Home Greek News «Ξεσπά» σε οργή ο Πούτιν πάνω στις «Πληρωμές Κατασκόπου» (“Spy Payments”) εκατομμυρίων δολαρίων για την… Χίλαρι Κλίντον!

«Ξεσπά» σε οργή ο Πούτιν πάνω στις «Πληρωμές Κατασκόπου» (“Spy Payments”) εκατομμυρίων δολαρίων για την… Χίλαρι Κλίντον!

by _
0 comment 176 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΟΤΩΝΩΝ!  ΜΠΟΥΜ!!!

«Ξεσπά» σε οργή ο Πούτιν πάνω στις «Πληρωμές Κατασκόπου» (“Spy Payments”) εκατομμυρίων δολαρίων για την… Χίλαρι Κλίντον!

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΗΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ! ΛΕΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ Ν. ΤΡΑΜΠ!

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ PANAMA PAPERS!

-του Sorcha Faal, και όπως αναφέρθηκε στους δυτικούς συνδρομητές της | 22 Αυγ. 2016

-μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Το άρθρο που πρόκειται να διαβάσετε έχει να κάνει με το γεγονός ότι, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον μεσολάβησε μια συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας όπου η Αμερικάνικη κυβέρνησις παρέδωσε πολλά τα κοιτάσματα ουρανίου των ΗΠΑ, που άνηκαν στους Αμερικανούς πολίτες, εις την…ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ! Ναι το διαβάσατε σωστά και τώρα η κα Χίλαρι θέλει να εισπράξει τις υπόλοιπες …πληρωμές της, κάτι το οποίο εξοργίζει τον Πούτιν λόγω του ποσού που της ζητάει, ενός ποσού της τάξως των…$200 εκατ. δολαρίων!

Screen Shot 2016-08-22 at 8.39.33 PM

Ο κορυφαίος δημοσιογράφος John Rappaport (πατήστε εδώ) ανέφερε πριν 8 μήνες στο πρόγραμμα (πατήστε εδώ) του κ Αλεξ Τζόουνς απο το Τέξας πώς οι Ρώσοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν τουλάχιστον 20 τοις 100 της παραγωγής ουρανίου εντός των ΗΠΑ…χάριν στην Χίλαρι Κλίντον. Η New York Times και άλλες μεγάλες εφημερίδες έχουν κάνει τα δικά τους ρεπορτάζ επι του ίδιου θέματος.

Μιλάμε εδώ για μια εταιρεία που λέγεται URANIUM ONE, μια καναδική εταιρεία που είχε μερικά ορυχεία ουρανίου δικά της εντός των ΗΠΑ και αυτό που προσπαθούσε να κάνει ήταν να διαπραματευτεί και να πουλήσει αυτά τα ορυχεία της εις τους…ΡΩΣΟΥΣ, ώστε οι Ρώσοι, με τη σειρά τους, να μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία να ελέγχουν εν μέρει την παραγωγή ουρανίου εντός των ΗΠΑ. Και απ’ ό,τι φαίνεται, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! Ο μόνος τρόπος, ωστόσο, μέσω του οποίου θα μπορούσε να γίνει τέτοιο πράγμα ήταν να δοθεί το πράσινο φώς απο το….ΣΤΈΙΤ ΝΤΕΠΑΡΤΜΕΝΤ διότι αυτό θέμα αφορούσε την…ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ. Χμμμμμμμ….

Τώρα ας διαβάσουμε το ακόλουθο άρθρο απο το σάιτ whatdoesitmean.com για όλες τις λεπτομέριες, τις….ΖΟΥΜΕΡΕΣ!…Μμμμμμμμ…..

~~~

Ο συνεχιζόμενος πόλεμος του Συμβούλιου Ασφαλείας (SC) της Ρωσίας μεταξύ Αλεξάντερ Bortnikov, του Διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), και Βαλεντίνας Ματβιένκο, της πρόεδρου του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, σχετικά με τα μυστικά εμάιλ της κας Χίλαρι Κλίντον έφτασε σε ένα νέο και τοξικό επίπεδο νωρίτερα σήμερα αφού ο Πρόεδρος Πούτιν αναφέρθηκε να είχε ξεσπάσει σε οργή με το που του είπαν ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) κατέβαλε, μέχρι σήμερα, στην Αμερικανίδα υποψήφια για τη προεδρία πάνω από $85 εκατομμύρια–με άλλα $ 200 εκατομμύρια που αναμένονται να καταβληθούν σε αυτήν μέχρι το τέλος του 2017.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, και όπως αναφέραμε στο παρελθόν (6 Μαΐου) σχετικά, ο Διευθυντής Bortnikov και η πρόεδρος Ματβιένκο εμπλέκονται σε έναν πικρό αγώνα για τον καλύτερο τρόπο η Ομοσπονδία μπορεί να μεγιστοποιήσει τη χρήση των μυστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των τηλεφωνικών κλήσεων της Χίλαρι Κλίντον που προς το παρόν είναι στην κατοχή της SVR–με τον Bortnikov να ευνοεί τη χρήση τους για «πειθώ / εκβιασμό», όπως γίνεται σήμερα, και την Ματβιένκο να υποστηρίζει την κυκλοφορία τους για να καταστραφεί αυτό που θεωρεί αυτή να είναι η «πιο επικίνδυνη Αμερικανίδα σε όλη την ιστορία.»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Πούτιν έχει συμμαχήσει με συνέπεια με την Πρόεδρο Ματβιένκο σε αυτήν την διαφωνία πάνω στα εμάιλ και τα τηλεφωνήματα της Χίλαρι Κλίντον, και αυτό οδήγησε στην διαταγή του στις 25 Ιουλίου ότι το κάθε υπουργείο του κράτους θα πρέπει να ενεργεί σε “πλήρη υπεράσπιση” του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ.

Ανατρέποντας αυτό που πολλοί στο Κρεμλίνο πίστευαν ότι ήταν μια «τελειωμένη υπόθεση» για τη Χίλαρι Κλίντον, η έκθεση αυτή συνεχίζει, ήταν η σημερινή συνάντηση του Συμβούλιου Ασφάλειας–που είχε προγραμματιστεί να είναι σχετικά με τις ανάγκες του προϋπολογισμού της κυβέρνησης Ομοσπονδίας και των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών για το επερχόμενο έτος του 2017.

Σημαντικό να κατανοήσουμε για αυτή την έκθεση είναι ότι σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μόλις πριν από ένα δεκαπενθήμερο, ανακαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο «είχε εξαφανίσει» $6.5 τρισεκατομμύρια και κανείς δεν είναι σε θέση να πει πού πήγαν τα χρήματα, και κανένας στο καθεστώς Ομπάμα-Χίλαρι λογοδοτεί γι ‘αυτό, οι ομοσπονδιακοί νόμοι απαιτούν ετήσιες λογιστικές για όλα τα φορολογικά έσοδα που συλλέγονται και δαπανόνται από την κυβέρνηση για να καταχωρούνται δημοσίως από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Screen Shot 2016-08-22 at 7.14.00 PM

Ωστόσο, στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, ο πρόεδρος Πούτιν «ειδοποιήθηκε» ότι η SVR “κατάφωρα” έκανε υπερβολικές δαπάνες σχετικά με τον προϋπολογισμό της για το τρέχον έτος που οφείλεται στις «απρογραμμάτιστες πληρωμές» της σε ό, τι ονομάζεται “the Clinton Toy Network” [Клинтон Игрушка Сеть] (κύκλωμα κατασκοπίας μήπως?) που το 2013 ήταν «εξαιρετικά σημαντικό» για την Rosatom State Atomic Energy Corporation (Rosatom) (δηλ., η Εταιρία Ατομικής Ενέργειας του Κράτους Rosatom) στο ότι να ήταν σε θέση να αγοράσει το βορειοαμερικανικό μεγαθήριο εξόρυξης «Uranium One» και να δόσει τον έλεγχο στην Ομοσπονδία πάνω από το σύνολο σχεδόν των κοιτασμάτων ουρανίου των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Ωστόσο, προκειμένου να επιτευχθεί η εξαγορά της Rosatom για την Uranium One, η έκθεση αυτή συνεχίζει, το Συμβούλιο Ασφαλείας, το 2012, ενέκρινε πληρωμές SVR στο «Clinton Toy Network», προκειμένου να εξασφαλισθεί η έγκριση της Χίλαρι Κλίντον για την αγοραπωλησία–όπως ήταν τότε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και χωρίς την έγκρισή της, δεν θα μπορούσε να γίνει η αγοραπωλησία.

Ο κορυφαίος διαπραγματευτής του “Clinton Toy Network” με την SVR για την εξασφάλιση αυτών των πληρωμών για την Χίλαρι Κλίντον, η έκθεση σημειώνει, είναι ο Αμερικανός λομπίστας Tony Podesta, του οποίου ο αδελφός, ο John Podesta, είναι ο πρόεδρος της εκστρατείας της Κλίντον — από τους οποίους ιδρύθηκε, το 1988, η υψηλής ισχύος εταιρεία λομπίστων Podesta Group στο Ουάσιγκτον– και στους οποίους, το Μάρτιο, δόθηκε άδεια από το καθεστώς του Ομπάμα να εγγραφούν ως η κύρια εταιρεία λομπίστων για την αμερικανική θυγατρική της ρωσικής κρατικής Sberbank που ανήκει στο ρωστικό κράτος.

Η Sberbank, η έκθεση αυτή εξηγεί, είναι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, η τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, και η 33η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο, την οποία χρησιμοποίησε η Podesta Group της Χίλαρι Κλίντον για να διοχετεύσει στις ΗΠΑ τις πληρωμές SVR τους –κάτι το οποίο επιβεβαίωσε πρόσφατα τα Papers Παναμά (the Panama Papers).

Screen Shot 2016-08-22 at 8.06.32 PM

Έτσι, τόσο «απρόσεκτος / επιπόλαιος» ήταν ο John Podesta στην διοχέτευση των πληρωμών SVR στην Χίλαρι Κλίντον, αυτή η έκθεση αναφέρει όμως, ότι έχουν μπεί τώρα υπό τον έλεγχο του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης, που έχουν αρχίσει μια έρευνα γι ‘αυτόν, τον αδελφό του Τόνι, και την ίδια την ομάδα Podesta (Podesta Group).

Αυτή η έκθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας, περιέργως, δεν αντανακλά κανένα άγχος για τις πληρωμές της SVR στην Χίλαρι Κλίντον, μέσω του “Clinton Toy Network” της που διερευνάται από τις αρχές των ΗΠΑ, αλλά, αντ ‘αυτού, μπαίνει καταλεπτώς σε λεπτομέρειες για την «ακραίο θυμό» του Πρόεδρου Πούτιν κατά των Κλίντον επειδή συνεχίζουν να απαιτούν περισσότερα χρήματα από την Ομοσπονδία, καθώς αυτή η έκθεση αναφέρει λεπτομέρειες για τον Πούτιν να εκρήγνυται λέγοντας “Πότε θα είναι αρκετά για αυτούς!” (πότε θα είναι ευχαριστημένοι δηλ.)

Όσο για το τι εξόργισε τον Πρόεδρο Πούτιν περισσότερο για τη Χίλαρι Κλίντον, η έκθεση αυτή εξηγεί, ήταν η «απαίτησή» της στην SVR ότι, μόλις αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, θα πρέπει η Ομοσπονδία να αρχίσει να καταβάλλει στην Ομάδα Podesta πάνω από $200 εκατ. ως “αποζημίωση” για τα χρήματα που θα έχανε η ίδια με το να αναγκαστεί να κλείσει Ίδρυμα Κλίντον –για αυτό που περιγράφεται ως ένα “πολιτικό θέατρο”- για να κατευνάσει τον αμερικανικό λαό, –αλλά ότι δεν είναι “προετοιμασμένος ή/και πρόθυμη” αυτή να είναι χωρίς τα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που “βάζει στις τσέπες της” κάθε χρόνο.

14102536_561035290769197_8178506769985789120_n

Η έκθεση αυτή καταλήγει ότι με τον Πρόεδρο Πούτιν να έχει ήδη πει στον ρωσικό λαό φοβισμένο για τη πιθανότητα η Χίλαρι Κλίντον να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, ότι αν εκλεγεί αυτή «θα γίνει πόλεμος», η Γερμανία αντέδρασε διατάσσοντας στους πολίτες της να αρχίσουν να αποθηκεύουν τρόφιμα και νερό, με τη Ρωσία να εκπαιδεύει τους στρατιώτες του πεδίου μάχης της να σαλπίζουν το μήνυμα με το μεγάφωνο “Στρατιώτες του ΝΑΤΟ, κάτω τα όπλα σας, και πάψτε να είστε της [Χίλαρι Κλίντον] τα πιόνια!”, αλλά στην Αμερική τίποτα δεν έχει γίνει για να προετοιμασία αυτών των ανθρώπων για τον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς τα ΜΜΕ της προπαγάνδας έχει πάψει εντελώς να τους λένε την αλήθεια.

Πηγή:

http://www.whatdoesitmean.com/index2097.htm

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!…

https://www.youtube.com/watch?v=M17mk77IMck

https://www.youtube.com/watch?v=_8b_CZkZmGQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr