Home Greek News ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Αρχεία του FBI συνδέοντας την Χίλαρι Κλίντον με την «αυτοκτονία» του VINCE FOSTER!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Αρχεία του FBI συνδέοντας την Χίλαρι Κλίντον με την «αυτοκτονία» του VINCE FOSTER!

by _
0 comment 208 views

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Αρχεία του FBI συνδέοντας την Χίλαρι Κλίντον με την «αυτοκτονία» του VINCE FOSTER εν μέσω….ΕΚΛΟΓΩΝ!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 1.11 μμ | JohnKountouris.com

Αρχεία του FBI συνδέοντας την Χίλαρι Κλίντον με την «αυτοκτονία» του VINCE FOSTER…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ! Και ποιός ήταν ο κ Vince Foster? Ήταν ένας πολύ γνωστός δικηγόρος του Λευκού Οίκου του Μπίλ Κλίντον, ο οποίος «αυτοκτώνησε» –έτσι λένε!- στις 20 Ιουλίου του 1993 υπο παρα πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Η είδηση του θάνατού του απασχολεί όλα τα ΜΜΕ του κόσμου μέχρι σήμερα…

Λένε πως αυτοκτόνησε κοντά τον ποταμό Ποτόμακ στη Βιρτζίνια και τούτο μάλιστα αφού τον ξεφτίλισε η Χίλαρι έμπροσθεν ενος μεγάλου όχλου….

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΤΟ ρεπορτάζ της μεγάλης βρετανικής εφημερίδος The Dail Mail:

Έχουν εξαφανιστεί από τα Εθνικά Αρχεία τα αρχεία του FBI που συνδέουν την κα Χίλαρι Κλίντον με την «αυτοκτονία» του δικηγόρου του Λευκού Οίκου Vince Foster. 

Έγγραφα που περιγράφουν το ρόλο της Χίλαρι Κλίντον στο θάνατο του δικηγόρου του Λευκού Οίκου Vince Foster έχουν εξαφανιστεί, μαθαίνει η Daily Mail on-line μετά από μια εκτεταμένη έρευνα.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3753013/Missing-FBI-files-linking-Hillary-Clinton-suicide-White-House-counsel-Vince-Foster-vanished-National-Archives.html#ixzz4IARnVFYb

Εν ολίγοις, αν διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ απο WikiLeaks – Είναι πλέον ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ οι πρώην 67 συνεργάτες…ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ!» (πατήστε εδώ), δεν θα έχετε μετά καμία αμφιβολία για το τι παίζεται εδώ.

Με όλα του τα σκάνδαλα της Χίλαρι, καταφέρνει κάπως να διατηρεί το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις για τη προεδρία καθώς και την αποφεύγει τη…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…Χμμμ…

Δείτε επίσης!…

Κώδικας Μυστηρίων (23-8-2016): Χίλαρυ Κλίντον και Νέα Τάξη -Εμπλοκή της στην Ελληνική κρίση;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr