb (ΒΔ), στο Talmenes στις 21 Απριλίου 2014 και Sarmin 16.3.2015. Μια έρευνα συντονισμένη των Ηνωμένων Εθνών και της οργάνωσης για την απαγόρευση των χημικών όπλων (OIAC) συμπέρανε ότι οι δυνάμεις του συριακού στρατού ευθύνονται για 2 τοξικές επιθέσεις και η ISIS για 1 στη Συρία.Έφθασαν δηλ.στο σημείο να πουν ότι η ISIS και οι τζιχαντιστές είναι λιγότερο επικίνδυνοι από το συριακό στρατό και κράτος.

Σε μια έκθεση η επιτροπή έρευνας που σχηματίστηκε με την ομοφωνία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αποδίδει τα συμπεράσματά της από έκθεση που διενήργησε εδώ κι 1 χρόνο σε 9 περιπτώσεις επιθέσεων σε 7 περιοχές της Συρίας όπου μια έρευνα του OIAC είχε ήδη διαγνώσει ότι χημικές ουσίες είχαν πιθανώς χρησιμοποιηθεί.

Τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας οφείλουν να συζητήσουν την έκθεση την επόμενη εβδομάδα.Η έκθεση ενοχοποιεί τη Συρία για χημικές επιθέσεις στο Idlib, σε Talmenes στις 21.4. 2014 και Sarmine στις 16.3. 2015 και το Ισλαμικό Κράτος για χημική επίθεση στη Marea, στο Χαλέπι στις 21 Αυγούστου 2015.

Πηγή:

dimpenews

Τώρα OHE και Λευκός Οίκος καλούν τον Άσαντ ν΄απολογηθεί για χημικά …στο Ιντλίμπ…για να ισοσκελίσουν τη συνδρομή τους στην τουρκική εισβολή,κατοχή στη Συρία

Για μερικές αποδείξεις για το ΠΟΙΟΙ πραμματικά ήσαν πίσω απο τα δηλιτηριώδη αέρια στη Συρία που τα είχαν φορτώσει τόσο ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ στον Άσαντ, διαβάστε το άρθρο μας «ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!»

ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr