Home Greek News CBS News: Ήταν εντελώς κατάλληλο να παίρνουμε τις πληροφορίες μας απο τη CIA…

CBS News: Ήταν εντελώς κατάλληλο να παίρνουμε τις πληροφορίες μας απο τη CIA…

by _
0 comment 317 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.02, 21 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Σχόλιο συνεργάτη μας: 

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ “ΕΓΚΡΙΤΟΙ”, ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ…;;;

Το ακόλουθο ηχητικό που πρόκειται να ακούσετε απο το κανάλι RussianVids όχι μόνο είναι ύψιστης σημασίας, αλλά επιβεβαιώνει και όλα όσα εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» λέμε εδώ και χρόνια ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ στη διαμόρφωση των ειδήσεων που πλέπουμε εμείς στις τηλεοράσεις μας…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Screen Shot 2016-08-21 at 7.44.10 PM

Σε αυτό το βίντεο, θα δόσουμε το λόγο στον κ Sig Mickelson, τον πρώην πρόεδρο (1954-61) του μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού CBS, ο οποίος έδωσε ο ίδιος συνέντευξη τύπου σε ένα κανάλι την δεκ. του ’70.  Εδώ ακολούθει η δική μου μετάφρασις των λεχθέντων εντός του πλαισίου αυτής της συνεντεύξεως:

Sig Mickelson:

Νομίζω ότι ήταν εντελώς πρέπον εκείνη την εποχή (δεκ ’50 εώς ΄60) οι ανταποκριτές μας να κάνουν χρήση των σταθμάρχων της CIA καθώς και άλλων μελών του εκτελεστικού προσωπικού της CIA ως πηγές πληροφορίων, οποίες ήταν χρήσιμες για τις εκτιμήσεις τους για τις παγκόσμιες συνθήκες.

Ρεπόρτερ:

Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό ισχύει και για…σήμερα;;;

Sig Mickelson:

Ε ναι λοιπόν…θαρρώ πως πιθανότατα για τους ρεπόρτερ θα ίσχυε αυτό, αλλά λόγω όλων των αποκαλύψεων απο τη δεκ. του ’70, μοι φαίνεται ότι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί κάντοντας αυτό, ή αλλιώς διατρέχουν τον κίνδυνο να θεωρηθούν με δυσμένεια από το κοινό. Νομίζω ότι κάντοντας έτσι, κάποιος πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικός σε αυτό.

Λοιπόν, το 2001 ο παραγωγός της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας The X-Files παραχώρησε συνέντεξη στον γνωστό δημοσιογράφο απο το Τέξας τον κ Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones, infowars.com) λέγοντάς του ότι είναι η CIA που τους δίνει τις…ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥΣ για το τι να βάζουν στις…ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!

Screen Shot 2016-08-21 at 9.57.08 PM

Το Μάιο του 2001, η εκπομπή X-Files κυκλοφόρησε για τη πρώτη φορά ένα καινούριο πιλοτικό επισόδειο με τίτλο «The Lone Gunman» (δηλ., ο Μοναχικός Άνθρωπος του πιστολιού), όπου έδειχνε ότι η Αμερική διέτρεχε τον κύνδυνο να υποστεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα απο Μουσουλμάνους τρομοκράτες που θα προσπαθούσαν να πετάξουν αεροπλάνα της γραμμής στους…ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΙΟΡΚΗ. Και μερικές μήνες μετά τη κυκλοφορία αυτού του καινούριου επισοδείου των X-Files τι έγινε???…μα…ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!  Χμμμ….

Τώρα, στο ακόλουθο βίντεο μας θα δείτε αντιπροσωπευτικά παραδείγματα του τι σας λέγω εδώ ότι τα ρεπορτάζ που μας δείχνουν τα μεγάλα κανάλια πρόκεται για μεγάλη…ΦΑΡΣΑ και ότι η CIA παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ σε αυτά.

Θα δείτε επίσης πως το 1975, το Κογκρέσο των ΗΠΑ διεξήγαγε ακροάσεις σχετικά με το πώς η CIA πλήρωνε ανθρώπους για να συμβάλλουν στις ειδήσεις των μεγάλων καναλιών.  Σε μια απο αυτές τις ακροάσεις, βλέπουμε ένα υψηλό αξιοματούχο να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η CIA βάζει τους πράκτορές της να υποβάλλουν δημοσιεύματα σε Αμερικανούς δημοσιογραφους προς…ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΝ!  Σε κάποιο σημείο της ίδιας συνεδρίασης, ο πρόεδρος που προήδρευε της ειδικής επιτροπής του Κογκρέσου για το συγκεκριμένο θέμα αρχίζει να ρωτάει τον ίδιο υψηλά ιστάμενο αξιοματούχο της CIA για το εάν η CIA πλήρωνε ανθρώπους να εργάζονται για τα μεγάλα κανάλια. Μετά του απαντάει «Κύριε, νομίζω ότι καλό θα ήταν συζητήσουμε αυτό το θέμα σε μια εκτελεστική συνεδρίαση», δηλ., να γίνει αυτή η συζήτησις OFF THE RECORD!…να ΜΗΝ καταγραφεί καθόλου στα επίσηματα πρακτικά!

Επίσης, τα ρεπορταζ που μας δείχνουν είναι και…ΨΕΥΤΙΚΑ που γυρίζουν σε…ΣΤΟΥΝΤΙΟ με την τεχνολογία… GREENSCREEN, κ.τλ.!  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!…

https://www.youtube.com/watch?v=nz5CxHEjvvc

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr