Home Greek News Τζόρτζ Σόρος = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Ιδού οι αποδείξεις!

Τζόρτζ Σόρος = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Ιδού οι αποδείξεις!

by _
0 comment 257 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 11.30μπ, 21 Αυγ. 2016 | JohnKountouris.com

Ο καθένας είχε για τόσα χρόνια τις υπόνοιες του για την σύνδεσμο μεταξύ του Τζόρτζ Σόρος και της οικογένειας Ρότσιλντ.  Υπήρξαν και ακόμη υπάρχουν «θεωρίες συνωμοσίας» για αυτήν την ειδική σχέσιν μεταξύ αυτών…

Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό το θέμα λέγοντας ότι ο κ Σόρος είναι πράκτορας των Ρότσιλντ, όπερ σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ! Μιλάμε για τους…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ και ότι…ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ! Αλλά κάθε φορά μιλούσαμε έτσι σε μέλη των οικογενειών μας, σε φίλους, συνεργάτες, κ.ο.κ., μας θεωρούσαν…«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ» λέγοντας ότι ο  Σόρος είναι απλά ένας έξυπνος άνθρωπος που ξέρει να βγάζει λεφτά, κ.τλ.  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

Ναι μεν είναι όντως έξυπνος ο άνθρωπος, αλλά δε έχει παρει ο ίδιος..ΒΟΗΘΕΙΑ προκειμένου να γίνει κι αυτός….ΠΛΟΥΣΙΟΣ!  Και απο…ΠΟΙΟΥΣ -παρακαλώ!- έχει πάρει λεφτά ο κ Σόρος???  Μα… απο τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ βέβαια!  Αλλά εμένα μη με ακούτε, απλά διαβάστε τι είχε γράψει το περίφημο περιοδικό TIME Magazine το 1987 για την σχέση Σόρος και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!…

Γεννημένος στη Βουδαπέστη, ο Σόρος μετακόμισε στη Βρετανία το 1947. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα στο London School of Economics. Το 1956 μετακόμισε στην ΗΠΑ και εργάστηκε για δέκα χρόνια ως χρηματιστής αναλυτής μετοχών. Το 1969 ο Soros ξεκίνησε το ταμείο που έγινε τελικά το fund που ονομάζεται “Quantum” με μόνο $ 250.000. Τα μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ και άλλοι πλούσιοι Ευρωπαίοι έδωσαν άλλα $ 6 εκατομμύρια. Από τότε το ταμείο έχει αναπτυχθεί κυρίως μέσω κερδών που επανεπενδύονται.

Screen Shot 2016-08-21 at 11.13.56 AM

Λινκ του άρθρου απο το TIME Magazine:

http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,964280,00.html

και εδώ,

http://www.4vf.net/george-soros-worlds-champion-bull-rider/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr