Home Greek News Τάσος Κορακάκης: «Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης»

Τάσος Κορακάκης: «Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης»

by _
0 comment 115 views

Με μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο πατέρας της και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος Κορακάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την στήριξη στη χρυσή Ολυμπιονίκη και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους πολιτικούς που θέλουν να εκμεταλλευτούν την επιτυχία.

Ο Τάσος Κορακάκης, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές το χρυσό μετάλλιο αλλά και το χάλκινο στους αγώνες σκοποβολής στο Ρίο, μέσω ανάρτησής του facebook, έδωσε την υπόσχεση για περισσότερες επιτυχίες προκειμένου οι Έλληνες να νιώσουν ξανά υπερήφανοι ενώ ζήτησε να μείνει μακριά από την οικογένειά του κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης.

Το μήνυμα

«Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν.

Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι».

Screen Shot 2016-08-21 at 1.33.25 PM

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr