Home Greek News ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ–ΜΑΦΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ…ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ–ΜΑΦΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ…ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

by _
0 comment 147 views

ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ–ΜΑΦΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ…ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΠΑΙΡΝΕΙ «ΜΙΖΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ! ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΩΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!

Στην αρχή, βλέποντάς τους από μακρυά και με το μπλοκάκι στο χέρι, νόμιζε κανείς ότι ήταν άνθρωποι του ΣΔΟΕ, ομως πλησιάζοντάς τους και…παρατηρώντας το μελαμψό τους δέρμα και τα σπαστά ελληνικά τους διαπίστωνες αμέσως ότι ήταν Πακιστανοί!

Τι κάνουν λοιπόν οι Πακιστανοί αυτοί; Περιδιαβαίνουν από πανηγύρι σε πανηγύρι και ενεργούν ως νταβατζήδες στους πάγκους των αλλοδαπών μικροπωλητών! Τους πουλάνε τη λεγόμενη προστασία και παίρνουν από 10 έως 20 ευρώ ανά πάγκο! Μας καταγγέλθηκε και για το πανηγύρι της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού για 3 Πακιστανούς οι οποίοι μαζεύουν μέρος από τις εισπράξεις των αλλοδαπών!

Η μαφία φαίνεται ότι δρα ανενόχλητη κάτω από τη μύτη των αστυνομικών.
Πριν από μερικά χρόνια κατήγγειλαν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την έστειλαν στο εδώλιο έχοντας και ως αποδεικτικό στοιχείο (ανάμεσα στα άλλα) το ότι έσπαγε τους πάγκους των αλλοδαπών στα πανηγύρια. Σήμερα πλέον, με την απουσία της Χρυσής Αυγής λειτουργούν ανενόχλητοι και οι νταβατζήδες αλλοδαποί οι οποίοι τα παίρνουν -προς το παρόν- από τους αλλοδαπούς μικροπωλητές.

Ποιος ξέρει, σε λίγα χρόνια, αυτή η μαφία αν δεν τα παίρνει από τους Έλληνες μικροπωλητές, μάλλον θα έχει καταφέρει να τους διώξει παντελώς από τα πανηγύρια και να εγκαταστήσει μόνον ξένους!

Πηγή: indobserver.blogspot.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr