Home Greek News Συνεργάτες Τραμπ: Η Χίλαρι θα πεθάνει – Κρύβει την θανατηφόρο ασθένειά της!

Συνεργάτες Τραμπ: Η Χίλαρι θα πεθάνει – Κρύβει την θανατηφόρο ασθένειά της!

by _
0 comment 221 views

Τι κι αν η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες που διαρρέουν από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία της στο σόου του Jimmy Kimmel; Οι άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ επιμένουν πως θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο!

Άνθρωπος από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται μάλιστα σε θέση – κλειδί της προεδρικής του εκστρατείας, επιμένει στην πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η υποψήφια πρόεδρος από το στρατόπεδο τωβν Δημοκρατικών, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος και την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με… πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής.

Η ίδια προφανώς και τα κατάφερε, ωστόσο στο τέλος -με εμφανή δόση ειρωνείας- υποκρίνονταν την εξουθενημένη από την… υπερπροσπάθεια.

Στο επιτελείο του Τραμπ δεν το βάζουν κάτω!

Ο John Jaggers, που τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αποκρύψει την ασθένεια και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου. Υποστηρίζει ανοιχτά πως η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια που θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή και πως μετά τον… θάνατό της, καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν…

Πηγή:

tribune.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr