Home Greek News Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους νέους Σύμβουλους του Τράμπ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ…ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους νέους Σύμβουλους του Τράμπ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ…ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

by _
0 comment 411 views

Μέχρι πρόσφατα, ήταν ως επι το πλείστον κατα της προσάρτησης της Κριμαίας και των γενικών δραστηριοτήτων της Ρωσίας σε εκείνη την περιοχή ο Τράμπ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ???

Επίσης, πετάει στη συζήτηση ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ και προτρέπει θερμότερες σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ??? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ George Keenan ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ «ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» (πατήστε εδώ)??? ΣΟΒΑΡΑ??? Ναι!!!…και επικρίνει επίσης τις δύο πλευρές για τη λήψη μιας υπερβολικά επιθετικής στάσης για την Ουκρανία…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!…«ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ» ο «ΜΕΓΑΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΗΣ»!  

Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί ζητάει τώρα συμβουλές απο τον Κίσινγκερ ο… ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ!  Κ. Τράμπ, σας παρακαλώ τωρα…μην γίνεσθε και…ΝΤΟΝΑΛΤ ΝΤΑΚ! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚ*ΤΟ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ», ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΛΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ?!

Screen Shot 2016-08-24 at 7.25.29 PM

ΟΎΤΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ: «ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΑΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ “ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ!“»

–του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.29, 23 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Ο Χάμλετ είπε «To be or not to be! (Να ζη κανεις η να μη ζη!)» και αυτό διερωτώμαι όσον αφορά τις σχέσεις Τράμπ και Πούτιν. Μέχρι πρόσφατα, ήταν κατά της προσαρτήσεως της Κριμαίας απο τη Ρωσία ο Τράμπ. Αλλά αφού εγεύθη ο ίδιος ένα προίμιον της…ΔΟΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, αφεφάσισε να…ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ τις δραστηριότητες της Ρωσίας του Πούτιν λόγω του ότι έχει έναν καινούριο πρόεδρο της πολιτικής του εκστρατείας, τον κ. Paul Manafort (Πόλ Μαναφόρτ), ο οποίος είναι υποστηρικτής του Γιανουκόβιτς απο την Ουκρανία και, κατ’ επέκτασιν, και του Βλαντίμ του…ΠΟΥΤΙΝ.

Εδώ δεν λέμε για το εάν είμαστε κατα της απότομης αποφάσεως του κ Τράμπ να αλλάξει τη γνώμη του για τον Πούτιν και τη Ρωσία.  ΛΕΜΕ ότι πρέπει να αναλύσουμε τι ακριβώς ΠΑΙΖΕΤΑΙ εδώ…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του γνωστού ιστότοπου ειδήσεων Politico.com, με τίτλο «Ο Τράμπ ήλλαξε τις απόψεις του σχετικά με την Ουκρανία, μετά την πρόσληψη του κ Manafort (Trump changed views on Ukraine after hiring Manafort)», διαβάζουμε τα ακόλουθα:

-του κ MICHAEL CROWLEY | 08/03/16 | 05:21 μπ, Ανατολικής Επίσημης Ώρας

Είχει χαμηλώσει τους τόνους του ο Τράμπ [για τη Ρωσία] κάτι το οποίο έρχεται μετά από μια περίοδο κατά την οποία ο ίδιος άντλησε εκτεταμένες συμβουλές από σχετικά νεοεισερχόμενους στην τροχιά του, οι οποίοι έχουν ισχυρές απόψεις σχετικά με την Ουκρανία και τη Ρωσία. Ένας από αυτούς είναι ο κ Paul Manafort, τον οποίον προσέλαβε τον Μάρτιο φέτος ο Τράμπ και τον διόρισε ως πρόεδρο της εκστρατείας στα μέσα Μαΐου. Ο 67χρονος Manafort συμβούλεψε την επιτυχημένη προεδρική εκστρατεία του κ Γιανουκόβιτς το χειμώνα του 2009-2010. Ο πελάτης του Manafort είχε θεωρηθεί τότε ως ο υποστηριζόμενος από το Κρεμλίνο υποψήφιος έναντι των δυτικών ευθυγραμμισμένων με την Δύσιν αντιπάλων του για τη προεδρία στην Ουκρανία.

….

Ο Τράμπ έχει επίσης ζητήσει συμβουλές από τον Κίσινγκερ, με τον οποίο συναντήθηκε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τη προεδρία το Μάιο. Ο Κίσινγκερ προτρέπει θερμότερες σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Ο Κίσινγκερ έχει επικρίνει επίσης τις δύο πλευρές για τη λήψη μιας υπερβολικά επιθετικής στάσης για την Ουκρανία. «Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι, για τη Ρωσία, η Ουκρανία δεν μπορεί ποτέ να είναι απλά μια ξένη χώρα», έγραψε ο Κίσινγκερ σε ένα άρθρο γνώμης το Μάρτιο του 2014 στην εφημερίδα Washington Post.

Screen Shot 2016-08-24 at 6.49.31 PM

Αλλά ακόμη και ο Κίσινγκερ, στο ίδιο άρθρο γνώμης του, το αποκάλεσε αυτό «ασυμβίβαστο με τους κανόνες της υπάρχουσας παγκόσμιας τάξης η Ρωσία να προσαρτήσει την Κριμαία.»

Αυτή είναι η σαφής θέσις, όχι μόνο της κυβέρνησης Ομπάμα, αλλά και της πλατφόρμας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που είχε εγκριθεί στο Κλίβελαντ στο μεγάλο συνέδριο που έλαβε χώρα εκεί πριν εβδομάδες.

Ενώ στελέχη του Τράμπ φέρεται να απέκλεισαν μια κίνηση για να προστεθεί μια διατύπωση που κάνει έκκληση για την αποστολή όπλων απο τις ΗΠΑ στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, η πλατφόρμα του [Τράμπ] περιλαβάνει ένα πάγιο απόσπασμα για την επιθετικότητα του Πούτιν εκεί.

«Υποστηρίζουμε τη διατήρηση και, εφόσον δικαιολογείται, την αύξηση των κυρώσεων, μαζί με τους συμμάχους μας, εναντίον της Ρωσίας, εκτός εάν και έως ότου η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας είναι πλήρως αποκατασταθεί» δηλώνει η πλατφόρμα.

Έλληνες, είμαστε έξυπνοι άνθρωποι, αλλά ας μην μας αποδείξει σε αυτό ως ανακριβείς κανένας…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!  ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ απολύτη εμπιστοσύνη σε…ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΤΙΚΟ είτε στην Ελλάδα μήτε…ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ή/και ΡΩΣΙΑ!  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ??? ΕΛΑΤE ΤΩΡΑ!!!  ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΜΠΥ ΣΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Λοιπόν, εν όψει του ανωτέρω συνονθυλεύματος απόψεων του Τράμπ για τον Ρούτιν και τη Ρωσία, τίθεται το εξής ερώτημα:

TO BE OR NOT TO BE!  THIS IS THE QUESTION! Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ μια συνεργασία με τον παμπόνηρο Κίσινγκερ…ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΝΤΟΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤ!  Κουακ-Κουακ! .. ?: ?: ?

Πηγή:

http://www.politico.com/story/2016/08/trump-manafort-ukraine-crimea-russia-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr